Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crampusz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZÁMVIZSGÁLÓ BIZOTTSÁG   Kérjük, ha a társasház működésével kapcsolatos kérdésük, javaslatuk van, forduljanak hozzánk bizalommal, lehetőségeinkhez mérten igyekszünk minden esetben segíteni. Abban az esetben, ha a társasházban valamilyen azonnali beavatkozást, javítást…..
Crampusz 2011.02.11 22:49:08
Sziasztok!

Most értem haza és a bejárati ajtónk tárva-nyitva! Azon egyszerű oknál fogva, hogy a gumiszőnyegben meg akad és a behúzó gyenge erre a feladatra.
(a lábtörlő felrakójának ill. aki ezt a munkát átvette, ezt észlelnie kellet és gondolom azonnal elhárítani v kijavíttatni) Ez egy trehány munka!

A fentieken jóval túltesz és felháborít a garázs szint új nyílás zárója!!! Ez az ajtó minőségileg azonos a tartalékként használt másik zsilipelő ajtóval.
Ez esetben semmi nem indokolta az új ajtó megvásárlását és annak költségét!
Többszöri információ után tisztáztuk, hogy az új ajtónak milyen funkciókat kell ellátnia. (ezek semmi extra igényt nem tartalmaztak!)
“Legalább a bejárati ajtótól elvárható feladatoknak feleljen meg.”
- garázs oldalról csak kulccsal legyen nyitható, ne legyen zárnyelvet mozgató kilincs
- önmagától csukódjon, rugó vagy behúzó segítségével (jelenleg az ajtó becsukásának biztosítéka nem több, mint A.Péter kiragasztott matricája!)
- a zárszerkezet felfeszítés ellen legalább a bejárati ajtó szintjén védett legyen. A zárnyelv a tokban lötyög és egy csavarhúzó számára szabadon hozzá férhetően nyitható! (a másik ajtón is feszegetés nyomok voltak, már egy hét után)

Nincs a házban egyetlen tulajdonos sem aki egy ilyen ajtó-zár kombinációt elfogadna a lakása ajtajára!!!

Remélem, hogy az ajtó kivitelezés számlája még nem került kifizetésre ill. a SZB. annak utalását nem hagyta jóvá.

Amennyiben úgy gondoljátok hogy ezek a megállapítások helytállóak, úgy a korrekciót KK-tól meg kell követelni és a többlet költség ügyében is állást kell foglalni.

Kérek választ, mert én ezt nem kívánom lenyelni ill. a házzal le nyeletni.
Viola 48 Egy utolsót 2010.11.22 15:59:00
még talán rúgunk a blogba, hátha felébred  a kómából. Több később...