Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verschränkung

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels)  Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a…..
A vajákot megnézni félnetek nem kell jó lesz.Csak kell hozzá egy kis türelem, mert egy pöttyet nehezen indulnak be az események, de nagyjából az évad felénél már végre úgy érzi a hozzám hasonló rajongó, hogy sikerült formába lendülni. Megértem, hogy sokan érzik csalódásnak a sorozatot, de hát…..
verschränkung 2019.12.24 15:08:56
@bontottcsirke: En tovabb kuzdottem vele, de amikor a 2. epizod vegefele a bard belekezd a dalaba, nem birtam tovabb.
www.youtube.com/watch?v=owuoRhT5iiA
Reg lattam ennyire kinos dolgot.
verschränkung 2019.12.24 17:29:11
@porthosz: Vilagos, nekem meg itt derult ki, hogy jo esellyel nem en vagyok a celkozonseg. ;)
verschränkung 2019.12.25 21:42:21
@midnight coder: A benasagabol fakadoan valami nyominger pilinckazas illett volna hozza szerintem, nem ilyen giccses disney dalbetet, a beuszo nagyzenekari kiserettel. Szamomra ettol lett vegletesen 'Shrek es a szamar' felallasa az egesznek, de vagom, hogy sokaknak miert jott be.
MovieCops ANYU A SZTÁR 2022.09.26 06:00:00
Hollywood egyik legnagyobb női sztárja, Joan Crawford (1905–1977) egyszer azt nyilatkozta, ha valaha filmet forgatnának róla, nagyon örülne, ha őt Faye Dunaway játszaná, akit figyelemre méltó tehetségnek tartott. Ez a film 1981-ben el is készült, ám Crawford legrosszabb rémálmában sem gondolta…..
verschränkung 2019.03.18 23:54:26
@Field64: A szegenyebb sorbol szarmazo noknel gyakori eszkoz volt a drotfogasbol hajtogatott kampo a hazilag elvegzett terhessegmegszakitasokhoz, szal konnyen lehet, hogy ilyesmi szemelyes kellemetlen emlekeket kavart fel benne a latvanyuk. ;)
verschränkung 2019.03.19 00:13:05
www.youtube.com/watch?v=7IEsHEW037M ha mar melohelyi szalloigek... :D
Két óvodás beszélget.- A Télapó, az a nagy, kövér ember, hogy bír felmászni az első emeleti ablakunkhoz? - kérdezi az egyik.- De ha még fel is mászik, hogy tudja betenni az ajándékot a csizmámba a csukott ablakon keresztül? - folytatja a másik.- Inkább azon kellene elgondolkoznotok, hogy miért ad…..
Kedves gyerekek, ma a premenstruációs tünetekről fogok nektek mesélni. Aki nem bírja az ilyet, az most menjen ki focizni az udvarba! Egyszer az életben kell erről is beszélni, úgyhogy elmondom, de csak ha hátszélben álltok! Szóval az úgy van, hogy a menstruáció előtti napokban lezuhannak a…..
Egyre nagyobb presztízse van, egyfajta álommunkának gondolják a programozói  állást a különféle szakmákról megkérdezett munkavállalók.  Sok, az IT szakmát érintő kérdésről a mainstream médiában is lehet olvasni. Legutóbb az Index foglalkozott egy friss felmérés eredményeivel. Nem véletlen. A…..
verschränkung 2018.08.28 13:01:08
@Melki: helyben vagyunk, mert a te anekdotikus ervelesi hibad sem tamaszt ala semmit. ;P
verschränkung 2018.08.28 13:13:51
@Melki: hiaba az indokolatlan kioktato felhang, Nem linkeltel a hivatalos forrast, ami alatamasztana az allitasodat, tehat csak anekdotazgatsz, semmivel sem megalapozottabb amit irtal, mint az kijelentesem. :)
verschränkung 2018.08.28 13:20:04
@Melki: ez igy forras nelkul ugyanolyan altalanositas, mint az enyem. :D
Programozók. A szó hallatán a legtöbben egy szemüveges, szakállas pasira gondolnak, aki kockás ingben ül a gép előtt egész nap és éjjel, és kávét vedel. Nem lenne igazságos azt mondani, hogy nincs ennek némi alapja, de ettől azért jóval árnyaltabb a kép. Ilyen lenne egy tipikus programozó? A…..
verschränkung 2017.10.21 16:49:16
@$pi$: Raadasul:

"A bizonyítékok, valamint Babbage és Ada levelezése azt mutatja, hogy a programokat Babbage írta, de Ada írásaiban előfordul a gép használatának néhány olyan lehetősége, amelyet Babbage sosem tett közzé, például hogy „a gép képes lehet bármilyen összetettségű zenedarabok komponálására”."

"Életrajzírói megjegyezték, hogy Ada sokat küszködött a matematikával, és vitatott, teljesen megértette-e Babbage gépének működési elvét, vagy csak a gép népszerűsítésében volt Babbage hasznára."

" a történészek manapság már megkérdőjelezik valódi hozzájárulását a számítástechnikához. Szerintük az Ada által írt jegyzetek eredetijét Babbage 6-7 évvel korábban már megírta, Ada csupán néhány hibát javított benne."

"elkapta a lóversenyszenvedély. Babbage-dzsel erről is leveleztek, volt egy nem titkolt szándékuk, hogy megfejtsék a szerencsejáték törvényszerűségeit. Ez nem sikerült, Lovelace pedig folyamatosan adósságban úszott"

Mivel Babbage-t is rabeszelte, hogy a gep elkeszitesere kapott allami tamogatasait tegye fel a lovira, amit persze el is buktak, tevekenyen hozzajarult, hogy az elso valoban mukodo differencialgep ne epulhessen meg. idejeben. ;)
Egy céges rendezvényre meghívnak egy humoristát. El is kezdi a standupot, de az első poénján nem sokan nevetnek. Erre leül a színpadra, és ezt mondja: - Nézzétek, ezt így nem lehet. Ezt együtt kell csinálnunk, nevessetek...
Nem gondoltam volna, hogy darázsfészekbe nyúlok, amikor idén áprilisban azt merészeltem leírni itt a Nerdblogon, hogy a legendás m.a.g.u.s. szerepjáték volt a mi kicsi és savanyú AD&D szabálykönyvünk. A tanúból kölcsönzött hasonlat végéről sajnos én és a kommentelők is lefelejtették a…..
verschränkung 2017.08.22 21:58:16
@grungi: " Amikor először kijött jól szórakoztunk, mai fejjel már nem biztos, hogy így lenne, de nosztalgiával tekintünk rá."

Marmint azt vagod, hogy a "szegeny ember akarmije" kifejezes nem ezt takarja?
Meghal a híres dietetikus és a mennyországba kerül, ahol lehetősége adódik, hogy röviden beszélhessen magával az Úrral. Így szól az Úrhoz: - Te Uram, ki mindenkinél hatalmasabb vagy, ura vagy Földnek, Égnek, minden teremtményednek, kit félünk és imádunk (és még vagy tíz…..
verschränkung 2017.08.11 20:08:22
Nőként sűrűn okozott már gondot, hogy olyan alsóneműt válasszak, ami egyben kényelmes, de mégis képes beindítani a férfi fantáziáját. Bár úgy gondolom, hogy sok esetben csak mi stresszelünk túl egy ilyen kérdést, mivel a párunk bármiben kívánatosnak fog találni, de egyrészt eddig a pontig is el kell…..
verschränkung 2017.07.28 16:08:56
@Anonymus_CFG: Rendre ugy irod az ertekeleseket, hogy 10/x pedig az helyesen x/10. Erre nincs mentseg, barmilyen lelkesen pucsitasz. ;)
verschränkung 2017.07.29 17:28:55
@Mr. Cobb: Erre probaltam celozni. Ritka az ilyen elegedett vasarlo. :P
Sok veszekedés és sértődés származik a kritikából, annak ellenére, hogy az emberek többsége azt mondja magáról, bírja a kritikát, ha az tárgyilagos. Valójában a nem objektív, gúnnyal fűszerezett kritikára reagálunk érzékenyen. Mi a különbség a kettő között? Az, hogy a nem tárgyilagos kritika…..
Az egyik legrégibb magyar rapkvartett melyik tagja vett "csumi kapcsolaton" keresztül TV-t, ám otthon csak két deszkalapot talált a dobozban?..
verschränkung 2010.12.30 06:25:04
@ehhh: most talalkoztal eloszor feed aggregator oldallal, vagy mi bajod van? :)