Regisztráció Blogot indítok
Adatok
becks87

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy orosz forum piacterén több, mint 3000 feltört weboldalhoz kínálnak hozzáférést. Igen széles a választék, a megszerzett adminisztációs jelszó mellett lehet (backdoor) shell, vagy akár SSH hozzáférést is vásárolni a meghekkelt oldalakhoz. Igazán professzionális és funkciógazdag marketplace, lehet…..
becks87 2018.09.20 20:27:43
@snwx: Akkor köszönjük a jelzést, meg is van a problémás PHP fájl. Nem a mostani weboldalukon van, a régi Joomla-s vackukban található, amit már régen nem használnak, de egy mappában meg lett hagyva a tárhelyen. Most minden olyan jelszót és adatbázist törlök, ami ehhez kapcsolódik, holnapra már nem fog nekik lefutni az URL check.
Amúgy jó, hogy végeznek ilyen ellenőrzést és még ki is írják mikor futott le. Tűt kerestem volna a szénakazalban, de így csak meg kellett néznem az Apache naplóját abban az időpontban és már meg is volt milyen URL-t csekkoltak.
Senki ne fizessen ezeknek, mert egyrészt bűnözőket támogat vele, másrészt meg ahogy a mellékelt példa mutatja nincs garancia rá, hogy működni is fog! ;)
becks87 2018.09.20 20:41:45
@snwx: Hidd el nem szeretném. Szervereket üzemeltetek, úgyhogy nagyon nem szeretem őket. :)
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
becks87 2015.01.31 11:47:04
@pneumónia: Nekem a 2. Windows Phone-om van, több, mint 3 éve használom. SOHA, ismétlem soha nem fagyott le! Szemben asszony HTC One-jával, ami múltkor úgy dobta el az agyát, hogy 26x kellett az összes gomb együttes nyomkodásával a kijelzőt megnyalva újraindítani. A WP-k az üzleti felhasználásban fogynak és képzeld szakmámból kifolyólag rengeteg nagyobb kaliberű emberrel találkozok, akik WP-re váltottak és imádják. Sokan közülük szifonról tértek át, de van aki Androidról és nem csalódtak. Nem mondom, hogy nincs 1-2 rossz Nokia típus, na de ne rendszer szinten keressünk már hibákat. Ja, a lopásról meg csak annyit, hogy nézd meg ki és miért perelte a Google-t. A Microsoft a mai napig pénzt kap a gyártóktól minden Android után, mert bizony összelopott technológiákra épül. Csak olvass kicsit utána és aztán lökd ide a hülyeségeidet.
becks87 2015.01.31 11:47:44
@midnight coder: A Windows 10 és az új Cortana minden bizonnyal a feladás első jele. :D Ülj le egyes.
becks87 2015.01.31 11:52:21
@pneumónia: sg.hu/cikkek/96762/a-foxconn-is-fizet-android-licencdijat-a-microsoftnak
Ez elég rövid, csak olvasd el és értelmezd ki kitől lop szabadalmakat.
Zolinak kirúgták a fogait, haverját 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel dobták ki a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóból, miután egyikük bunkón flörtölt egy pultoslánnyal: Az alábbi eset egy hete történt velünk a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóban. Egy…..
becks87 2013.08.30 17:03:02
@karaván2: kíváncsi lennék ha az ő barátnőjét "kurvázza" le valaki többször is "viccből" ő hogy reagálna rá, bár kétlem, h ezeknek lenne barátnőjük...
Köszi, van, 7 éve jól megvagyunk. Megjegyzem vele és a barátnőjével is eljátszott hasonlót nyaralásunk alatt. Csak máshogy fogták fel. Én is.
Bár nekem nem szokásom az ilyesmi, sosem volt, poénkodásnak fogtam fel, ennyi. Te meg nyugodtan gyilkolj le minden második embert, aki mondjuk anyádat szidja. Ahogy okoskodsz itt nem is csodálkoznék, ha ez az életben is gyakran előfordulna.
becks87 2013.08.30 17:04:13
@atpijkamo: i'm sorry.
De a cselekmény ettől még ugyanaz.
becks87 2013.09.02 09:36:14
@kiwirágós kivirradtig: Megfogadtam, hogy nem fogok hülyékkel vitatkozni, nem is teszem, csak hozzászólok.
1. Nincs szükség semminek a kiszínezésére, mert így történt. Ami megnyugtat, hogy a pultoslány legalább pontosan tudja. A lelkiismeretem tiszta, sose voltam bunkó senkivel életemben és nem viselkedtem úgy, hogy valaha bármi bajom legyen belőle. A pultosok is tudják ezt, hogy Te mit gondolsz azt meg pont leszarom nagy ívben. Mert a leírásod alapján Te vagy az igazi megmondó paraszt.
2. Remélem kerülsz majd hasonló helyzetbe és téged rúgnak fejbe földön fekve. Az agykárosodás esélye úgysem áll majd fenn. Csak menj le erre a szent helyre és nézz egy kicsit ferdén, aztán majd ha félholtra összevertek beszélgetünk.
3. A logikádból kiindulva, ha a nevetés bűnsegédlet (még egyszer mondom nem a "mit mondott"-on van a hangsúly, hanem az "ahogyan"-on, persze ehhez anno ugye nyelvtanórára kellett volna járni, hogy megértsd), akkor ennyi erővel mehetsz a barátaiddal a sittre rohadni, mert köztörvényes bűnözőkkel vállalsz bűnsegédletet. Amit elkövettek bűncselekmény, ez megdönthetetlen tény. Okoskodhatsz itt napkeltétől napnyugtáig, attól még ez így van.
4. A koktélban akkor van akár fél deci tömény, ha én csinálom otthon. Egyetlen egy helyen nem raknak bele fél decit. Tökmindegy, ha ilyen qva okos vagy számold ki kb.100kg testtömeghez mennyit tesz két koktél ennyi alkohollal, több órára leosztva. Plusz tegyél hozzá úgy 4 deci pezsgőt a maga 10%-os alkoholfokával. Csak ne terheld túl az agyad!
5. "ugyanilyen kis seggfej tahó maradsz" Mint a leírásodból kiderül Te vagy az igazi seggfej tahó paraszt.
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
becks87 2012.09.10 00:22:44
@rockjano: "A Jobbik azért antidemokratikus mert annak definiálja magát"
Ja és gondolom ezt a Móricka rovatban olvastad valahol. Vagy ez jött ki a rejtvény megfejtésének. Ebben az esetben vagy az írás vagy az olvasás okoz bonyodalmat, esetleg mindkettő.
becks87 2012.09.10 01:50:24
@rockjano: Igazad van, nem mindenkinek ez a legnagyobb baj az országban. Persze sokaknak, akik olyan helyen élnek, igenis az. De engem például sokkal jobban zavar, hogy túl sok hozzád hasonló idióta van még ebben az országban. Magyarbűnözés? Ezt bírta csak kierőlködni a csökevényes agyad? A csalnak hazudnak korrumpálnak szerinted magyar jellegzetesség? Szerintem inkább egy politikusi világnorma. Vagy azt hiszed, hogy Obama nobel-békedíja azt jelenti, hogy sose volt korrupt, nem adta el magát még sose, mint egy közönséges kurva. A kedvenc gyilkosod kiadatása kapcsán érdekes módon az a fene nagy kritikus EU is mellénkállt, ugyanis semmi szabálytalan nem volt benne. Csak az ilyen egysejtű életformákat tudják lázba hozni a hisztériakeltéssel, mint Te is. Szánalmas. Ha pedig szerinted a magyarság csak egy rohadt bűnöző népség, akkor remélem megfogadod kedvenc Fletókád ajánlását és elhúzol innen minél messzebbre, a jó büdösbe!
becks87 2012.09.10 01:52:52
@rockjano: Amit a hozzád hasonlók tiszta forrásnak neveznek, azzal én a seggem se törlöm ki, vagy ha úgy tetszik nem fertőzöm a gépemet.