Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SamoYong

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lumberjack Chili Visszatérés 2015.08.03 13:32:45
Nagyon rég nem írtam már, rengeteg dolgom volt, van. Csili betegsége pluszban rátett a dolgokra, de hál istennek ez megoldódott! :) Szülinapom alkalmából Csilivel kirándultunk egy jó nagyot, egészen Vácig mentünk, hogy beszerezzem az ajándékom! Kinn a földön kisebb nagyobb…..
Lumberjack Chili Haladunk! 2015.04.02 16:30:08
Az ok, amiért nem írtam mostanában elég sokrétű! Első sorban folyamatosan dolgozunk, teszünk veszünk, átültetünk, szétültetünk, kiültetünk, beültetünk, leültetünk. Szépen haladunk, de hol van még a vége. A földön sok új nem történt, levertük a fóliasátor alapját,…..
Mivel nem tudok aludni úgy gondolom ideje leírnom azokat amik történtek velem mostanában. Kezdetnek: Isztanbul Egy hetet töltöttünk Isztanbulban, teljesen beleszerettem a városba, az ottani emberekbe. Ezáltal még jobban elítélem ezt az újabb keresztesháborút az ISZLÁM állam…..
Chili A hétvége nagyon gyorsan elment, eseményekben, eredményekben gazdag volt....ugyan nem chili téren. A hétvégén ami új, hogy kibújt az első Trinidad Duglah is-Sok sikert és élményekben gazda életet kívánok neki, üdvözöllek a világunkban kicsi! ;) Ezzel a chili részét le…..
Mai nap egy jeles nap a chili kedvelők szemében, ugyanis elindulunk a facebookon is...JÍÍÍÍHÁÁÁ... Egyenlőre ugyan, mivel termékek híján vagyunk, lévén hogy az időjárás nem elég kegyes hozzánk megint, még nem tudunk kimenni a földet túrni. A növénykék maradnak a helyükön…..
Lumberjack Chili Első blogom 2015.02.26 00:04:18
Hogy is szokás ezt kezdeni? Kezdjük ott, hogy még sosem írtam blogot, igazán nem is foglalkoztatott. Tudom, rengeteg chilis blog van már, de tényleg....rengeteg. Próbálok változtatni a szokásos sémán, gondolataimat, chilis téren szerzett tapasztalataimat fogjátok olvasni, látni!…..
..
SamoYong 2013.04.20 22:48:18
@tintamin: pizza queen-nél dolgozik. Mellesleg én MINT egyetemista. Szintén szarér hugyért futárkodom és diszpécserkedem itt...szóval TI rendkívül entellektuell faszkalapok menjetek el dolgozni és ne a faszotokat verjétek egy olyan személyre, aki 14 éves kora óta dolgozik és eltartja a családját és a BARÁTNŐJÉT, kíváncsi vagyok mennyi embernek van közületek saját lakása, saját motorkerékpárja és egyéb, amit NEM anyuci/apuci/ösztöndíjból van :) Fikázás előtt gondoljátok át az életeteket mire mentek majd a diplomával, mert én tudom, hogy ebben az országban semmire nem fogok vele menni, pedig nem jogásznak és hasonló futószalagon kitermelt diplomások közé fogok tartozni!
SamoYong 2013.04.21 00:59:04
@Xezs: Azért dolgozom ott, mert nem voltak csókos szüleim, akik beprotezsálták volna a seggem egy "menő" helyre. Felajánlották a melót én meg elvállaltam, mert mindenki sír, hogy jajj nincs munka, de csak válogatnak. Mellette keresek mást, de szerintem ehhez semmi közöd :)