Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kareszocska

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
kareszocska 2010.12.18 15:30:14
@akrampampuli: Kedves Barátom! Ők nem azért kerültek reflektorfénybe, mert határon túliak, hanem azért, mert igazán tudnak valamit. Rúzsa Magdi Kishegyesről csodálatos hangú énekes, a Dér Heni is megállta a helyét a magyar sztár (celeb) világban. Ettől még a Tóth Vera, Oláh Ibolya Gáspár Laci, Palcsó Tamás, stb, (a teljesség igénye nélkül), mind elértek egy bizonyos szintre (lemezek, TV-s fellépések saját koncertek), film főszerep, színházi szerep), nen értem ezt a fajta megkülönböztetést.
kareszocska 2010.12.18 18:01:23
@akrampampuli: Érthetetlen számomra ez a fikázás.Tudod én még a Koncz Zsuzsa, Kovács Kati, Zalatnay Cini, Illés, Omega és a többi hozzájuk hasonló nagyok zenéjén nőttem fel. Abban az időben egymást érték a Ki Mit Tud-ok, Táncdalfesztiválok, ahol ezek a fentebb említett énekesek, zenekarok megmutathatták magukat. Mint biztosan te is tudod, közülük sokan még ma is külön klasszist képviselnek. Nem tudom neked hol kezdődik a pozitív tartomány, de ezekből a tehetségkutató műsorokból ma már alig van 1-2 SYzerintem ide is kell az utánpótlás, a vérfrissítés. Az utánunk jövőknek sajnos az általam fentebb említett nevek már talán majd nem mondanak semmit. Nekik valószínűleg ők(a mostani megasztárok) lesznek a bálványok. Különben is, ízlések és pofonok... tudod. Mondok neked valamit a Magyarország című dallal kapcsolatban. Talán még dereng neked is Seress Rezső neve, aki megírta a Szomorú vasárnap című dalt, melyet a világ talán valamennyi nyelvén énekelnek.A Kozma féle Hulló falevelek szintén világsláger, Máté Péter Elmegyek című dalát Silvy Vartan énekelte franciául, Nikola címmel. Ezzel nincs bajod remélem?
kareszocska 2010.12.18 19:39:43
@akrampampuli: Bocsi, de Cserháti sokkal több volt, mint tehetség! Ő igazi ÉNEKES volt, így csupa nagy betűvel. A többire meg újra:ízlések és pofonok. Részemről ennyi! Köszönöm, hogy beszélgettünk.