Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mushi

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha érdekeltek lennénk a bevásárlóközpontok üzemeltetésében, kicsit összeráncolnánk a homlokunkat, mert ugyan Magyarországon egyelőre nem nagyon van jele a hanyatlásnak, az Egyesült Államokból igencsak érdekes hírek érkeznek. Márpedig ami ott egyszer trend lesz, az könnyen…..
Mushi 2016.04.29 18:27:15
@bandiras2: well that escalated quickly. amúgy a frissen összeszerelt autókat amúgy se az összeszerelő munkások veszik meg és már 100 éve is megmondták, hogy mind munka nélkül fogunk éhenhalni és a robotok átveszik az uralmat. nice try.
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..
Számos kutatás és szakértő számolt már be róla, hogyan lehetünk szebbek és hogyan tűnhetünk fiatalabbnak. Közismert, hogy a zöldségesnél jó néhány kozmetikum alapanyagát megtalálod, így otthon is könnyedén és olcsón készíthetsz magadnak pl. szépítő maszkot; arról…..
Hello!     Január 2-án írom ezt a levelet. Az időpont lényeges, s nem tudom, mikor kerül ki a blogra, ezért jegyzem meg rögtön az elején. Egy felsőoktatási intézményben dolgozom, és ma reggel arra értem be a munkahelyemre, hogy a benti hőmérő higanyszála alulról…..
Mindössze kilenc percnyi SpongyaBob Kockanadrág nézése is rövidtávú figyelemzavart és tanulási problémákat okozhat a négyéves kisgyerekeknél - állítják a szakemberek egy mini tanulmány eredményeire támaszkodva. A Virginiai Egyetem pszichológia professzoraként dolgozó Angeline…..
Herschell Gordon Lewis. A független film igazi úttörője, ugyanakkor zseniális marketinges agytröszt, aki méltán bitorolja közel 50 éve a „Gore keresztapja” megtisztelő titulusát. Azonban ahhoz, hogy megértsük filmes tevékenységének fontosságát érdemes áttekintenünk…..
Mushi 2011.09.10 12:42:15
@Wostry Ferenc: már én is elbizonytalanodtam, kell-e nekem ez. de kell!
Geekblog X-Men: Az elsők 2011.06.02 00:40:00
Üzenem mindenkinek, aki azzal mentegeti a csapnivaló Transformerseket, Álomháborúkat és társaikat, hogy „de hát ez csak egy látványfilm, nem kell tőle fasza akcióknál többet várni”: az X-Men prequel cáfolhatatlan bizonyítéka annak, hogy egy hollywoodi nyári…..
Mushi 2011.09.09 21:54:09
@Maya--: az "idegesítő" megfelelőbb, de az is lehet, hogy csak a mondatszerkesztési képességed az, ami magával hozza szükségképpen, hogy egy nagyon idegesítő hangot képzelek a betűk mögé.
Egy kedves olvasónk lőtte az átszabott Magyarországot mutató RTL-képet, köszönet érte. A kertévének meg gratula, reméljük, a Való Világ lakóit nem a térképet készítő szakember tanítja a héten...
  Nemcsak a hazai és külföldi polhírfüggőket tartja lázban Magyarország 2011-es EU-elnöksége, hanem bizony a legősibb mesterség űzőit is: egy budapesti luxusprostituált honlapján külön elbánást és királyi kényeztetést ígér az unió…..
 Tegnapi Médiahírek szerint Tarlós István 2 és fél milliárd forintot akar kérni a Sziget fesztiváltól területhasználati díjként egy hétre minden évben. Ez a hír már csak azért is érdekes, mert a Hajógyári Sziget egy másik kicsit kisebb területét 3 milliárd forintért…..
Mushi 2011.01.13 01:32:59