Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amrisha

3 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok! Szeretném meg mutatni nektek a közel egy éves patkuszomat, Rufuszt. Számomra Ő a legcukibb a világon :)" - írja nekünk KingaKöszönjük szépen!..
Amrisha 2012.03.23 08:46:58
@vince05: egyáltalán ne csupasz a farkuk, csak ritkásabb rakta a szőr :)
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
Zoltán fiait alaposan megviselte a nyári tábor. Az egyiküket ellepték a kiütések, a másik hazaindulás előtt úgy beverte a fejét, hogy kettőslátása lett. Mint mindenki sejtheti, profi egészségügyi szakemberek jól szervezett szolgáltaást nyújtottak nekik, így órákon belül…..
Mindenfelől azt hallani, hogy a vasutasok családtagjainak járó szabadjegyet vissza akarják vonni, tehát csak a vasutasok utazhatnának ingyen (és a rászorulók természetesen). A szabadjegyek, ingyenes bérletek évente több milliárd forint kiesést jelentenek a tömegközlekedési…..
Amrisha 2009.04.24 13:10:28
@world2.0: Köszönöm, elmondtál ezzel mindent.
Egyszerű, érthető. Fel kell fogni.

Véget nem érő vita ez, mert akinek nincs ilyen kedvezménye, sosem fogja ezt elfogadni, "megbocsátani" nekünk, hogy ilyenünk van.
Nemrég írtunk a Coca-Cola weboldalán olvasható undorító receptekről. Andrei nem tökölt, elkezdte megcsinálni a kólás kuglófot. Eddig jutott: Elkezdtem összekotyvasztani a kólás kuglófot, de a kóla hozzáadásakor feladtam... Eddig jutottam... Üdv, Andre..
Gyorsuló világunkban a legperverzebb kis célcsoport is kívánatos préda, nyilván ezért teszi közzé a Coca-Cola weboldalán a Kólás kuglóf és a Fanta-szelet receptjét. Közismert, hogy a marihuánaszármazékok élvezete örjöngésig fokozódó nassolásrohamokat vált ki az…..
Kiracat panelprogram 2008.05.17 12:00:00
Tegnap jött el annak a napja, hogy a mi kis 22 éves panel lakásunk is új nyílászárókat, szigetelést és burkolatot kapjon. Reggel 5-kor szüleim lelkesen keltettek, hogy gyorsan tegyünk el mindent az ablakok közeléből, tegyük egyúttal átjárhatóvá a lakást (mintha az olyan…..
Kiracat Újra orvosnál 2008.04.02 08:15:17
Tegnap megint orvosnál voltam. Pontosabban a sebészeten. Vissza kellett menjek, hogy kiszedjék a varratokat a hátamból. De ez sem ment ám egyszerűen, ugyanis be lett ígérve egy újabb műtét, nevezetesen az, hogy az arcomról leszedik a fehér anyajegyeimet. Mondanom sem kell, hogy nagyon…..
Kiracat Orvosi ellátás 2008.03.25 13:46:52
Tegnap megbeszéltem anyámmal, hogy ma kórházi programot csinálunk. Nem kell ám azt hinni, hogy ez egy vidám dolog, mindössze annyiról volt szó, hogy megyünk bőrgyógyászatra megnézetni a hátamon lévő anyajegyeket majd időpontot kérünk a sebészeten, és végül a szarakodó…..
A legszomorúbb, hogy van igazságalapja a következő levélnek. Ideje lenne nekünk utasoknak is felnőni. De! Az amortizálásnak nem lehetünk csendes szemlélői, ha nem szóluhnk semmit, akkor ugyanolyanok vagyunk mint azon utas, aki tönkreteszi a kocsikat! Bár itt most kisség túlzott…..
Amrisha első osztályon utazott. Már ha ezt lehet annak nevezni. Egyébként valószínűleg nem magyar kocsi volt. Üdv! Legutóbb írt levelemben dícsértem a MÁV-ot, hogy milyen ügyesek, amiért megtalálták a tisztítószereket. Hát úgy tűnik elbízták magukat. A képeken egy első…..
Úgy látszik a sutyerákságnak nincs határa, Tibor legalábbis igencsak felkapta a vizet, hogy az őt spammoló telemarketinges még a beszélgetést is rögzítette: Egy vidéki kisvállalkozás középvezetőjeként számtalanszor vagyok kénytelen néha udvariasan, néha  pedig …..