Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaál Viktor

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Talán már hallottatok rólunk, a Renegades of the Galaxy projektről. Egy magyar scifi-t tervezünk összehozni közösségi finanszírozásból, a Kickstarteren! De ez nem csak egy projekt számunkra, inkább misszió. Megmutatni a világnak, hogy képesek vagyunk egy nagy nemzetközi…..
Az Elme Tábortüzei Lélektérkép 2015.02.06 19:42:03
Mielőtt belevetném magunkat a mélyvízbe, tisztáznunk kell pár alapfogalmat, és ezek közül a legelső a lélektérkép. Már Freud is kidolgozta a saját strukturális modeljét a pszichéről, akit érdekel, ITT olvashat róla, vagy ITT van Jung modelljének a leírása. Mindkettő magán…..
Képzeld el, milyen lehetett az, amikor őseink először birtokukba vették a tüzet! Még a legerősebb vadállatok is ösztönösen félnek tőle, meleget ad a hideg éjszakákon, könnyebben ehetővé (sőt, ízletesebbé) teszi a húst - és ez csak az első három direkt felhasználási mód.…..
A New York Times - mintha megérezte volna, hogy idehaza épp erről folyik vita irodalmi berkekben és azon túl - a könyvüket bemutató szerzők új publicitási lehetőségeiről ír. Az pedig az interneten van. A cikk esettanulmánya Amy Cohen új könyve, a The Late Bloomer’s…..