Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giogio

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A gond csak az, hogy ha – teszem azt – nem állnának ott és nem igazoltatnának, amit mi természetesen nettó basztatásként fogunk fel, nem szednék ki a mattrészeg, bekokózott Stohl Bucikat sem a forgalomból, akik aztán vígan kacsáznának fel-alá a városban,…..
Varánusz A Király faktor 2010.12.19 08:00:00
Amíg a két vetélkedő egy időben zajlott nem néztem X faktort. Illetve de, videón az elsőt, amin a hallatlan spontaneitással előadott hálelújás magánszámmal jó időre le is írta magát előttem a formátum. Aztán Friderikusz hadjárata után elérkezettnek láttam az időt egy…..
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
Már csak három fiú van versenyben az X-Faktorban: Király L. Norbi, Takács Nikolas és Vastag Csaba. Ma este kiderül, ki lesz az a két tehetség, akiket a közönség a vasárnapi, végső döntőbe juttat.A műsorvezetők elmondták, hogy ma este csak a nézők döntenek,…..
Varánusz A Szíjon túl 2010.12.18 08:00:00
Tegnap este döntősorozatának utolsó állomásához érkezett a Megasztár 5. Az a sorozat, aminek először kellett szembenéznie a népszerűségi versenyben egy külföldről vett, és onnan minden elemében ki és lemásolt szériával, az X Faktorral. Rá is fért a formátumra egy…..