Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gary J.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tévelygéseim Magyarnak lenni 2008.11.14 08:21:00
Kedves barátnőm, unokatestvérem Dia jó pár éve kint él Amerikában, ahol nagyon erős honvággyal küzködik. Ezen felül különösen bántja az, amit az átlag amerikaiak hisznek, tudni vélnek a magyarokról és Magyarországról. Rendszeresen írunk egymásnak, és igazán átérzem a…..
Ó jaj, szegény, szegény Ford F150! A Dodge Ram-ben pedig mennyire bíztunk... Aztán gondoltuk, hogy na majd a Silverado! És a végén mi mással lazíthatnának, mint egy Ford Pinto vontatásával fejtetőn? Úgy látszik, vissza kell hozni az amerikai autós találkozók műsorába a…..
Gary J. 2010.12.19 17:45:22
Az autó eladási szintek jelenleg mindenütt gyengélkedő fázisban vannak ez nem csak az egyesült államokra vonatkozó állapot,magyarázhatod bárhogy is a dolgot ebből már nem jössz ki!!!:))Ráadásul megint beszélsz valamiről ami nem tényleges,értékelhető valós információ..A képességeket pedig ne te határozd meg hisz te nagy valószínűséggel nem praktikai a használhatóság szempontjai alapján választasz autót,nyilván azok alapján hogy miként tudod tankolni,parkolni vele és kuporogni benne úgy hogy össze ér a jobb egyben üllővel a könyököd!!!:)) Te nyilván szereted ha vmi kicsi és keveset eszik,elfér az úton a parkolókban,kézzel törlöd az ablakot,3 évente generálozod a(közismerten) zárványos fém selejtből készült motort,lakatoltatod évente,szilenteket lengés csillapítókat cserélsz a legkisebb dió héjon áthaladva is.Én szeretem ha el férek rendesen,kényelmesen egy autóban,nem jön velem szemben 5 percenként egy ugyan ilyen,a kamion soron vizsgázok fékpadon,5személyes a kabin minden felszereltséggel együtt úgy hogy egy Truck-ról egy teher autóról beszélünk.Ha majad mutatsz egy pld 64-es koreai verdát, pld egy 64-es Buick-al párhuzamban aminek már akkor még a kis szél ablaka is elektromosan fordult ki,klímás és servos,autómata és minden luxussal fel vértezve úgy hogy a mai napig pöcc röff,akkor beszélhetsz degradálólag USA vasakról!!Én továbbra sem tartom rossznak a távólkeleti dolgokat,de a tehcnikai szintek nem állnak azonos ponton és nem a távólkelet javára....Végül pedig sosem mondtam azt sem hogy tökéletes vagyok és azt sem hogy az enyém a legjobb(hiába próbálod ezt sugallni)mindössze azt próbáltam érzékeltetni hogy történetesen én egy V8 usa car fórumon nem"fújj koreai szar és hulladékozok"de nyilván nem nem érted,nem akarod érteni!!!Persze ez nem gáz csak végtelenül szánalmas..... :)