Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csuvida

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem jó a negatív kritika az országnak az uniós elnökség idején.Vajon ki mondta ezt a mondatot?a) Orbán Viktorb) Szijjártó Péterc) Schmitt PálA helyes válasz: egyik sem. Ki nem találja a kedves olvasó...Mesterházy Attila az MSZP elnöke -és most már kijelenthetjük haláli…..
Napi Maflás DÁVID ÉS GÓLIÁT 2011.01.01 07:35:00
  Szögezzük le: Remy Bonjasky nem tartozik az apró termetű emberek közé. 193 centis magasságához 110 kg színizom társul, egyszóval nem az a tipikus Dávid-alkat. Persze minden viszonyítás kérdése, hiszen a K1 többszörös világbajnoka valósággal eltörpül a 203 cm…..
  No persze, ne túlozzunk: csak arról van szó, hogy Pokorni Zoltán ma reggeli kijelentése szerint nem Sólyom Lászlót jelöli majd a Fidesz köztársasági elnöknek. A jelenlegi államfő ötéves ciklusa megérdemel majd egy hosszabb elemzést, de mindent a maga idejében. Néhány…..
Eseménykritika | Quimby @ Quimby Teátrum, Lovarda 2008.03.15. | Dr. Justice Úgy látszik, mostmár rendszeresen én írok azokról a zenei eseményekről, amikre nagyon nehéz megfelelő szót találni. Koncertnek ez sem volt teljesen koncert, nevezzük mondjuk előadásnak. De mindenképpen…..