Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yorbi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stop Soros, támadás a civilek ellen. Támadás az akadémikusok ellen. Támadás a színházak művészi szabadsága ellen. Megkezdte működését a harmadik orbáni kétharmad. Keményedik a diktatúra. Ebből baj lesz. Igazi nemzeti tragédia. A Szabad Nép megírja, hogy melyik színházi előadással van baj, erre a…..
Yorbi 2018.10.26 21:57:48
@LKerekes:

Az okfejtés érdekes. De azért, mert valakinek sokfelé vannak kapcsolatai, rokonai, meg volt kórházban, attól még nem lesz igaza. Miért is van Angliában? De ez mindegy is. Csak az utolsó gondolatra reagálnék.
"...egy ország törvényesen megválasztott méltóságával szemben..." Nem. Nem törvényesen volt megválasztva. Hanem minden létező törvényen átlépett az a söpredék. Hogy meg legyen választva. A leggyengébb aljasság a körzethatárok átrajzolása. Aztán még a levélben szavazás, a "döglődő nyugatra" távozók szavazásának ellehetetlenítése, a ravatalazóba bejelentett 200 ukrán akinek magyar lakcímkártyája van, a burgonya-, sonka- és erzsébetutalványokkal megvásárolt földbuta parasztok... s még órákig lehetne sorolni. A buzi kishitlernek, hogy a belét taposnám ki... Hogy lenne már méltóság az, aki zsebretett kézzel üdvözli a külföldi politikusokat, a diplomáciában teljesen elfogadhatatlan módon kezet csókolgat, de nőügyekkel nem foglalkozik. máshol meg a földre köpködi a szotyolahéjat... Ha ez méltóság, akkor én vagyok a lófasz az álarcosbálon! Aki meg ezek ellenére méltatja, az forduljon pszichiáterhez, mert biztosan súlyos értékzavarban szeved!
Magyar abszurd: jövőre a tanulási problémával küzdő gyerekek a törvény értelmében nem küzdenek tanulási problémával, vagy egyszerűen fogyatékosnak minősítik őket. ..
Yorbi 2017.11.22 01:35:58
@kalapácstollú: Nem, nem mutat előre. Iszonyat káros baromság. Mint minden, amit ez a dilettáns, rohadék kormány minden nap tesz az országgal, már 8 éve.
Yorbi 2017.11.22 01:48:17
@Nyegru Edit Ildikó: Kedves Ildikó!

Az én gyermekem teljesen egészséges, több szakember is elmondta, hogy kiemelkedő intelligenciával rendelkezik. De ezzel együtt mélyen együttérzek Önnel! Végigolvastam a kommenteket s alig találtam közöttük szimpatikusat. Akinek el-/befogadó, segíteni akaró, megértő véleménye lett volna. A többség itt -szerintem- idióta. Egyszerűen fogalmuk sincs a problémáról. Nem tudják vagy nem akarják megérteni azt. Az amit itt leírnak (sajnos sok hasonló kártékony intézkedéssel együtt) az oktatási rendszer masszív, tudatos szétverése. Ezért -ha tehetném- én is szétverném a fejét is valami súlyos tárggyal annak a sok dilettáns majomnak, akik ide juttatták az országot. Nyilván a kormánytagokkal kezdeném. Egyszerűen felháborító és kiábrándító is egyben amit ez a söpredék fidesz az országgal művel már 8 éve. Az ilyen "oktatási hivatalok" és sok más miatt is fogom elvinni a gyerekem ebből szétvert, meggyalázott és szerencsétlen országból... Hogy még véletlenül se kerülhessen be ebbe közoktatási rendszernek csúfolt fekáliagödörbe. Van még szűk két évünk egy normális országot találni. Szerencsére még csak óvodás...
Yorbi 2017.11.22 14:35:01
@Málna Szörp: Jól látod. Én éjszaka írtam két -elég radikális- kommentet, jött is rá (majdnem) anyázós válasz. Nem tudom eldönteni, hogy az itt kommentelők többsége ennyire buta, szimplán érzéketlen vagy egy fidesztroll-hadsereg? Akik mindenféle valósnak és intelligensnek tűnő érveléssel próbálják igazolni, magyarázni ezt az újabb képtelen ostobaságot, amit ez a mocskos fideszkormány újból le fog nyomni az emberek torkán. Aki nem ért velük egyet, azokén is. Erőből. Mint mindent ami attól a söpredék orbantól jön. Mert minden onnan jön, már 8 éve. Az ország lerablása, lepusztítása. Nem nagyon tudom, mit lehetne ez ellen tenni, ha nem tetszik? Biztosan nagyon sokaknak nem tetszik. Igen, liberális vagyok. De nem úgy, ahogy ez a sok faék elképzeli.