Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GaFrankó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közepes erősségű földrengést Magyarországon számos helyen lehetett észlelni. Budapesttől Győrig jelentették Twitteren és Facebookon a magyarok, hogy éppen megmozdult a lámpa a szobában, vagy elkezdtek mozgolódni a bútorok. A Google-on pedig valós időben lehetett követni a…..
GaFrankó 2011.01.30 16:00:51
@agyvihar: A közösségi oldalak a háttérben adatbázisok. Ezért csak a lekérdezést kel megvalósítani hozzá.

Én Bp II-ben átaludtam a rengést. A feleségem rohant be hozzám, hogy éreztem-e. Azt hitte, hogy a nagyobbik gyerek rázza alatta a 150 kg-s kanapét mivel a középső a számítógépnél ült.

Lehet, hogy TV2 vagy az RTL nem érezte. Egyébként ha megfigyelitek a netet és a híradókat akkor az utóbbiak akár 1 napos késében vannak, mert azok is a netről szerzik a hírek nagy részét.
Bencsik János (akit legtöbben alighanem Tatabánya rendszerváltás óta regnáló, erősen Tarlós-karrierű, sikeres polgármestereként ismerünk) mint klíma- és energiaügyi államtitkár adott  interjút tegnap. A téma a 2011 január 15-én, vagyis kevesebb mint egy hónap múlva…..
GaFrankó 2010.12.17 19:05:10
@molnibalage:
Azt kell eldönteni, hogy mit akarsz és mennyiért (méretezés)csak nyárra és akkor olcsóbb, vagy a tavaszi őszi időszakra méretezed (nyárra túl van méretezve)valamivel drágább (1-3 napkollektor táblával több van a tetőn) télen csak rásegít.