Regisztráció Blogot indítok
Adatok
talán mégsem

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011-től börtön jár a fújkálásért. Én egyszer fújtam falra, hülyegyerek koromban egy farkast, az újpesti szülőotthon mellett, láttam minden reggel suliba menet és szerintem nem lett rossz. Örültem, amikor megláttam. Most, ahogy sétálok a városomban, imádom felfedezni a szép…..
Szarvas Mit is írhatnék. Valami ünnepélyeset kellene.    Az esküvőnkön aszpikos szarvasgerinc volt az egyik fogás. Szerettem. Táncoltam. Az esküvős cipőt nemrég dobtam ki, évekig alkalmi volt, majd munkába jártam vele. Nyakkendő, öv még rendszeres…..
Állatok 2. kecske 2010.12.22 14:10:00
"Jézus Mária....Jézusom...miez? kecske?...akkora a füle mint egy banánlevél"Édesanyám szavai voltak ezek, amikor meglátta a képeket. A következtetésem: a banánfa ismertebb Magyarországon, mint a kecskének ez a fajtája (tudom, hogy édesanyám egy személyben egyesek…..
Állatok 1. egér 2010.12.19 00:05:00
Elutaztam. Nem ott vagyok ahol Te (,ha csak nem vagy itt). Ami itt van, azt igyekszem bemutatni. (Ha itt lennél Téged nem mutatnálak be). A tegnapi vendégem a helyi egér. Termete sportos, füle nagy, színe szürke vagy barna. Szeret a közelemben lenni, de kerüli a direkt kontaktust.…..