Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jilley (törölt)

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Titkaim A gyanú árnyékában 2013.03.31 20:53:34
Nem nagyon szeretem ezt az érzést. Igazából nem szeretnék nyomozni a férjem után, de van egy gyanúm, és a bizonytalanságot meg utálom. Az már biztos, hogy nem mondott igazat, de hogy mi az igazság, azt még nem tudom. Mi a fenét csináljak? Azt hiszem, direktbe nyomozni nem fogok, de…..
Jilley (törölt) 2013.04.03 20:42:32
Képzeld el, hogy hatalmadban áll olyan életet választani magadnak, amilyet csak szeretnél. Meg tudod fizetni, és képesek megadni neked. Csak fel kell vázolnod, milyen legyen, magánéleti és munka szempontjából egyaránt. Te tudod, mit választanál? Mondjuk, boldog házasságot…..
Jilley (törölt) 2013.03.18 13:02:58
@Lars.Lares: Szeressük egymást gyerekek, mert ketten nem megy. :)
Jó ideje nem jelentkeztem, és közben még a blog második születésnapja is elmúlt, de igazoltan voltam távol, becsszó, elég sokat dolgoztam. (A kép nem arra utal, hogy milyen jellegű munkát végeztem!) Évfordulókon azért illik némi összegzést nyújtani. Nem akarlak benneteket…..
Kertész Ilka beleképzelte magát egy férfi helyzetébe. A szöveg önmagáért beszél. Talán köztetek is van, akinek ismerős a szituáció - vagy a férj, vagy a feleség részéről. Lehet erről őszintén beszélni? Ki milyen megoldást talált? Talált-e megoldást? Vagy mindez a…..
Ha ezt a kérdést úgy 30 évvel ezelőtt föltette volna valaki, nyilvánvaló, hogy egészen más válaszok születtek volna. Legtöbbször másképp jöttek létre a szeretői kapcsolatok, és megkockáztatom, más jellegűek is voltak. Például sokkal nehezebb kapcsolattartás, sokkal kisebb…..
Biztosan észrevettétek, hogy egy ideje hirdetőm van a blogon, a vagyaim.hu kínálja termékeit minden érdeklődőnek. Remélem, sokan rákattintottatok és keresgéltetek a kínálatban, ha vásároltatok is, azért külön hálás vagyok, mert a hirdetőnek csak akkor éri meg itt maradni, ha…..
Aki nem olvas blogokat, és főleg nem kommentel, annak sejtelme sincs arról, micsoda vadászterület ez a szféra. Mert egy-egy bloghoz kapcsolódóan összeverődhet olyan jó társaság, amelynek tagjai előbb-utóbb elkezdik ismerni egymást, csipkelődés, flörtölés alakul ki. No, és…..
Jilley (törölt) 2012.09.18 11:27:14
@H3l00ka: Márpedig ne kételkedj, mert nagyon is előfordulhat. :)
Nekem is sikerült. :D Aztán más is sikerült, meg még más is sikerült, meg még fog is. :)))) Hehe...
@skarlát betű: Gratula! Szuper ötlet volt! ;)
Mindig is szerettem volna tudni, hogy zajlik egy virtigli házasságjavító párterápia. Mivel nincs és már valószínűleg nem is lesz alkalmam civilben kipróbálni, nem marad más számomra, mint a mozi. Ami azért nem egészen autentikus forrás, persze, de ha jók a színészek, még a…..
A hűtlenség és a hazugság szinte elválaszthatatlan egymástól. Azért csak szinte, mert van közös megegyezés alapján folyó félrelépés, no meg olyan helyzet, hogy nem kell konkrétan hazudni annak, aki a megfelelő kérdéseket sem teszi fel. Bár, ha egyszerűen csak diszkrétek…..
Jilley (törölt) 2012.07.25 16:10:23
@skarlát betű: Ez teljesen igaz: "De a hazugsághoz mindig ketten kellenek, rengeteg ember van, aki nem akarja hallani az igazságot. Nem lehet vele megbeszélni, mert hárít... Ő nem látja a problémát."
Ha belegondolok, mennyire fejre állna a világ, ha csak igazság hagyná el az ajkunkat. :) És itt nem csak a hűtlenség miatt elkövetett hazugságra gondolok. Tulajdonképpen ebből a szempontból az is hazugság, hogy titkoljuk a gondolatainkat.
Hölgyeim és uraim, üdvözlöm önöket a tökéletes monogámia világában!  Kutatóink a Föld lakossága körében sokezer éven át végzett (kontra)szelekciónak és a génmanipulációnak köszönhetően, hatalmas bravúrral eljutottak végre az oly régen áhított cél…..
Jilley (törölt) 2012.06.25 11:29:35
Kedves régi és új olvasóim, felmerült az igény arra, hogy jó volna valami fórumszerű kezdeményt indítani a blog mellett, ahol nem csak az aktuális posztot kommentelnénk, hanem kötetlenül bárki bevethetne bármilyen témát. Az az előnye is meglenne, hogy a kommenteket senki más…..
Egy bazinagy motorcsónak. Christopher Simmonds tervező nagyon gondos kis otthont tervezett ennek a „tankhajónak”. A képeket elnézve a tulajdonosai sem jártak rosszul. Amúgy, ha érdekel valakit a csónakház Kanadában a Muskoka tavaknál található...
Jilley (törölt) 2012.02.09 23:56:51
Az itt következő gondolatok egy ismerőstől származnak, aki felhatalmazott rá, hogy leírjam a történetét és ebből fakadó életfilozófiája lényegét - ezt ő maga nem volt hajlandó megfogalmazni. Harmincas, egyedülálló, többdiplomás, több nyelvet beszélő, öntudatos és csinos…..
Jilley (törölt) 2012.01.12 12:06:21
@Lars.Lares: Na ezért pedzegettem a túllihegést... @skarlát betű: Ebben nem vagyok biztos. A nők nagyon nehezen értik meg, ha egy másik nő képes férfiasan "kemény" lenni. Főleg azt, hogy az vajon miért jó neki. Miért kell ezt megkérdőjeleznünk, rásütni, hogy csak kényszerből teszi? A védettség azért nem olyan megvetendő dolog ám :).
A magam részéről pedig egyáltalán nem értem a parát a magányosságtól, és itt most nem akarom leírni a sablon dumát a magányosságról vagy az egyedüllétről.
De most komolyan! Miért retteg annyi nő az egyedülléttől? És vajon a férfiak is paráznak? Hm? :)
Noha sok téma van raktáron, ezekben a napokban nem valószínű, hogy rendes posztot tudnék írni, sejtésem szerint ti se nagyon fogtok a bloggal kelni-feküdni. Úgy döntöttem, hogy beiktatok egy kis szünetet.Ha épp semmi egyéb dolgotok nincs, és már telezabáltátok magatokat bejglivel…..
Sokszor hallottam már, talán főleg férfiaktól, hogy azért csábítottak el valakit, vagy azért kezdtek szeretőkeresésbe, mert erőt vett rajtuk a kapuzárási pánik. Elmúltak negyven évesek, vagy még el sem érték a negyvenet, de az fenyegető közelségbe került, és elkezdtek…..
Jilley (törölt) 2011.12.20 10:16:19
Zárás vagy nyitás, teljesen mindegy, csak az a lényeg, hogy ne őrizzék a kapukat. :) @M-elicious: Újradefiniálni magunkat, ez még nem jutott eszembe ebben a szóösszetételben, de minden bizonnyal fontos állomása az életünknek. @skarlát betű: Ha belegondolok, számomra is ijesztőnek tűnik, ha megszűnne a pezsgés, vibrálás. Bár lehet, hogy igazad van @barbieds:, és a természet majd intézkedik, ha eljön az idő. :( Nem tudom, hogy fogom átélni, de tulajdonképpen 20 évesen a mostani állapotot sem tudtam elképzelni, pedig ez egyáltalán nem szörnyű, sőt! Sokkal tutibb :) (gondolok itt arra, hogy Bonheur talán te írtad, hogy 40 felett leírják a nőket? Mekkora egy hülyeség! Miután addigra készül el a nő igazi valójában. :)
Kinek mennyi az elég? Kinek mennyi a sok és mennyi az elviselhetetlenül kevés? Átcsap-e a mennyiség minőségbe? Mi van, mikor sok van egyik oldalon, és alig valami a másikon? Van-e olyan, akinek semmi sem elég? És olyan, akinek a kevés is sok? Az átlagok szinte semmit nem fejeznek ki.…..
Jilley (törölt) 2011.12.12 13:53:55
@azentitkaim: A néhány óra már nem villámrandi. :) Egy ismerősöm évek óta 1 órás, néha 40 perces találkákkal teszi élvezetesebbé az életét. Ez a villámrandi. Az mire elég? Mert minőségre biztos nem. :( És az sem baj, ha a környezet megfelelő.
Jilley (törölt) 2011.12.12 17:21:44
@skarlát betű: Hát ezek szerint lehet, hogy el vagyok kényeztetve, amiért csak több napban tudok gondolkodni. :) Persze, ha a szűkre szabott idő gátolja az orgazmust, akkor inkább kávézok egyet. Viccet félretéve, miután nem tudok szűkre szabott időkre visszaemlékezni (ez legyen az a negyven perc), de volt már olyan, hogy pusztán a gondolattól, hogy nemsoká el kell válnunk, valóban nem ment a gyönyör elérése, pedig minőségi volt minden @Lars.Lares :). Az orgazmus szünetes idő pedig valóban változó. Rengeteg dolog változtathat rajta. Hirtelen jött gond kiölheti egy időre, majd egy illat is elég a kibírhatatlan éhséghez. :)
Engem sem zavar, hogy két csaj.
Jilley (törölt) 2011.12.13 08:15:29
@skarlát betű: Munkakör kérdése az egész, még akkor is, ha nő az illető. :) @azentitkaim: Valamit valamiért. :)
Ismét könyvesboltban jártam, és kávézgatás közben olvasgattam egy kicsit. Ezúttal a Párkapcsolatok című könyvet vettem kézbe, és Haraszti László pszichiáter: Féltékenység a párkapcsolatokban nevezetű fejezetét olvastam el. (Az úriember könyveket is írt a témáról, és…..
Jilley (törölt) 2011.12.09 11:59:46
@skarlát betű: Csak várjuk, hogy kommenteljen már végre valaki. :D
Azt hiszem, H.L. kedves pszichiáter úrhoz sem mennék kezelésre. Tuti. Hogy aztán miatta járjak máshoz, mi?
Jilley (törölt) 2011.12.09 14:03:18
@skarlát betű: Az említett cikkben is forszírozza az eggyé válást. Az ismeretségi körömben van olyan házaspár, akik levegőt sem tudnak venni egymás nélkül. Számomra ez szörnyű lenne, maga a börtön, de lehet, hogy nekik ez ad biztonságot, nem vagyunk egyformák. Nekem sem tetszik a H.L. stílusa, hozzáállása, bár a pszichiáter soha nem mondja meg a "frankót", nem is teheti. Megnéztem a gugin a fényképét, már csak azért, hogy tudjam, ki karmolta össze ezt a sok baromságot. Hát jaj!
Voltam már féltékeny, és soha nem ok nélkül történt, vagyis jó volt a szimatom ;). Érdekes állapot. Mondhatni. :D
E. Bonheur írása. Csöppet sem feminista, szerintem, de nagyon is női szemszögből veszi szemügyre a témát.  Hány szerető fér bele egy ember életébe?   A szeretőváltás könnyen megy?  Mit jelent az, hogy szerető? Kevesebb, vagy több, mint egy…..
Jilley (törölt) 2011.12.08 09:58:06
Miből maradtam ki?! ;) @E. Bonheur: T. is egyedülálló, egyszer neki is volt egy ilyen időszaka, amikor rájött a hoppáré, hogy bűn az, amit teszünk. Nem mondom, hogy nem voltam megijedve, de szerencsére kigyógyult belőle. :) Lehetséges, hogy a facér pasikra jellemzőbb a "bűnösség" érzése? Az egyedülálló nőknek, mintha nem okozna lelkiismereti kérdést ennyire... vagy kamu az egész a pasik részéről...?
Jilley (törölt) 2011.12.08 14:55:50
@Lars.Lares: Valahogy úgy :))))). @skarlát betű: Mintha nem nem teperésről szóltam volna. :P
Viszont jó ötletet adtál magadnak egy posztra. :) Vajon mennyire fiatalok azok a hapsik, és mit mer bevállalni egy nő? @géza73: Bár ma nem láttalak itt, de szerinted egy nőnek ez a lényeg? "van gyerekem, és házat is építettem" Ezt te írtad.
Az alfahím kitárgyalása után természetes módon az "alfa nőstény", vagy inkább az alfahímhez hasonló csáberővel rendelkező nőtípus következik. Melyik lány ne szeretné, ha egy vagy több férfi őt femme fatale-nak, vagyis olyan nőnek tartaná, aki képes az ujja köré…..
Jilley (törölt) 2011.12.02 13:31:51
Jilley (törölt) 2011.12.03 09:23:57
@M-elicious: Teljesen egyetértek a véleményeddel.
A női hűtlenség ilyen-olyan szempontból való tárgyalása kapcsán többször előkerült az a vélekedés, hogy a nők egy bizonyos férfitípust választanak szeretőnek, és egy másikat férjnek. A gondoskodó, simulékony, családcentrikus pasi lenne a jó férjanyag, a domináns, nem…..
Jilley (törölt) 2011.11.28 15:38:37
@M-elicious: Az. És ijesztő is. Főleg, ami a Nemek harca c. alcím alatt olvasható.
Amúgy simán elképzelhető, hogy van ilyen. Gondolom, nem sűrűn énekelte el a pasi, a "Ha két életem volna" dalt. Különben meg irigylem, mert ha én ezt megtehetném! :D
Jilley (törölt) 2011.11.28 15:40:39
@tiboru: Csak Norris, nem alfahím. :P
Jilley (törölt) 2011.11.28 19:49:02
@skarlát betű: Mégiscsak jobb lenne, ha felvennék a pólót. :D
Nem lehet, hogy a múltszázadban a mostani alfák voltak a charmos pasik?
Na mert egy charmos rosszfiú, az már igen! ;)
Érdekel valakit ez a téma? És mi köze a hűtlenséghez? (Maximum annyi, hogy van, aki szerint még ez is hűtlenség, vagy legalábbis bántó az állandó partner számára, de ilyet talán elsősorban nők gondolnak a férfiak maszturbálásáról, nem fordítva.) Viszont úgy tippeltem, hogy…..
Jilley (törölt) 2011.11.25 13:00:14
@M-elicious: Lehet, hogy Lars.Lares csak tudásra szomjazik. :) @Lars.Lares: Igen. Ha csak a "külcsínre" összpontosítanak, akkor nehezen jön össze az orgazmus. Jó, persze ezek a videók többnyire nem erről szólnak. Nem mondom, hogy nem kell a vadmacskás stílus hozzá, csak az keveredjen egy kis bájjal, egy kis bujasággal, egy kis alázattal... :)
No, és milyen emailcímre kell küldeni a válaszokat Skarlátbetű?
Ismét kaptam egy téma-felvetést, de szakirodalom nélkül. A kérdés az időre vonatkozik. Amely korántsem telik mindenki számára egyforma sebességgel, és könnyűséggel. Főleg akkor nem, ha randira vár.  Vajon mennyi idő telik el két randi között? Pár nap? Egy hét? Két…..
Jilley (törölt) 2011.11.21 13:33:51
@skarlát betű: Még a végén megjavulunk ettől a rengeteg pasi választól. :D Ezért remélem, hogy az elrettentő példáktól óvakodni fognak. :P
Jilley (törölt) 2011.11.22 13:46:15
@Lars.Lares: Lehet, hogy ezt nem kellene, de mondjuk, lábat összeszorítva? ;) Egyébiránt kínok kínja között, ám remélem, hogy lesz ez másképp is még. Valamint addig is álmodozom az egymásban való felolvadásról, ami nem múlik el nyomtalanul. :) @kardhal77: Naná, hogy nem villanyoz fel minket, mert vérzik a cápa, kedves Kardhal. :) Azonban emlékszem egy posztra itt, ahol a várakozás örömeit ecsetelte Skarlát betű, hogy milyen csodás az újbóli egymásra találás, annak ellenére, hogy tér és idő egyszerre korlátoz minket.
Jilley (törölt) 2011.11.22 16:24:57
Ejnye! De rosszak vagyunk ma, telhetetlen méhecskéim! A türelem zümmögést terem. :D Csak nehéz kivárni. @Enchantée: A gemkapcsod feladta a leckét, mert ugye nem nagyon van kiterjedése... ha csak nem csavargatod addig, amíg nem formázza a 69-es számot. :) @E. Bonheur: Nagyon jól érzékeltetted. :) @Lars.Lares: Takarítás? Egyébként állítólag a kielégítetlen nők takarítanak állandóan. Van, hogy még a kiegészítőeszközt sincs idő elővenni, de van kezecskénk. Nekem legalábbis. ;)
Nemrég az egyik kommentben idéztem Popper Péter néhány mondatát, amelyekben az emberek (főleg férfiak) hűséghez, hűtlenséghez, parnterváltogatáshoz való hozzáállását ecsetelte. A poligámok és a monogámok mellett feltűntek a palingámok is: A folyton kapcsolatot váltó…..
Jilley (törölt) 2011.11.18 16:49:33
@Lars.Lares: Támogatom! Gyerünk a Parlament elé! :) Például ott van a mingliség, ami valahol részben nyitott házasság.
onmegvalositas.hu/blog/csizike/mi_velemenyed_mingli_parkapcsolati_formarol
Sajnos egy másik cikk szerint ők is a monogámiát részesítik előnyben. :(
50-60 évig nem létezik, hogy csak egyet szeret az ember. De hát régen hamarabb hottunk... Popper is utalt rá egy előadásában, hogy hosszabbítani kéne a házasságokat, mondjuk úgy 5 év után, ha a felek is úgy akarják.
Egyébként mostanság engem nagyon piszkál az őszinteségi roham, hogy bevalljam, mást is szeretek. Ha nem vallom be, akkor tagadom meg önmagam, akkor hazudok. És szó sincs arról, hogy a terhet akarom a férjem vállára tenni. (Popper szerint ez sem illendő, mert mit kezdjen az én disznóságaimmal)
Na, jól felhúztam magam megint! :S
Jilley (törölt) 2011.11.19 10:58:34
@skarlát betű: Normál házasságban, mingli lét nélkül is előfordulhat, hogy a nőre hárul minden. Ez a tény pedig nagyon hatásos méreg a kapcsolatra nézve.
Minden bizonnyal nem csekély az anyagi vonzata a mingli létnek, talán ezért is akadnak követői a művészvilág magasabb szintjein. @Rogerthat: Mindig megfogtok! Abszolút igaz, amit leírtál, biztos nekem lenne könnyebb egy esetleges bevallás után, a férjemnek pedig... Szerintem azért tűnök ésszerűtlen lázadónak itt, mert talán nemcsak előre lefektetett szeretői kapcsolatról van szó, hanem igen erős érzelmek vannak a háttérben, és bizony attól egy nő simán vesztes lehet. Vagy tehetetlen? Amíg nem találom meg a módját, hogy valósághűen leírjak részleteket, addig talán nem is tudunk érdemben vitatkozni.
Jilley (törölt) 2011.11.19 21:21:54
@skarlát betű: Így igaz, nem mindegy. Talán rosszul fogalmaztam, értem alatta azt, hogy mások képesek "ésszerűen" szervezni a harmadik létezését az életükben. És ezt irigylem is! :) Én meg folyton őrlődök. :( @Lars.Lares: Semmi. Nélküle nem is működne.
Néhány hete egy kereskedelmi rádió tette fel ezt a kérdést a hallgatóinak: hogyan erkölcsösebb vagy okosabb cselekedni, ha az ember tudomására jut, hogy a legjobb barátját, barátnőjét megcsalja a partnere? Hallgasson vagy mondja el az illetőnek? Esetleg keresse meg a hűtlen felet,…..