Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Octopus

9 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2perc Poharak a 7 főbűn jegyében 2011.03.06 22:48:50
Dr. Octopus 2011.03.09 20:33:49
@elmebajnok: Amúgy is szarsz te az én véleményemre,írhatok én bármit,nem azt mondom,hogy azt szeretnéd hallani,hogy dícsérem az ötletességed,amivel megtaláltad a neten ezt a képet,hanem egyszerűen csak szeretsz itt tetszelegni meg finomkodni,de nyilván ezért nyitottad a blogot.Én így gondolom.További szép életet
 Találtam - pontosabban küldtek nekem - egy ötletes kis képet. Általában nem szeretem a vicces-leveleket de ezúttal annyira ide illik, hogy kiteszem. Hadd gyönyörködjön benne minden angolul tudó kedves olvasó:    ..
 Vagyis nem,de megtanultam félretenni a problémákat,szóval készen állok KENOBI MESTER!!!..
A teljességet ma sem találtam meg. Így telt el a napom. Így telik az mind. Kezdődik, végződik és közte mi van? Színes falevelek a szélben. Nem is tudnám ezt máshogy közölni. Kéne egy ikertestvér. Szükségem van magamra mégegyszer. Mindent kiokoskodnánk együtt, a teljesség…..
Dr. Octopus 2011.01.13 12:31:47
 S mert Jutka maradt végül ott,Tizenkét fiú sorsot húzott,ki légyen első és ki légyen utolsó,ki légyen első, ki légyen utolsó.Tucatból voltam nyolcadik,és aki már tucatkodik,bármit is csinálnak, ott van a többi közt,bárhogyan fél is, ott van a többi közt.Csak egyet nem…..
Erőlködök itt,hogy csináljak egy normális szilvesztert a barátaimnak,elvállaljak valamit,hogy csak leutazzanak ide drága pénzért,és utána rám bízhassák magukat,és másnap miután egy jót buliztak,ne kelljen másnap húzni haza az első kibaszott busszal,és ez jelenti a legnagyobb…..
 Ez a cím tetszett,leszarom tényleg nem fogok brümm-öt írni,hogyha nekem kutyafaszát van kedvem írni.Amúgy is egy csomó mindent elfojtok magamban,és kurvára elegem van ebből,de eddig ezt csináltam,és most nem téphetek szét mindenkit hirtelen körülöttem,csak azért mert…..
Nos emberek. Elérkezett a nagy nap.Szóval volt egy kis fertőzéses nemi problémám, amit remélhetőleg kezelni tudtam.Bár mindig is inkább orvoshoz mentem, de most annyi akadályba ütköztem, hogy nem volt más választásom. Leöntöttem arcszesszel. Igen. Nem odacsöpögtettem vagy…..
Dr. Octopus 2010.12.21 22:47:40
 Tulajdonképpen feltámadt bennem egy új világ.A minap kezdődött,mikor lili áthívott,hogy korrepetálja matekból,mert az nekem nagyon megy.Átmentem matekozni,és semmi gond sem volt első alkalommal.Aztán második alkalommal kicsit fáradtabban mentem át,és egyszerűen 1 óra…..
 Rengeteg kis csengő csilingel a fülembe mostanában. A szél egyre vadabbul rázza őket. Fülsiketítő csörömpölésben olvadnak össze hangjaik és bármennyire is zavar, muszáj hallgatnom őket. Szörnyű érzései egy kevésbé szörnyű időszakomnak, miben mégis válságosnak…..
beszoptátok,mert én leszek a legjobb :D ..
 A fidesz ügyesen csinálja.Megszerezték a hatalmat,átírták az alkotmányt,és a legvégén lezárásképp hoztak egy olyan alkotmánymódosítást,aminek köszönhetően nem valószínű,hogy még valaki változtatni fogja az alkotmány valaha is. Megnyitottam az új blogot végre,mert az…..
Dr. Octopus 2010.12.17 10:13:11
Dr. Octopus 2010.12.18 15:41:30
 Attól,hogy leírom,nem lesz jobb,senkinek se mondom el,senkit sem avatok be a gondolataimba,csak kiírom magamból,mert így nem rombolnak többé belülről.jót tesz.Ma úszás közben is ezen a poszton gondolkodtam,de ha akkor lett volna ott egy laptop,akkor sokkal jobban sikerült volna…..