Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anden

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelentek az első képek az Yves Saint Laurent 2011-es Tavaszi/Nyári kampányából. Aki Daria Werbovy-t váltja majd fel, nem más lesz, mint Arizona Muse. Ugyanis ő népszerűsíti majd ezt a kampányt.  ..
2010 befejezésével évtizedet is zárunk, így ideje egy kis körképet is adnunk, hogy a 2000-2010 közti időszakot mely ruhák határozták meg.Figyelem, a válogatás szigorúan szubjektív, így a kommentekben írjátok meg, hogy nektek mi hiányzik az összeállításból.J.Lo 2000-ben, a…..
A Barneys ünnepi katalógusáról elsőre nehéz eldönteni, hogy mit is hivatott népszerűsíteni, zöldségeket,tengeri herkentyűket vagy egyéb piacon fellelhető dolgokat, vagy inkább ruhákat, kiegészítőket... feltételezem, hogy az utóbbiakat, de ezeket szépen összekombinálták az…..
Reese Witherspoon  a "How Do You Know" című film premierjén viselte ezt a fekete-pink színösszeálítású Zac Posen ruhát még a hónap közepén. Kifinomult és nőies ez a szett. Tetszik, mégis mintha valami még hiányozna... (A ruha egyébként a 2011-es Tavaszi…..
A Max Mara 2011-es tavaszi kampánya elég minimalista lett, ami ezúttal egyáltalán nem (vagy csak egy kicsit) zavaró. Ez talán Karolina Kurkova teljesen érzelem mentes arcának, vagy Mario Sorrenti fotósnak köszönhető... vagy a profi sminknek... vagy a ruháknak/táskáknak... hmmm... ..
Anden 2010.12.22 14:51:13
Megjelentek a Max Mara 2011-es tavaszi kampányának képei. Karolina Kurkova népszerűsíti a ruhákat ezeken a minimalistára sikerült képeken...(az első szettet ide nekem!:)) ..
Latest Fashion & Style Napi Kedvenc 2010.12.19 19:44:00
Egyszerűen nem tudok (és nem is akarok) szó nélkül elmenni a Numero magazin legújabb fotósorozata mellett. Imádom minden képkockáját. Ennek legfőbb oka, hogy a képek hangulata magával ragadott, és a ruhák is mind-mind meseszépek:) A modell Jac Jagaciak.  ..
Natalie Portman az amerikai Vogue magazin januári számában tűnik majd fel pár kép, és egy interjú erejéig. Portman a címplapon bájos, bár  engem valahogy nem emlékeztet önmagára. Sokkal szebb ő annál, mint amit a címlapon…..