Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pütyüke

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pütyüke 2012.01.23 19:24:13
Botrányos döntést hozott tavaly ősszel a Józsefvárosi Önkormányzat miután kiderült, egyik raktárhelyiségét bérlője nem rendeltetésszerűen használja. Takarosan felújította és lakhatóvá alakította ugyanis, és elkezdett benne élni gyermekével. Akkor borult ki a bili, amikor a…..
164 nap után véget ért az RTL idei évadának legsikeresebb műsora, a nézettségi versenyben mindent vivő Való Világ negyedik kiadása. A napi három adással gondosan építgetett franchise fődíját VV Alekosz, a görögmagyar éjjeliőr vitte el, aki nem igazán bő…..
pütyüke 2011.05.08 22:41:31
Egy angol temetkezési vállalat épületének oldalfalára került fel az egyik tévésorozat reklámja, szerintem már mindenki kitalálta, melyikről van szó. A multireklámokkal foglalkozó cég elnézést kért, a környékbeli nyugdíjasokat felzaklató képet levették. ..
Belsőség Ilyen idehaza nincs! 2011.04.14 20:44:12
Pedig de. Valami elkezdődött. Valami jó. És mi ott voltunk. ..
pütyüke 2011.04.14 21:35:59
Megírtuk korábban, hogy Hajós András is beszállt a Comedy Central bemutatja nevű stand up show-ba. Azoknak, akik nem voltak ott a műsor felvételén, vagy szeretnék kiélvezni a showman humorának minden finomságát, jó hír, hogy fellépése április 17-én adásba kerül. Hajós és…..
A Bors szállítja mai faszányos bulvárhírünket: VV Olivér netes társkereső oldalon kerít Alekosz haverjának, aki meg a VV után először nála fog héderezni, míg fel nem újítják a villát, aztán visszaköltözik, de állítólag nem a villába, hanem egy luxus lakókocsiba - a VV4…..
A Borsonline-on leltünk egy nagyszerű írást, ami egyszerre alkalmas minden erre járó troll etetésére és a valódi értékek felett síró értelmiségi réteg felzaklatására, így természetesen nincs az az isten, hogy ne szemlézzük be. Aki nem akarja elolvasni a teljes cikket, annak…..
Az Ezel, bosszú mindhalálig című sorozat a műfaj egyik legsikeresebb török képviselője. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a 2010-es török televíziós díjkiosztó gálán kilenc díjat is nyert, többek között a legjobb eredeti forgatókönyv, a legjobb rendező és a…..
pütyüke 2011.04.01 15:51:58
Tavasszal új napi sorozatot tűz képernyőjére a TV2. A Seherezádé című török telenovellát április 14-től minden hétköznap este láthatják a magyar sorozatrajongók. A bájos mérnöknő megható története már több európai országban sikert aratott. A telenovellák…..
Thyr barátnője csak egy kellemes családi hétvégét akart, bohócokkal fűszerezve. És bár nem állt szándékában, mégis bekerült a műsorba. Tapsot nem, kioktatást viszont annál többet kapott. A Csim-Bum Cirkuszban szeretik a vendégeket - megalázni. Hadd osszam meg Önökkel…..
pütyüke 2011.03.31 14:30:55
@Rosszindulatú Vászka:

Illik rád a neved.Én akkor is szeretlek.
Te kis gonosz törpe. Vászka-pászka.
pütyüke 2011.03.31 19:45:15
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

Van titkárnőm de 16 órakor lejár a munka ideje. Hogy a saját szórakoztatásomra írkáljak és olvassam a ti írásaitokat"amit szeretek nagyon" ahhoz luxus lenne tartani még egy írnokot. De azért bocsánat,hogy élek.Fogadjatok el olyannak amilyen vagyok.
pütyüke 2011.03.31 20:07:22
@Rosszindulatú Vászka:

Köszike nagyon szép ez a szám.Aranyos vagy.
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
pütyüke 2011.03.26 09:21:39
Tékozló Homár Keresd a lekvárt! 2011.03.22 11:38:00
Vigyázat, a fánk nyomokban szamócalekvárt tartalmazhat!Nemrégiben elkövettem azt a hibát, hogy hittem a külső megjelenésnek. Bedőltem a szépen sült fánktészta porcukorba bújtatott csillogásának. Néhány falat után még reménykedik az ember, hogy majd a másik felében lesz a…..
pütyüke 2011.03.22 12:41:48
Boros és Bochkor majdnem felgyújtotta a Bumeráng-stúdióját, igen ez van, ez a mai celebhír, krampampulit készítettek, de a helyzet fokozódott, a padlószőnyeg meg lángra kapott. Mindez persze élő, egyenes adásban. Lehetne persze több is, lángoló mikrofon, meg ahogy Bochkor Gábor…..
Kerékagy Leopárd ellen is véd 2011.02.14 11:48:00
Kerékpárja mentette meg egy dél-afrikai férfi életét, akit egy csapdából frissen szabadult, feldühödött leopárd támadott meg. A támadás az ország észak-nyugati részén fekvő Brits közelében történt. A 39 éves Pieta Ncube hajnalban biciklizett munkába egy mellékúton,…..
pütyüke 2011.02.14 12:44:30
Úgy látszik, nem mindenki jó ember, aki a virágot szereti. Vagy egészen mások az elképzelései a lépcsőházban elhelyezett közös tulajdonról és csupán kölcsönvette egy kis időre hazafelé menet, hogy ne legyen olyan morcos az asszony, ha megint üres kézzel állít be egy jó kis…..
comment:com Dr. Halál elvei 2011.02.07 10:30:00
Kevés olyan téma van, ami annyira polarizálja a társadalmat, mint az eutanázia. Ez az a kérdés, amiben nemigen lehet vállvonogatós álláspontot képviselni, egyik oldalon az egyház és az élet szentségét védők, a másikon a kegyes halál támogatói, akik az egyén fájdalmát…..
Belsőség Lógó béllel a célban 2011.02.02 17:50:00
A rali utolsó két napját félig transzban töltöttük. Nem volt már hátra sok kilométer, napi háromszáznál alig több, de negyven fokban rohadtunk az autókban, kerülgetve a futóműgyilkos kátyúkat. Nagyon bíztunk benne, hogy ha már idáig eljutottunk, végig bírják a gépek, de még így is várt ránk nem…..
Belsőség Az autózás vége 2011.01.31 18:15:00
Nincs már ordító Weber karbi, nincs már hörgő kipufogó, az autót már nem vezetni kell, hanem utazni benne. 8 légzsák, övfeszítő, biztonságosabb, mint az anyaméh. Vajon jó irányba megy a fejlesztés?Szerintem egyáltalán nem.Nem vagyok a műszaki fejlesztés ellenzője, sőt. Én…..
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..