Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ixchel2

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angyalföldi rímfolyam az ASAN gondozásában, szeressétek, hallgassátok, szipkodjátok: Producerek közül pedig a Zomblaze-nek van a legszebb haja B) Pacsi!..
Ma beszéltem az én drága jó barátnőmmel (az egyikkel :), és rámparancsolt, hogy gyakrabban írjak mert szereti olvasni.Igazándiból nem is tudom, hogy kicsit megsértődjek vagy nagyon örüljek. Miután cirka 10 éve ismerjük egymást őszinte gyermeki lelkesedéssel támadott le…..
Az Egy nap a városban blogon már többször hírt adtam tehetséges utcazenészekről, először Ferencet ismerhettétek meg, majd a népzene két fenegyerekét láthattátok. Most, azt hiszem, megtaláltam a legjobbak után a legrosszabb utcazenészt. Aki egyébként abszolút…..
  Remélem az óráját mindenki előreállította, eddig a tavaszért nyavalyogtam, most meg beindul a nyári időszámítás :) Mit is lehet egy ilyen borongós-esős vasárnapon csinálni: menjünk kiállításra! De ha nincs kedved kimozdulni, íme egy: Helyszín és időpont: 2011…..
ixchel2 2011.03.27 19:22:32
David Patchen retinacsiklandozó üvegeivel kívánnék boldog Nőnapot minden kedves nőihölgy olvasómnak.   Szép napot nektek és persze remélem nem csak a mai napon érzitek, mennyire különlegesek vagytok mind, egytől egyig!   Zenemeg: Michael Oldfield - Cochise: Végére: David…..
Eddig azt hittem, hogy csak az olyan üvegburás objekteket szeretem, amelyek alatt kitömött jószágok vannak. Aztán árnyalódott a kép. Most meg itt vannak Dan Grayber okosságai. Nálam be is ugrott egyből a "KELL" kategóriába. Zenemeg: FatBoySlim VagyHívVagyNem c. száma,…..
ixchel2 2011.02.28 13:41:09
Nagy kincs rejtőzhet azokban az irka-firkákban, amit az ember kisgyerekként papírra vet, és amelyet gondos szülők mentenek át a jövőbe... ...meg amiket tiniként, művészkedő korszakunkban alkotunk (pláne, ha nem jutnak a sokszor újrakezdett naplók sorsára).   Judith…..
Apád nem volt üveges! Springbirds 2011.02.13 11:08:52
Kétségtelen, hogy a tavasz érkezésének egyik legcsalhatatlanabb jele, az énekesmadarak mindenhol jelenlévő éneke.. Izgatott, sürgető trilláik a legforgalmasabb útkereszteződés zajában is tisztán hallhatóak... ... 15 percre kiülve a langyos napsütésbe, egy ilyen…..
Apád nem volt üveges! Genezis 2009.08.14 11:30:00
Lugossy Máriáról szeretnék most írni, aki azt írja magáról, hogy szobrászművész.   Right, hiszen Ő készítette a Forradalom lángja c. űrodusszeiás-monolit-örökmécsest, ami Budapesten a Parlament előtt áll.   ...de szerintem…..
ixchel2 2011.01.08 08:15:57
Kellemes Kará... Izgatott készülődést,örömteli ajándékozást, finom ételeket, pihentető kikapcsolódást kívánok az ünnepekre! A képeken a francia CIAV 2010-es karácsonyfadísz-kollekciója. Zenemeg: a szintén náluk felvett gyári zörejekből egy Muadhib nevű dj által…..
Pont az olyen napokra tartogattam a mai posztot, mint a mai is.... amikor még az ablakon kinézni is egy nagy cselendzs, és nem segíthet más, csak valami olyasmi, ami a szemeiden keresztül képes megcsiklandozni az agyadat.   Stephen Rolfe Powell  - a muránói üvegesműhelyek…..
ixchel2 2010.12.22 18:21:55
 ...és ez csak egy szelet a most 43 éves, belga Wim Delvoye "cseppetsem" provokatív művészetéből...de haladjunk szép sorban.   Biztos mindenki hallott már a torinói lepelről avagy másik nevén Veronika kendőjéről..ami a mai napig megosztja a…..
Végrevégrevégre ajánlhatok egy kiállítást...mégpedig nem is akármilyet: a magyarországi üvegművészet egyik nagy öregjének, Bohus Zoltánnak nyílt kiállítása "Rétegek" címmel. Igaz, a megnyitóról már lemaradtam, mert későn vettem észre (jan. 28.-án volt), de…..
ixchel2 2010.12.22 12:28:28
Mostanában, közeledve a Karácsonyhoz egyre többet dekorálunk. Dekoráljuk a villamost, a lakást, az ételeket, a karácsonyfát... de remélem, a nôihölgyek nem feledkeznek meg magukról sem :) Üvegékszer-válogatás a teljesség igény nélkül: Zenemeg: Apparat - Arcadia (Telefon Tel…..
Ad bármelyikőtök bármilyen üvegtárgyat karácsonyi ajándékként? Egy szép poharat? Netán egy tálat? Ékszert? Vázát? Valamely magyar vagy külföldi kortárs művész alkotását? A képeken: Janet Kelman munkái. Zenemegvideo: Phoneheads (Live in Tonhalle) - Subject Beautiful:..