Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picijany

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta nem írtam már megint... Sok-sok dolog történt velem azóta. S talán mindig akkor menekülök ide, amikor már nagyon ki vagyok bukva. Így hát általában mindenki csak a pesszimizmust és a gyötrelmet látja, mikor ez meglehet nem csak így van. Folytatólagosnak kellene lennem, de…..
Nem mintha nem lenne minden pontgyűjtő-akció ordenáré adatgyűjtés, a legszebb bizonyítéka az egészbe szemből beleszarásnak a Tamás emailjére kapott "válasz". Nem a Supershop ügyfélszolgálatosa írt, csak a robot jelezte vissza, hogy olvasatlanul kitörölték a…..
picijany 2011.09.20 14:19:45
@batgirl: UV alatt kell nézni :)
Nincs is annál rosszabb, mint minden reggel ezzel a gondolattal felkelni... "Legyen már vége!". Nincs annál se rosszabb, hogy nem találod meg azt a kapaszkodót, aminek/akinek a segítségével átlibbenhetsz a problémákon. S bár lehet, néha úgy érzed volt ilyened, valahol…..
Csak ültem ott, és néztem Őt! Figyeltem minden egyes kis mozzanatát és hogy merre hajtják a gondolatai. Azok a kis elme villanások, amit mi sohasem láthatunk. Felugrott a kis házikó tetejére, ivott néhány kortyot, s közben édesen "recsegett", majd tovább ment és a…..
Ha valami nagyon nem megy valakinek, akkor minek azt erőltetni? Ez olyan, mintha egy heteroszexuális személyre akarnád ráerőszakolni, hogy már pedig mostantól homoszexuális legyen.Vegyünk engem példának...10 éve saját magamat terelgetem jobbra-balra, előre és hátra. Hol sikerrel,…..
Milyen egyszerű, nagyszerű és csodálatos gondolat ez. Más kérdés a megvalósítás témaköre. Vajon az álmok sosem változnak? Meddig tartunk ki egy álom mellett? Részemről a válasz egyszerű "is-is".Mindig volt egy kitűzött célom (lehet nem kellene az álommal…..
Milyen régen nem írtam... (és ezt, hogy szóvá is tették nekem)1 hónap eltelt és megannyi érzés gyűlt, halmozódott fel bennem. Egy tök jó kis játékhoz tudnám hasonlítani magamat. Ez pedig a: JENGA Aki nem ismerné, annak itt egy link és online kipróbálhatja.…..
Most jutottam el olyan szintre, hogy képes vagyok írni a vasárnapomról már egész nyugodtan is. Ilyen ébresztőt senkinek sem kívánok. Híres ébredés volt ez.Néhány kép.....
Mosolyogj Bohóc! Az élet már csak ilyen...           Amolyan akkor sem fogok felrobbanni az idegességtől hangulatom van. Tudnám minek, mikor már megszokhattam volna, hogy csak a lényeges, és fontos dolgokat nem fogom megtudni soha…..
Persze persze most nem ide akartam írogatni. Bár tudom ezzel a résszel  megint elmaradtam. De hát máshol nem tudok írni, valami van az oldallal. Szóval valahol ki kell írnom azt is magamból, amit oda szerettem volna írni.Olyan fura érzések tombolnak bennem. Teljes magányban érzem…..
Azt hiszem, hogy ennyire élethűen még nem álmodtam semmit. És persze soha nem ért akkora csalódás felkeléskor, mint most. Felébredtem 8 órakor, de képtelen voltam felkelni, felébredtem 11 órakor, de nem akartam felkelni, felébredtem 12.30 órakor, de már nem tudtam visszaaludni, és…..
Bárcsak szívből jönne az öröm, amit adni akar! Valamennyire még tud meglepetést okozni KP., ezt nem tagadhatom. Megjelenik mögöttem, és már a körvonalaiból rájövök, hogy Ő az. Alig ismerném ezek szerint? Viszont az már látszik rajta, hogy nem ugyanaz az ember, mint akit…..
Mint azt ígértem, itt is vagyok. Jóval hamarabb, mint ahogy azt én is elterveztem. A mai napomat egyáltalán nem így képzeltem el. Nah de ember tervez, isten végez. Ugye...Ma sok időm volt gondolkodni. Tény, hogy kezdek kifordulni magamból teljesen. Kezd összeroppanni a kis világom.…..
 Megvolt a bejegyzésem és eltűnt! Nem vagyok képes most beírni újra! A nap folyamán pótolom, ígérem! Javítva lesz minden! Addig egy kép, egy zene, és egy idézet kárpótlásul mindenkinek! "Álmaimban hallom néha a tengert. Ilyenkor leküzdhetetlen vágyódás fog el,…..
Nem gyengén indult az idei évem. Szóbeli vizsga... 3 teljes nap végigtanulás. Végülis megérte, 5-öst kaptam! Tök jó vagyok, meg tök egoista! De ez nem számít... úgyis tudja mindenki, hogy milyen a valódi énem.Tényleg! Ha már az én-eknél járunk! Vizsgaanyag volt...…..
Mint a cím is utalt rá, a saját karácsonyomról fogok regélni.   Egész évben arra vágytam már, hogy karácsony legyen... Mivel imádom a fényeket, a csillogást, a sok sok égősort, a csodálatos díszeket. Számomra a teljes nyugalmat árasztó színek ilyen esetben a…..
Végülis eltelt egy hét azóta, mikor rászántam magamat az írásra. Utálom az egyetemet, illetve lehet csak a saját ill. magyar egyetemisták mentalitását utálom. Mindent a végén megcsinálni. Persze mindig elkészülnek a dolgozatok és társaik, de az az utolsó hajrá nem mindig túl…..
Lassan egy éve írok a neten. És most jött el az az idő, hogy ne csak az a közösség lássa, amit írok. Lássa más is, akit talán érdekelnek majd az írásaim. Meg próbálok teljesen korrektül leírni mindent. Érzéseket, tapasztalatokat, verseket és mindent, amit már megtanultam…..