Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ceedrush

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olimpia zárásáról sok mindent lehet mondani, de a fantasztikus talán a legjobb szó - szerintünk. Imagine, George Michael, Madness, Annie Lennox és sorolhatnánk. Mi most a Spice Girls jelenéséről gyűjtöttünk nektek néhány képet, mert ezt nagyon sokan várták.... Victoria…..
Még májusban írtunk a budapesti Il Basilico olasz étteremről, összességében negatívat: a salátát, a profiterolt és a fura számlát kifogásoltuk. Mint kiderült, ezzel nem vagyunk egyedül - és ami az egészben a legjobb, az étterem sem hagyta annyiban. A vendégeket gyépéseknek, az…..
ceedrush 2011.08.07 16:00:43
@Jim Raynor: ha nem tudják teljesíteni, természetesen nem. Nem rég olvastam egy másik pizzériáról aki túlvállalta magát és be is kellett zárnia.
ceedrush 2011.08.07 16:05:23
@marianne: azok akik megszállott kuponosok azok ilyen bunkók. Akik tényleg kipróbálni jönnek normálisak, mi is tapasztaltuk :)
ceedrush 2011.08.07 15:59:32
@Mike36: jézusom nyugi :)) én nem ott dolgozom, közöm sincs ahhoz az étteremhez, még csak nem is voltam ott. csak van némi rálátásom a kuponos dolgokra. Írtam már, ha sz.r egy étterem messziről el kell kerülni. Ezért írtam hogy a kuponosok seggét ugyanúgy fényesre kell nylni mint a fizető vendégekét. (Legalábbis egy normálisan gondolkodó tulaj ezt tenné) Bár tény hogy a felhasználási feltételeket sokan képtelenek elolvasni.
hogyvolt VV4 - 4X27 2011.01.11 09:50:00
Ha az Üvegtigrisből megtudhattuk, mi az a latin lever (Nem lever, lover! Baszógép! Kösz Csoki, sokat segítettél!), a tegnapi összefoglalóban láthattuk magát a harmadosztályú latin szeretőt is, Alekosz személyében. A nem mindennapi látvány leírásához még nem találtam megfelelő…..
ceedrush 2011.01.11 11:14:48
@Patria stuck up oafish: Nem mondta, hogy szavazzanak Évára, hanem azt mondta szavazzanak arra aki érdekes, tök logikus, hogy egy valóságsónak ez a lényege. Én személy szerint baromira nem vagyok kíváncsi a kedvesen főzőcskéző (álszent) villalakókra.. Remélem nem fogjuk megtudni milyen lenne a villa a húzónevek nélkül: ( Alekosz,Szandi, Olivér,és Éva)
„A Való Világ 4 szereplői színészek, a műsor megrendezett”. „Olivér beépített ember.” „Az sms-szavazatokat technikailag manipulálják”. „A riportszobában kivetetik az elemeket a portokból, tehát eltitkolnak valamit a nézők elől.” Ilyen…..
ceedrush 2010.12.30 00:04:57
@Tölgyessy D. Péter: az online adásról, ami ugye NINCS, arról mit gondolsz? Ez más országokban is így működik?
ceedrush 2010.12.30 01:44:29
@Kalimera:1. a konfliktusok miatt, ki hol aludjon. Mint ahogy abból is volt konfliktus, hogy a wc a fürdőszobában van.. azt is meg lehetett volna oldani külön ajtóval.
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..