Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beti

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írtam egy rövid összefoglalót a legnagyobb különbségekről a magyar és a svéd rendszer között. Egész biztosan egy csomó minden kimaradt. Nincs olyan, hogy ez a jobb, vagy az a jobb, ezek helyett következzen a lista. Mindenki döntse el maga, érdemes-e, megéri-e a váltás. Nekem…..
beti 2011.01.12 15:35:17
@evergo: Valószínüleg azért a különös figyelem az orvosok felé mert kevés van itthon belőlük.Továbbá ennyit sírni-ríni, éhhaláltól rettegni egyetlen más szakmához tartozót sem láttam mint az orvosokat!(A pedagógusok még versenyben vannak,csak ők nem kellenek sehol)Annó nekem vállalkozóként még zsigulim volt ,bár keményen dolgoztam a kórház orvosi parkolójában már a típust sem ismerték.A 2,7millát viki haverod zsebében keresd sztk-t egyetem alatt nem fizettél.Adót meg masok fizettek amíg tanultál.Nekem nem jön ki az egyenlet
beti 2011.01.12 15:55:53
@evergo: Sajnálom,hogy csak ennyire tellett... Azért válaszolok:Valóban nem kell mindenkinek orvosnak lenni,csak olyannak aki becsülettel végzi a munkáját és HIVATÁSNAK tartja nem csupán pénzszerzési lehetőségnek.Sajnos az ilyenek olyan ritkák mint a fehér holló.Elhiszem hogy keveslik a bérüket,én is az enyémet.130k kezdőfizu tényleg nem sok,bár ha demagóg lennék mondhatnám:sok ember földhözverné a fenekét örömében ha ennyit kapna.Azért,mert valaki tanulhatott miért felsőbbrendű csak az egyetem miatt többet KELL ennie,vagy melegebb lakásban KELL laknia? Mindenhol el kell tölteni egy kis időt kisebb pénzért gyakorlatszerzéssel
beti 2011.01.12 16:07:08
@tizenot: Van diplomám,bár nem orvos vagyok.Sajnos sem lopni sem többet dolgozni nem tudok.OLyan a tevékenységem,hogy minden fillérrel el tudnak számoltatni.
 Magyarországon állítólag nagy a verseny a mobilszolgáltatók között, ennek ellenére szignifikánsan nem csökkentek a díjak az elmúlt években. Hacsak nem vagyunk flottatagok, időnként úgy érezhetjük, irracionálisan sokat kell fizetnünk a hívásokért és az…..