Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cziprusz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Totalcar jó párszor megkapta már az arcába, hogyan merészelt mozdonyt, hajót, repülőgépet szerepeltetni a címlapján, hiszen az egyik sem autó. A magam részéről úgy vagyok vele: van elég hely a címlapon, akinek nem tetszik, ne kattintson a cikkbe, van ezer másik még ott, viszont…..
cziprusz 2011.09.16 13:19:39
@es125: Akkor csak jól emlékszem én a miskolcira is! :D No nem árt úgy látom nyitot szemmel járni,érdekes szépségeket láthat az ember ha szerencsélye van és figyelmes........
cziprusz 2011.09.17 09:49:45
@Surci: EZ AZ ! Ezt a gépcsodát láttam! :) Ma megy arra barátnőm buszal,megpróbálom rábeszélni hogy fényképeze le,de szőke,valószinü elfelejti! :S
cziprusz 2011.09.17 09:50:47
@es125: Kár hogy nem engedi! :S
Wolfgang Ziegler neve jó eséllyel nem mond sokat nekünk, ellenben ha megnézik az alábbi kis videót, akkor sok sört nyerhetnek, hiszen ki fogadna egy kéthengeres, hatszáz köbcentis Trabantra egy E30 M3 ellenében a széles, hosszú Hockenheimringen? Senki.   Kivéve, aki tudja, hogy…..
cziprusz 2011.09.16 23:03:35
@gőzhenger: Hát sajna csak anyit tudok erre mondani hogy téved kisé a papa! :) Elhiszem hogy próbálta,használta,de kinek a pap,kinek a papné.....! Nekem személyes tapasztalatom van a kelleti márkálról! Pontosabban 3 tipus: trabant,faros skoda,és a ladák! Na most olyat írok ami miat megköveznek sokan! A faros skodák kényelmével nem ér fel a lada,a trabant strapabiróságával és terhelhetőségével nagyon meglepő kis gép,a lada,meg csak örömködésre való! Másik az hogy én ezeket java részt örömködésre,baromkodásra használtam! A leggyengébeknek a ladák bizonyúltak! Fútómű alatuk egy nagy rakás ....! Mindig szétperegtek! A skodákal annyi bajom volt mindig hogy a karbi szarakodot,vagy húlot szét,na meg gyújtás elálitódás! A ladát nem szeretném felsorolni,mert szinte nem volt olyan ami ne romlot volna el! Ja és hamarább felforalták a vizet mint a skodák,na ez volt nagy poén! :) A trabi az valami elpusztithatatlan gép! Motoral 2 éve nincs bajom,hozzá se kellet még nyúlnom! Egyedül futómü gondok voltak,de mindig azért,mert telibe vertem valaminek! Jah,bocsi,a fékel voltak gondjaim,de egy másik munkahenger megoldota! Jah,és nem csak hülyeségre használom,van egy utánfutóm,és mikkor mit szálitok vele! Egyszer fával fizetek ki egy munkámé,és 2 köbméter fát hoztam el vele! másfél a futón,meg egy fél a kocsiba! Az alját a földön húzta,de hazapöfögöt velem és a cuccokal! Elakadás szót nem ismeri,úgy mint a skoda se! Na de ez az én tapasztalatom,meg véleményem!
Az igazság az hogy kinek mi válik be,és az alapján itél! (Nekem egyik tipusból se 1 volt,mindegyikből több fordult meg nálam!) XD Szerencse és ember függő,hogy kinek mi....... :)
cziprusz 2011.09.17 09:42:34
@Bambano: Köszi az észrevételt! Ám azért,mert tényleg szar a bilentyüzetem! MÁr a gombok is lekoptak! :S Tervbe van véve az új bilentyüzet vétele!
Belsőség A hondások lelke 2011.08.24 07:39:00
Jó autó a Honda és a BMW, de nagyon rossz az Alfa Romeo? Ha megszeretünk egy autót, akkor elviseljük a hibáit, ha nem szeretjük, akkor pedig a hibátlan sem elég jó. Mai cikkünk blogposztja...
cziprusz 2011.08.24 13:53:15
Tetszik az írás! És skodás voltam sokáig,meg sajna saját hülyeségem miatt ismét!De volt egy ideig Hondám! A mai napig nem tudom kiverni a fejemből!Újra akarok majd!
Eddig minden kocsimba szeretem valami,és volt amit nem! Minden kocsiba van jó és rosz!
De egy biztos! Nekem jöhet bármien tipusú autó,mindet szeretem! Kivéve:foswagen!!! Nem tudom miért,de azt utálom! Külsőleg tetszik,de mégis iszonyatosan utálom! De szerintem sokan vannak igy hogy van 1-2 bizonyos márka amit valami oknál fogva,vagy csak úgy útál,nem szeret...! Igaz volt pár negativ élményem is a márkával! Igaz a többivel is,de még is a foswagen lett számomra a soha model! Hogy miért,fogalmam sincs! Nem is érdekel! Lehet változik még a véleményem későbiekbe ha lesz még tapasztalatom vele,de egyenlőre azt nem vennék!
Dizel vagy benyás?Mindegy,csak ne elektromos legyen!:) Első vagy hátsó,esetleg öszkerekes! Mindegy! Mindel lehet közlekedni,na és persze bohóckodni is!Csak tudni kell bánni vele! Lehet egy első kerekesel is majdnem úgy menni mint hátsó hajtásúval! Csak meg kell tanulni hogyan!(Kézi...)
50-vagy 500 le! Hát kinek mire kell! De az 50 le is tud örömöt okozni! Csak legyen bátorság,na meg ügyesség!:)
3vagy 30 liter fogyasztás? Hát kinek mire kell és mennyire engedi a pénztárcája!(személy szerint max 10 liter 100km-re!Inkább többet ne) XD
És lehetne még sorolni!:) Mindenbe van jó,és rosz! Tudni kell együtt élni vele! Vagy keresni más jót és rosszat! Tökéletes nincs!(szerintem)
De ezek mind ember függő dolgok,hogy kinek mi!? Na és pénz tárca is közbe szól rendesen sokunknak!:S
Utólag végignézve a kimoderált kommentek folyamán rengeteg hozzászólásnál már nehéz kibogarászni, miért is irtottuk ki. Persze ha valamelyikünk duplázást lát, kiveszi, akárcsak a duplázást követő „rohadt kurva blog motor!” - kifakadásokat. Ezek természetesen nem…..
cziprusz 2010.12.24 13:57:29
@Csikós Zsolt:
Igaz!Nem szóltam akkor!No koment!:)
Egy kérdés viszont lenne!Honnan jött-lett ez a troll dolog? Nem régtöl vok olvasója az oldalnak és így erről lemaradtam!