Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szenti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Szenti 2010.02.23 16:14:11
Eletem Kinaban KTV 2009.09.19 05:48:42
A tegnapi napom nem vart erdekes esemenyeket hozott. Mar a reggel is jol indult, Yang Li-val es szobatarsammal elmentunk egy KTV-be, azaz karaoke barba, delelott fel 11-kor! Ugyanis olyankor mindenfele kedvezmenyek vannak, azon kivul, hogy olcsobb a dijszabas, meg a "svedasztalosnak" is…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Jégkorong Ukrajna következik 2008.04.18 20:28:00
Aki világbajnok akar lenni, még ha csak a másodosztályban is, annak meg kell vernie mindenkit, minden ellenfelénél jobbnak kell lennie. Jól van ez így, örüljünk, hogy nem kell számolgatni. Ha az ukránokat nem tudjuk elkapni, úgysem érdemlünk feljutást. De ha nem jutunk fel,…..