Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lifeofmyown

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt pénteken lement az első Attraktor-epizód a Discovery Channelen, itt van hozzá egy kimaradt jelenet, amin a reptéri tűzoltók alaposan megszívatták Magyarósi Csabát és Mesterházi Dávidot azzal, hogy rájuk pakoltak minden izét, ami a kezük ügyébe került. Ez a szegmens a…..
lifeofmyown 2014.11.18 18:19:47
@tonyrulez: Ez nem szívatás, ez a minimum felszerelés, ami ahhoz kell, hogy ne fulladj meg. Semmi extra nem volt ebben ;)
Mert ugye ki az alkoholista? Aki ugyanannyit iszik, mint mi, csak nem szeretjük. Nem mellékesen a mai poszt szerzője ismét Brother Love, aki egyre gyanúsabb így A modoros hívő után: akár Bruder Leibowitzból is angolosíthatott volna.     Az antiszemita A vulgár-antiszemita…..
Subba Facebook: Petőfi 2012.04.04 10:05:00
lifeofmyown 2012.04.05 09:15:46
Napi MaszturbáláSokk Depis anyák 2012.03.04 09:32:00
 Ápdétezés és rubintrékázás? Mélyen benyalhatnak a seggembe...Szóval az van, hogy a mai anyák kurvára depisek tudnak le, mert olyan faszságok, mint napi edzés, fogyókúrás kaja és zörgő csontok nem mindig összeegyeztethetők a három gyerekkel, a tiszta lakással vagy a…..
addict A vegák jobban dugnak 2012.02.17 09:00:00
Legalábbis ezt állítja a PETA legújabb víruskampánya, melyben BWVAKTBOOM kórban szenvedő lányok mesélik el, milyen is a zöld oldal. De vajon mit takar ez a betegség? A BWVAKTBOOM (Boyfriend Went Vegan and Knocked the Bottom out of Me) szabad fordítsában kb. annyit tesz, hogy “a…..
Nem, nem kérem tőled, hogy szerezz bármilyen képesítést, hogy meg akard érteni a Boole-algebra vagy a különféle számrendszerek, szerverek, hálózatok, a Cisco, Sun meg hasonló finomságok rejtelmeit - egyszerűen azt szeretném, ha végre megtanulnál ezzel a rohadt masinával…..
lifeofmyown 2011.12.27 13:42:36
lifeofmyown 2011.12.27 14:13:39
@Celtic: És a legjobb, hogy az XP keresőjével legtöbbször meg sem találod, amit keresel. Bezzeg OSX alatt :)
Modorosblog Kerülethatározó 2011.12.06 06:00:00
Számtalan panasz érkezett vidéki olvasóinktól, hogy nekik nem mondanak sokat a Körút, Pest-Buda-Óbuda, Belváros, csepeli HÉV, Kalef, Kőki és hasonló belsős, összekacsintós elnevezések - ma az ő kedvükben szeretnénk járni egy kicsit, hogy ezentúl ne érezzék magukat teljesen…..
lifeofmyown 2011.12.06 09:35:24
@Brother Love: Alap, meg a sok hangoskodó külföldivel! Meg a sok biciGlisekkel.
lifeofmyown 2011.12.06 10:10:15
@vészmadár (pica pica): Akarsz beszélni róla?
Modorosblog Ingatlanos szótár 2011.10.21 06:00:00
Ez bizonyára már a sokadik ilyen próbálkozás - én a Szó-Beszéd (Pease-Garner) c. könyv egyik fejezetéből indultam ki. Most kaptuk: az Urbanistán is volt hasonló.   Dinamikusan fejlődő: foghíjtelkek, tűzfalak, rozsdálló gyártetemek, még külsőbb kerületekbe zsuppolt…..
  Végre újra hácsé. Nála jobban úgyse tudná megírni ezt senki.  Voltam a vidékrombolási minisztériumban. Nem lesz a támogatásból semmi. Megint egymás közt osszák’ majd szét. Sógor-koma-jóbarát. Mindenhol ez megy. Mutyizás. És akkor fizessek adót rendesen,…..
Napi MaszturbáláSokk Erotika cucu 2011.07.21 12:27:00
Íme Teddy legújabb szerzeménye Gyerek erkölcsi neveléséhez...Egyébként Gyerek szereti rágni mindkét felét a cucunak...Férfigyerek... ..
lifeofmyown 2011.08.20 22:02:19
@Hirmondo Helen: Ez gyors volt! Sűrűbben fogok reklamálni!
Appleblog Szevasz Microsoft Office! 2011.08.04 15:20:00
Tavaly került fel a gépre, tesztelésre kaptam, de egyszerűen képtelen voltam egyetlen értelmes mondatot is kiizzadni magamból. Az Office 2011 ugyanis olyan valószerűtlenül szarul működött a gépemen, hogy azt hittem, a: ez valami vicc, b: én értek félre valamit.Lassú volt, még egy…..
Repülést gyűlölés: városszélére utazni kellés, becsekkolási sorbanállás, súly/méret para, öv/cipő/óra/faszpirszing baszakodás, laptop/iPad majomkodás, nagy nehezen összepakolt táskát ízekre szedés, mert valahol van benne egy parfümös üvegben 20ml. Beszállítlás mindig…..
lifeofmyown 2011.07.22 13:37:50
 -Tessék, vegyél a fasírtból is. Vegyél, vegyél! Én csináltam, a legjobb karajt teszik nekem félre a piacon mindig. Nem eszel sertést? Ez valami vallási dolog? Büdös az eszed tokja büdös, ártalmas ám... nézd meg: ide leteszem, ártalmas? Bánt, megharap, tökön…..
Appleblog Mindent kibír az iPhone 2011.05.23 08:46:00
Balázs osztotta meg velünk ezt a történetet, ami tudományos módszerekkel igazolja, hogy az iPhone mindenható. Egy egész telet kibír a hóban.2010. november végén Kaprunban kezdtük meg a síszezont, remek társaságban. Elutazásomkor az akkor még 3 és fél éves kisfiam a lelkemre…..
lifeofmyown 2011.05.23 09:25:08
Újabb, eddig ismeretlen részlet derült ki az új iMacekkel kapcsolatban. Az Other World Computing írta meg, hogy a 2011-es, thunderboltos iMacekben a SATA-s merevlemezek csatlakozása nem egészen olyan, mint amilyen eddig volt.A standard 4 pines áramellátás helyett egy egyedi, 7 pines…..
lifeofmyown 2011.05.13 18:43:04
@tökmindegy77:
Miután végigolvastam a sok okoskodást, hogy ez jó, de nem is, de igen is, de ez sznobság, de nem is, vicces volt olvasni, hogy a probléma nem is létezik. LOL
Tisztelt Mester! Íme, egy újabb, emlékezetem szerint még nem volt téma. Amennyiben közlésre méltó lenne, őszinte reményeim szerint legalább annyi sértett, gyalázkodó, anyázó kommentet szül, mint annak idején a "Modoros hívő"... with love: Brother Love   A…..
A Fortune-ban elég alapos összeállítás jelent meg az Apple-ről, ami főleg arra a kérdésre keresi a választ, hogy mitől lett olyan sikeres a vállalat. Ezek közt szerepel, hogy Jobs tényleg benne van minden fontos döntésben, hogy a vezetéstől óriási felelősségvállalást várnak,…..
lifeofmyown 2011.05.09 19:29:28
@Sutur: Remélem ez irónia volt!
Amúgy sosem értettem, mitől lenne felsőbb/alsóbbrendű aki PC-t/MAC-et használ. Mindkettő számítógép, csak más a megközelítés, egyéni preferencia kérdése, hogy kinek mi tetszik.
A vezetéshez meg annyit, hogy nagy birodalmak csak diktatórikus vezetők által jöttek létre (Nagy Sándor, Dzsin-gisz kán....). Az más kérdés, hogy mi ennek az ára.
Tegnap ismét tüntettek a rendvédelmisek a parlament környékén. Előkerültek a 16-án megismert ötletbörzék, performanszok, transzparensek gazdagon, és még egy magát éjszakára felajánló nénike is akadt. A belváros köztéri csobogóvá átalakítása ezúttal - nagyon helyesen…..
lifeofmyown 2011.05.07 15:50:27
@daniferi:

1. Nincs szükség ennyi hivatali alkalmazottra.
2. A tűzoltás és a tűzvédelem két teljesen különböző dolog (akárcsak a tűzvizsgálat, ami a harmadik feladata a tűzoltóságnak). Aki ért az egyikhez, nem feltétlenül ért a másikhoz.
Megérkezett a Mac OS X Lion Preview második update-je (11A444d) tesztelésre. A számos hihetetlen és korszakalkotó ficsörről most nem emlékeznék meg, csak pár képet mutatnék, mit tud az operációs rendszer _alapból_, külső fájlok telepítése nélkül:Bezony, most már biztos, hogy…..
Ahogy azt tegnap megígértem, letöltöttem a Real Racing 2 HD-t a tabletre - az ára 8 euró, 2100 forint -, egészen pontosan az 1.1-es verziót, mert ez már képes arra, amire egyetlen elődje sem: hdmi-n keresztül a tévével összekötve akár 1080p-ben is lehet élvezni a száguldást.…..
A hétvégén egymásba érnek a kormányellenes megmozdulások. Én ma úgy gondoltam, a Hősök terén vidám mozdulj-t játszó rendvédelmiseket lesz érdemes megnézni közelről. A térre kiérve nem csalódtam, illetve mégis, de pozitívan. A vártnál is több ember, és ennél is több…..
lifeofmyown 2011.04.16 20:08:56
Leírok pár dolgot, mert úgy látom, hogy nem mindennel vagytok tisztában, ami természetes, mert mindenki a saját területén van otthon.
Elvileg 50 év és 25 év szolgálat kell a nyugdíjhoz. Akik 1996 szeptember előtt szereltek fel, azoknak bizonyos szakmunkás/szakközép iskolák is beleszámítanak a nyugdíjba. Aki veszélyes munkakörben dolgozik, kap egy szorzó számot. Ez a vonulós tűzoltónál 1.2. Ez azt jelenti, hogy nekünk 5 év szolgálat 6-ot ér. Ezt az irodisták nem kapják, de ők is elmehetnek 50 után nyugdíjba. 50 éves kor előtt akkor mehet el valaki nyugdíjba, ha megvan a 25 éve, és leszázalékolják, tehát alkalmatlan a beosztására.
A felszerelés, amit egy átlagos lakástűznél viszünk: légzőkészülék, mászóöv baltával, tömlő, sugárcső, életmentőkötél, revitox-álarc (ez kerül a mentendőre), meg persze a bevetési ruha, csizmával, sisakkal. Ez simán több 30 kilónál.
Sokan azt hiszik, hogy a kiöregedett vonulóst majd beültetik irodába. Ez sajnos nem megy, mert a többségnek maximum érettségije van, vagy az sem. Ez olyan, mint egy öreg kőművest berakni az építőmérnökökhöz tervezni. Persze lehetne átképezni, de nem biztos, hogy megéri.
Nálunk 2 perced van a riasztástól kezdődően arra (éjjel, nappal, vasárnap, Karácsonykor, WC-n ülve, zuhany közben, mindig), hogy felkapd a ruhád, beülj az autóba, és dolgozz. Nem tudod, hogy hova mész, mikor jössz vissza, ezt elmondták már sokan, meg tudja is a többség. Sok civil már ezt sem bírná, hogy bármikor mennie kell. Láttam elég sok mindent, balesetben elvérző gyereket, elvetélő anyukát, összeégett hullát....
Ha elutazol, jelentened kell, mert berendelhetnek. Volt olyan, hogy egész nap, majd egész éjjel dolgoztunk, kárhelyen váltottak le minket, hazamentem és lefeküdtem aludni. Kb 10 percet alhattam, majd jött a telefon, hogy 20 perc múlva legyek a laktanyában, mert megyünk az árvízhez. 1 hét múlva haza is jöhettem.

Én személy szerint nem panaszkodok, mert szeretem a munkámat, szeretek bemenni dolgozni, és többnyire várom a szolgálatot. De a fizetés tényleg kevés, és amióta felszereltem csak csökken. Ezt biztos mások is elmondhatják, és azt sem tartom igazságosnak.
Remélem voltak hasznos információk is a kommentemben.
Apple TV-nek, annak. Legalábbis ezt állítják a pletykák, mert hivatalos válaszokból egyelőre nincs sok: annyit lehet tudni, hogy az Apple egy óriási adatközpontot hozott létre Észak Karolinában, és hogy hasonlókra készül az Egyesült Államok és Európa több területén is, meg…..
lifeofmyown 2011.04.13 14:21:12
@huhujje: Szerintem lennénk páran, akik azt mondjuk, hogy a kábel TV előfizetési díjat inkább erre költenénk. Havi 2-3000 Ft-ot megérne, pláne, ha 1-2 hónapos mozifilmek is lennének. Ezzel még a torrentezésről is le lehetne szoktatni bárkit :)
lifeofmyown 2011.04.13 14:43:17
@Malachi: Pont ez nem tetszik benne. Legyen mindig ugyanannyi a díja, függetlenül attól, hogy mennyit nézem.
Azt ugye tudjuk, hogy leghamarabb nyáron mutatják meg a fejlesztőknek az iOS 5-öt, sok esély nincs tehát arra, hogy aznap megjelenne az iPhone 5 is, vagy ha mégis, inkább még az iOS 4-gyel. Az meg olyan béna lenne.Benne van tehát a levegőben a késés, akárhova szagolok, azt érzem,…..
lifeofmyown 2011.04.12 09:59:13
@Frank Morgan: Szerintem jól néz ki a fém hátlap. Jó lenne, ha az ipadhez, mbphez hasonló lenne a dizájn. Amiről meg te beszélsz, az így néz ki: www.google.hu/images?hl=hu&q=szovjet%20zsebr%C3%A1di%C3%B3&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=888&bih=472
lifeofmyown 2011.04.12 10:47:58
@Atesh: "Kellemes informatív"-ba belefér a lófaszozás. Faszom a sok prűdbe!
A Consumer Reports kipróbál mindent, amit lehet, hiszen ez a dolga, aztán ítéletet mond, mert ez is a dolga: az amerikai vásárlók odafigyelnek rá, és vásárlás előtt megnézik, mint mondott az intézet a kinézett termékre (most tekintsünk el attól, hogy az iPhone 4-et a legjobb…..
lifeofmyown 2011.04.06 11:18:25
@Magyarósi Csaba: Az új attraktor mégsem megy ipaden... De a Bakáts video meg megy.
lifeofmyown 2011.04.06 11:23:23
@Magyarósi Csaba: Az új attraktor mégsem megy ipaden... De a Bakáts video meg megy.