Regisztráció Blogot indítok
Adatok
turais the original

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az emberi butaságot szoborba kellene önteni, szinte bizonyos, hogy Tállai András NAV-góré és államtitikár lenne a legtökéletesebb modell. Egyébként is, de a nyugdíjasok Erzsébet-utalványának örvén előadott peformance-aival rohamléptekkel csinált totélisan hülyét magából. Ugye ez az az ember, aki…..
turais the original 2016.12.07 15:40:26
Ez most nem átbaszós cím, és nem az derül ki, hogy egy jótékonysági ketrecharc-viadal keretein belül a fejvédős-fogvédős realityhőst kicsit megverte egy szénné varrt ketrecharcos, hanem az, hogy a palit kajakra nagyon szétütötték. ..
Nem vagyok híve a rebootnak és a filmes kalandok tévés folytatásának, mi az istennek kellene egy már lezárt, kerek egészet megint boncolgatni, a megszokott karakterek helyett azok utánzatait vagy másolatait előrángatni, és arra alapozni, hogy a filmet is sokan nézték, majd a…..
Úgy vagyok én a remake-kekkel, mint az MLSZ a magyar futball közvetítésével: nem szabad túlzásba vinni, mert elkapcsolási faktor lesz belőle. A jó remake viszont olyan, mint egy fasza Liverpool-meccs: évekig emlegeted párás szemmel, még akkor is, amikor éppen kiszívtatok a Stoke…..
Ez az a lecke, amit a BBC most tanulgat: a csatorna összekapott a Top Gear ikonikus házigazdájával, Jeremy Clarksonnal, és azt hitték, hogy nélküle is lehet autós műsort csinálni, úgy, hogy a helyére betolják Stephen Fryt, és a másik két műsorvezető, Richard Hammond és James May…..
turais the original 2015.03.20 15:10:23
@Virág et.: szóval ha neked van egy céged, aminek az egyik dolgozója pofánveri a másikat, akkor Te csak megvonod a vállad? A biztonságos és emberi munkakörülményeket a munkáltatónak kell megteremteni, az összeférhetetlen embereket pedig fegyelmezni vagy eltávolítani, mivel a másik dolgozó ezt nem teheti meg. Ha nem, ki fog hozzád menni dolgozni?
Ez tisztán etikai szempontból is így van, de kizárt dolog, hogy a BBC-nél ne legyen aláíratva mindenkivel mindenféle etikai és viselkedési szabályzat.
Másik, hogy ez nyilvánvalóan munkával összefüggő idő volt, mondjuk kiküldetés, nem pedig munkaidő utáni kocsmázás (csak Clarksonnak). Különben milyen alapon követelhetett volna vacsorát a producertől?
Érdeklődéssel olvastam Lakner Dávid újszerű megközelítéssel megírt cikkét a melegházassággal kapcsolatban (Kell-e a melegektől védeni a házasságot?). Újszerű, amennyiben nem a megszokott módon érvel, s nem ad kapásból helyt akármelyik álláspont bevett érveinek. Dávid…..
Filmdroid Az igazi Dude 2012.08.30 16:00:00
A Coen testvérek 1998-as The Big Lebowski alkotása nem volt sikeres a pénztáraknál, amit nehéz megérteni, hiszen apoteózisa a '90-es évek slacker kultúrájának. Talán a rajongói annyira lazák, hogy sohasem jutottak el a moziba. Szerencsére amióta házhoz rendelhető DVD-n kult…..
turais the original 2012.08.31 09:45:09
Bekerülnek-e a Zarándokok az első hat közé? Benn tud-e maradni a Vas? Meddig jutnak a megerősített Traktoros Fiúk? Ki végez a legelőkelőbb helyen a nagyszámú madárkolónia tagjai közül? Ravaszul igazoltak-e Rókák? Elkapják-e a Parkőrök a Bőgatyásokat? Mivel érik be a végén…..