Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manonia

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A piliscsabai, római katolikus Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2 kisdiákja reggelente elkésik a napkezdő miséről. A szülők egy fegyelemre nevelő levelet kaptak az intézménytől, melyben kiemelik: hogy aki késik, annál egy…..
manonia 2014.01.11 08:01:31
a pedagógusokról lehetne sokat írni, bőven van közöttük példa a rosszra, de kevesebb a jóra - sajnos.

@Ne érdekeljen!: nem vagyok egy katonás alkat, de a pontatlanság, a rendszeres késés a másik emberrel szembeni nagyfokú tiszteletlenség: a másik ember idejét nem veheted el önkényesen!
(akármekkora király vagy, mert leszarod azt, ha késel...)
Kellett pár év, mire kidolgoztam a tökéletes állatságot, de most már megvan, bizton állíthatom. Ilyenkor télen jobbára sötétben futok, végig a Népszigeten, aztán jön a vasúti-híd és a Római-part. De a Futás Közbeni Hülyeség (FKH) szempontjából a híd a lényeg. Évekig…..
Futóblog Futóklub: télen is 2011.11.03 15:12:51
Ne feledjétek, a Nike Futóklub télen is vár benneteket! Ahogy tavaly, idén télen is folytatjuk a fusd át a telet akciót. A pontos időpontokat és helyszíneket később publikáljuk, addig is egy inspiratív (!) felvétel az oszlopos tagokról. ..
Még a napszemüvegek mázsálásához vettem ezt a remek, grammos konyhai mérleget. Most viszont ki kellett próbálnom, elfér-e rajta egy futócipő is. Kíváncsi voltam, hogy az új Lunar 3 mennyivel könnyebb, mint a téli, Goretex-szel súlyosbított, alapban is sokkal stabilabb cipő.…..
Ha olvastad a rettenetesen motiváló bemutatkozásomat, akkor bizonyára már nagyon nem bírsz magaddal és nézed már a kütyüket, cipőket és legszívesebben már most szaggatnád az aszfaltot. Van egy pár dolog, amit tudnod kell!Én itt vagyok, nagyon-nagyon nem ciki megkérdezni bármikor,…..
Futóblog Ultrabalaton jótanácsok 2011.06.13 23:43:00
Hamarosan itt van az Ultrabalaton 2011, a Futóblog egyik kiemelt támogatású rendezvénye. Szász Norbert rendezőt és Futóbloggert kérdeztük arról, milyen praktikus tanácsokkal tudná ellátni a most szerveződött csapatokat. (Ezt eredetileg a mi csapatunknak írta, de közérdekű,…..
Futóblog Izomláz-count 2011.03.18 13:06:40
Számolom: van egy erőteljes izomláz a derekamban; nem rándulás vagy húzódás, hanem egyértelműen izomláz. Van a vádlimban, az kettő. A combizomlázamat nem tudom, mennyinek számoljam, mert a feszítő is kétfelől fáj, nem úgy, elöl, mint egy nagyobb futás után, de a…..
Persze nem a vörös bolygón, de azért így is érdekesnek ígérkezhet..Az elmúlt években, ahogy a futás egyre fontosabb része lett az életemnek, mindig sikerült újabb és újabb mérföldköveket átlépnem. Többször írtam már róla itt a blogon, hogy a motiváció számomra mennyire…..
Valami kezd végre kialakulni a Balatonnál. A férgese még mindig siránkozik, hogy rövid a szezon és nem jönnek a németek a londoni árszabású lángosra, de egyre többen tesznek valamit a rövid szezon ellen. Van, aki csinál egy normális éttermet Balatonszemesen, nagyjából annyi a…..