Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frank_

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
Ezt az SMS üzenetet kaptam nemrég egy barátnőmtől. Én nekem még mindig nem sikerült pólós embert látnom, csak úgy, ha tudta, hogy ott leszek. Szóval véletlenül még nem futottam bele pólós emberbe :( ..
Frank_ 2012.08.15 07:41:33
Blogolkodom, tehát vagyok Gombfoci 2012.08.12 17:34:49
Gondolom a +20-as korosztály még talán tud is mit kezdeni azzal a kifejezéssel, hogy gombfoci. Gyerekként nagy sláger volt nálunk, vettem is egy halom csapatot még régebben, de kaptunk is ősrégi garnitúrát. Legsikeresebb csapatom talán egy 70-es évekbeli (hajakból ítélve) Vasas, de…..
Minden lényeges infó a videóban, a rövid emlékeztetők: 1. Játék: Ki tudja a legjobb jelenetparódiát elkészíteni? 2. Játék: Ki tudja a legjobb fanworköt vagy RPCJS-tal kapcsolatos projektet, hülyeséget elkészíteni, felmutatni? Az első két játékra január 8 éjfélig…..