Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DiFo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyers politikai akarat leplezendő dolognak számított, amit szakmai köntösbe illett mindig csomagolni. Ennek most vége. A kormány úgy gondolja, legitimációja van arra, hogy minden ötletét nyíltan végigverje. A kormány brutálisan megtorolta, hogy a földrajzinév-bizottság nem azt…..
DiFo 2011.03.23 10:07:37
@Meloka: Nem a Liszt Ferenc nevvel van baj, mint latod, a bizottsag javaslataban is szerepel. A baj az indoklas nelkuli kirugasokkal van (nekem az nem tunik indoknak, hogy nem tamogattak a kormany javaslatat)...
Bencsik János (akit legtöbben alighanem Tatabánya rendszerváltás óta regnáló, erősen Tarlós-karrierű, sikeres polgármestereként ismerünk) mint klíma- és energiaügyi államtitkár adott  interjút tegnap. A téma a 2011 január 15-én, vagyis kevesebb mint egy hónap múlva…..
DiFo 2010.12.16 21:28:50
@Slaydo: Persze nem jo mindig es mindenhol a napelem, de a 3%-os hatasfoknal mar sokkal jobbak vannak (a teljesen kommersz, legolcsobb verziok is 6-7% kornyeken vannak).
Es tobbfele tipus van, pl. a kensav is csak bizonyos tipusok gyartasahoz kell, mas tipusuak nagyon is kornyezetkimelo modon gyarthatok.