Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emcsibaba

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen semmit sem írok. Csak idézek. Egy méltatlanul elfelejtett részletet egy fontos parlamenti vitából. 2010. szeptember 13-án, az őszi ülésszak első napján a kormányfő „alkotmányos szokásainknak megfelelően” szót kért, hogy “tájékoztassa a magyar…..
emcsibaba 2010.12.16 22:12:32
@aszekelyek: Megemelték a saját fizetésüket....és a "nem napon barnult" kedves emberek, akik az én adómból élnek azok továbbra sem dolgoznak, megtámadnak az utcán és leköpködnek (ez a hála azért, hogy én dolgozok, ők meg belőlem élnek), de őket támogatjuk és éljen a közbiztonság!

Így van: pénzt pénzből lehet csinálni, de ők is a saját pénzükre gondoltak, nem az országéra, maguknak adtak többet! És aláírom nem csak Viktor királya a ludas, hanem az összes aki egyöntetűen az emelésre szavazott!
Így lopják majd el azok pénzét, akik átmennek államiba...már előre elköltötték azokat a nyugdíjjárulékokat a saját fizetésükre. Nem kell majd lukat tömködni? Ugyan már!!!

A te neveden nyilván fogják tartani a befizetéseidet, de ha marad a felosztó-kirovó rendszer, akkor te abból fogsz nyugdíjat kapni, amit az akkori járulékfizetők befizetnek. Egyre több az ingyenélő! Szerinted ki fog neked nyugdíjat biztosítani? Azt nem ígérték, hogy meg is kapod, amit nyílvántartanak :)
Az a pénz holnap már nem is lesz meg!
És, ha marad az 1997-es nyugdíjtörvény nagyja, akkor majd 100 Eurós nyugdísegélyt kap minden kedves nyugdíjas, aztán eldöntheti, hogy befizeti-e a számlákat és nem eszik, inkább a patkánnyal versenyez a kukánál, hogy ki kapja a finomabb falatokat, vagy nem fizeti be a számlákat és eszik, de utcára kerül!

Igazából nincs is min vitázni! Nem azt kéne várni, hogy mikor melyik kormány hogy dönt majd a nyugdíjról (mert a Fidesz sem örök, meg Orbán sem...), hanem ha nem az államtól várom, hogy eltartson öreg koromra, hanem én magam gondoskodok a jólétemről előre, akkor nem esek bele abba a csapdába, amibe sokan bele fognak esni: éhen fognak dögleni. És, ha itt valaki gondolna arra, hogy mi lesz Magyarországgal, akkor nem is várná a segélyeket, sőt a nyugdíjat sem, mert megteremtené magának. Én ezt teszem! Az állami nyugdíjamról szíves örömest le is mondanék a Magyar nép javára, ha lehetőség adódna rá!

Abban egyetértek, hogy nem mindig magunkra kéne gondolni, de azért tájékozódni és nyitott szemmel járni sem árt!