Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelenföld

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
                … akkor azt legalább élettársaként tedd, különben visszakövetelheti rajtad az adócsalás miatt neked átutalt pénzt! Akkor is, ha már kifizetted! S ha nálad lakik, jegyezd föl, mennyibe kerül neked a ’kis ő’!     A férfi elvált és…..
addict Fuck 2009! 2009.12.31 13:40:00
Velem együtt sokan vannak, akiknek ez az év nem a legjobban sült el, és akkor még finom voltam és nőies. Bár történtek velem jó dolgok is, bizonyos szempontból ez volt életem legrosszabb éve, így boldogan veszek tőle búcsút, és bízom benne, hogy 2010 több szerencsét hoz majd.…..
 Tegnap lõttem ezt a hirdetést egy buszmegállóban, ami szerintem kicsit morbid egy biztosító részérõl. Bocs a minõségért, de telefonnal készült este. Üdv,KP Metálosan hangzik, de a biztosítók nem szoktak metálosok lenni. Az Avivának elég furán súgtak, elnézve "a…..
kelenföld 2007.08.23 18:00:54
Hát ez szuper...! Az életbiztosítás arról szól, hogy ha kötsz egyet, akkor nem halsz meg..? Micsoda ötlet!

Egy példa: 45 éves ismerősöm boldog családi életet él, két gyereke pályaválasztás előtt. Ő kamionos, a feleségnek is tuti az állása egy helyen, rég óta. Nem gazdagok, nem szegények, néha nyaralni is mennek. Nagyobb házban gondolkodnak évekig, bele is vágnak. Kölcsön, gürizés, jókedv. Szépek, aranyosak, mindenki teszi a dolgát. Elég jól keresnek, nem panaszkodnak, lehetne több is..., de ennek is örülnek. Biztosításuk van a kocsira, házra. A biztosítós egyszer felkeresi őket, hogy nem ártana életbiztosítást kötni, most, amikor a szekér halad, megtakarításnak sem rossz és sajnos soha nem lehet tudni. Futja a családnak mindenre, mindkettőjük cigijére, márkás ruhákra néhol a gyerekeknek, éttermi vacsorákra, de havi kb. 8 ezer forintos életbiztosításra, na arra nem!

Telik-múlik az idő, a férj többször szól a szállítócége főnökének, nem stimmel valami a kamionnal, műszakilag nem ok. Nem egyszer volt már ilyen. Nem egyszer mondta a főnök sem neki: " majd,ha visszajöttél Pistikém, ezt az egy fuvart meg kell csnálni, sürgős!" El is indul rendesen, Karácsony előtt 4 nappal. Romániai hegyek, szerpentin, emelkedő, szűk kanyar, stb. A felesége telefonon beszél éppen a férjjel, amikor az nagyot kiállt: " nem tudok beszélni Évikém, lejtőn megyek éppen le a hegyről, valami nem ok. a fékkel!!"

Hat hónapig nem adták ki a románok a holttestét, fél millióba került eddig, hogy többször kiutazott a család a románokhoz, mert nem történt semmi. A kamionos cég vezetője mossa kezeit, a temetés is több százezer lett. A gyerekek éppen továbbtanulnának, a nagyobb ház részleteit nem tudják fizetni, mert egy keresős család lettek.

Ha megkötik az életbitosítást, egy ilyen balaset (minden baleset) esetén azonnal hozzájutottak volna minimum 3 millió forinthoz. Nem elég, hogy elvesztették a hozzátartozójukat, ez is szörnyű. Most nagyon nagy sz...-ban vannak.

A reklám gusztustalan, az életbiztosítás viszont nagyon fontos lehet.
Nem dolgozom biztosítónál, csak szimplán ez a véleményem.