Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johndole

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Rasszista-e a cigány származású R. József, R. János és H. Teréz? És különösen: rasszista-e a magyar származású H. Gyula? Zaftos cupákok azon a gumicsonton, ami a Tavaszmező utcából gurult el két év alatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, hogy majd a…..
johndole 2011.03.07 20:26:03
Él sok ember fejében valami furcsa elképzelés a rasszizmusról. A legtöbb esetben NEM erről van szó.
A Magyar -egyelőre még- többség NEM rasszista legnagyobbrészt. Csak elutasítja az agresszív, lusta, bűnöző életformát követő egy bizonyos csoportot. Hagyjuk már ezt a bőrszín hülyeséget, nem erről van szó, hanem az életformáról. pl. a kínaiakat miért nem hallani ilyen-vagy bármilyen ügyekkel kapcsolatban?
Vagy más kissebbséghez tartozókat? Esetleg azért, mert képesek EMBERI módon viselkedni? Ezeknek 600 év nem volt elég a beilleszkedésre?
A természet NORMÁLIS törvénye az, hogy az a nép amelyik nem képes a körülményekhez alkalmazkodni, kihal. Ehelyett, valami téves agyament szabályozás miatt elnyomja és tönkreteszi a még életképes populációt. Ez NEM csak nálunk probléma, hanem más országokban is.

De nézzük hogy működik mások esetében, a miénknél normálisabb országokban más kisebbségekkel:
Kitűnő kínai-és indiai szakemberek megbecsült tagjai a társadalmaknak, óriási részt vállalnak a számítógépiparból, vegyiparból stb stb. SENKI SEM BÁNTJA ŐKET és ők sem rasszistáznak, hanem DDOOLLGGOOZZNNAAKK!!!!!! Nem rasszistáznak hogy segílykét kapjanak hanem dolgoznak. A Magyar társadalom felháborodása JOGOS.
Számtalanszor kaptak-és kapnak segíséget, hogy kezdjenek 21-edik századi életet élni, de nem akarnak.
Nem akarnak semmit sem tenni.
Persze lehet moderálni meg törvényt hozni, de szart sem ér. Az elkövetett brutális gyilkosságok mindkét oldalon komoly figyelmeztető jelnek kellene lennie. De nem az. Nem történik semmi!!! Senki sem akarja az erőszakos elemeket megfékezni, az erőszakos bűncselekményekért kapott ítéletek nevetségesek.

Tisztelt politikus urak: először a társadalom fog tönkre menni, de ti végignézhetitek. A végén ti is buktok, mert nem lesz nektem sem országotok.

Én hiszek a reinkarnációban és valószínűleg sírva fogok könyörögni a Jóistennek, hogy ide ne szülessek többet :-((
johndole 2011.03.07 21:09:07
@kamuszutra: Tényleg nem mindenki gyűlölködik, egyébként mindennek vannak fokozatai. A legtöbb ember FÉL tőlük, aminek azért van alapja.

Hogy te nem kerülsz ilyen helyzetbe, mert megtanultad a leckét, erre nehéz mit mondani. Lehet valakid, rokon, ismerős, családtag, aki talán 'nem tanulta még meg' a leckét úgymond, és éri egy olyan atrocitás a részükről, ami esetleg halállal végződik éppen rasszista alapon, akkor jön el a te nagy vizsganapod a leckéből. És lehet, hogy utána nem úgy fogsz járni közöttünk a tökéletességed tudatában, mint lottónyertes az ingyenkonyhán.
Ha közömbös leszel az esemény után és azt mondod, hogy biztos megérdemelte, akkor semmit sem értettél meg az egészből.

Tudod, az, hogy tudunk-e úszni, a vízben derül ki, nem a parton. Lehet, hogy csak úgy gondolod, hogy te már túlvagy ezen a leckén pedig az is lehet, hogy ez még nem jött el.
johndole 2011.03.07 21:19:58
@kamuszutra:
Talán a jogegyenlőségnek kellene először megvalósulnia.
Nekem úgy tűnik, a jog sokkal elnézőbb, mert ők ugye kisebbségiek.
A nácizmusnak részben ez ad alapot, az emberek elvesztették a bizalmukat a törvényben - nem alaptalanul - és valami megoldást kívánnak a feszült helyzetre. Ez fogja is táplálni ezt, tiltással nem lehet megszüntetni.
Másrészt értse már meg mindenki bassza meg, hogy tetteivel nem csak saját magát képviseli, hanem a családját, a nemzetiségét, a népét, a földét.
Ez kollektív megítélést indukál. Ha téged megcsíp pl. egy darázs nem fogsz-e óvatoskodni a többi 'hasonlóan' kinéző rovarral is? Szerintem igen. Lesz benned egy olyan képzet, hogy a 'darázsság' csíp.
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
johndole 2011.02.13 19:37:09
OK, úgy tűnik sikerült bizonyítani, hogy a homeopátiás szer nem árt. Ez persze még nem jelenti azt, hogy nem is használ. Az azért furcsa, hogy semmi tünetet nem okozott, még sok évvel ezelőtt vettem egy könyvet róla, amiben valami olyasmi volt, hogy egészséges embernél kiváltja azokat a tüneteket, amiket megszüntetni hivatott.

Szóval meg kellene alaposan vizsgálni a dolgot, hogy tényleg hat-e valamelyik. Az, hogy egyet kipróbálunk és nem jó, nem jelenti azt, hogy az összes többi sem működik.

Kicsit úgy érzem, hogy van egyrészt a homeopátia, ami valószínűleg nem azért lett mert nem ér semmit, másrészt jöttek utána a csalások és kamu dolgok, amik szépen lejáratták később.
Úgy érzem, a homeopátia védernyője alatt beszivárogtak a csalók akik a betegek megtévesztésével nem kevés haszonra tesznek szert.
Ez is oda süllyedt, mint az ezotéria. Boldog boldogtalan foglalkozik vele, úgy tesz mintha értene hozzá és csomó pénzt legombol a gyanútlan emberektől. Ez a legjobb út valamit lejáratni, el kell érni, hogy az emberek bizalma megrendüljön, mert a hamisat kapják, nem az igazit.
Szkeptikusnak lenni persze érdemes és hasznos. Azt azonban figyelembe kell venni, hogy megítélni csak a megtanultat lehet. Addig nem lehet objektív ítéletet mondani valami felett, amíg alaposan meg nem ismertük. A szkeptikusok túl kevés eredmény alapján mondanak ítéletet valami felett. Egyébként sajnos a tudósok is hajlamosak arra, hogy egyirányúan, csak a saját elképzeléseiket igazoló eredményeket keresnek és vesznek figyelembe. Ezért egy-egy téveszme évtizedekig is fenntarthatja magát akár, mígnem felvetődik egy megkerülhetetlen bizonyíték az ellenkezőjére.
Reméljük, hogy a Nagycsaládosok Országos Egyesületénél visszacsukható pezsgőt bontottak ama hír hallatán, hogy Magyarországon családi adózás után családi szavazás is lehet. Azaz a szülők a gyermekeik után is kaphatnak szavazati jogot. Ha ez így lesz, akkor a…..