Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PatóPál

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello, Pár szóval szeretném ismét dicsérni Prekop Anikó cégét és munkatársait. Beosztottja ismét kitűnően teljesítette a "tartsuk a vonatot olcsó, gyors, hatékony módon tisztán" című feladatát. Szeretném a hatékony munkavégzésre való törekvését kiemelni.…..
PatóPál 2010.12.17 11:27:55
@..RégiMunkás..: Olvasgatom a blogot egy ideje és elszomorít néhány dolog. Azt írod le a Prekop Kft.-vel. De igazából nem tudod megindokolni. Dobálózól mindenféle vádakkal, nevesítesz dolgokat, de semmi bizonyíthatót nem írsz le. Tény, hogy a takarítók munkájában vannak hiányosságok. Tény, hogy az utasok utazási kultúrája is messze elmarad az elvárhatótól. Ezekn a dolgokon javítani kellene, ezzel egyetértek. Ellenben vádaskodsz. Azt írod mindenféle savakat használnak. Tudod ezt bizonyítani? NEM. Tudod miért nem? Azért, mert egy ilyen munkát végző cégnek szigorú előírásai vannak. Értem ezalatt, hogy csak olyan tisztító szereket használhatnak, ami szerződésben engedélyezett, amit ellenőriznek is rendszeresen. A másik: nem adnak semmi védőfelszerelést? Biztos vagyok benne, hogy minden dolgozó megkapja kimutathatóan, mert egy cég vigyáz arra, hogy ne bukjon meg ilyen apróságon. Az megint más, hogy a dolgozók nem használják. Én inkább őket büntetném meg szigorúan. Nekem az jön le az írásaidból, hogy te még mindig a cégnél dolgozol, csak valami okból berágtál rájuk. Lehet, hogy a sérelmeidet nem így kellene intézni, nem gondoltál még erre? Bár amiket írsz, szerintem nem nagyon van mivel gondolkodnod.
Mindent egybevetve: ha van benned kurázsi, akkor add a neved az írásodhoz, és a vádaskodásokat támaszd alá tényekkel. Szomorú, hogy egyes dolgozók álnéven akarják lejáratni a céget ahelyett, hogy inkább tisztességesen dolgoznának és akkor erre a blogra nem is lenne szükség.
Új MÁV blog Prekop Kft. 2010.12.01 08:00:00
Gjeorgjr hívta fel a figyelmem egy régi kommentre, ami most külön poszt lesz. Ennek ellenére fenntartom, hogy az írásban szereplő dolgot nem feltétlen igazak vagy nem úgy igazak, ahogy írója állítja. Bejegyzés:…..
PatóPál 2010.12.27 16:10:02
@Bence004: Azért a PQS dologban nem értek egyet. Ne tedd tűzbe értük a kezed. Azt tudni kell, hogy a FLIRT vonatok nagyon újak még, így a takarításuk is egyszerűbb, mint egy 30 éves rozsdaette vagoné. Ezzel nem a másik céget akarom védeni, csak érzékeltetném, hogy a kettő nincs köszönő viszonyban egymással. Ha a Prekop helyett a PQS takarízana, akkor csak annyi lenne a különbség, hogy most őket szidná mindenki.