Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kefear

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Kutyazacsi 2012.06.14 15:10:00
 Bár sosem fogom megérteni, miért kell egy kutyát a városban, beton- és aszfaltdzsungel közepén tartani, el kell fogadnom, hogy a kutyá(so)k köztünk élnek. Mi meg a kutyaszarral/pisivel, ami főleg az ilyen esős időben szerez remek élményt... Jó viszont tudni, hogy a kerület is…..
Kefear 2012.06.15 10:07:23
@esprit: hogy senki se mondhassa azért nem szedi, mert nincs rá pénze...
Kefear 2012.06.15 16:19:25
@esprit: járnak a hajléltalanok, és hidd el zavar is rendesen! de nem értem miért velem balhézol, mikor én szedem és takarítom is?!?! nyugodtan szólj neki(k) Te is ahogy én és még sokan mások. Persze könnyebb nekem esni. a cigeretta csik amit kidobnak az autókból nem zavar? a szotyi amit szétdobálnak? az ilyen olyan papírhulladék amit a szél sodor? Van tudod egy kutyafutattó a köztéren, bocs II. JPP tér, de az semmire sem elég, nem vagyok gazdag, de az előszobám nagyobb!
8ker FucK 2012.04.22 18:34:00
A fenti kép nem a Kossuth téren készült, ez év februárjának szökőnapján, amikor 78 fát és 480 négyzetméternyi cserjét irtottak ki hajnalban, hanem a Kálvária téren, április 22-én, a Föld napján, pontosan déli tizenkettőkor, épp harangoztak, bár ez a képen nem látszik. A…..
Kefear 2012.05.01 09:21:05
@08.szabogabor: keverem bocs... de igazad van, melónak meg örülök!
8ker Palotanegyedi esték XI. 2011.10.16 12:04:00
 Nem csak új civilek vannak a kerületben, régi, sokat említett is feltámad haló poraiból és újra lakossági fórumot szervez. A fórum apropója az elkezdett útfelújítás (amit már át is adtak), de minden más témát is várnak a negyedből. Az előző fórum jó…..
Kefear 2011.10.17 08:53:53
@Lesley: nem, nem hiszem, inkább egy painball puska és sok sok lőszer, pöcsön lövöm tuti nem csinálja többet... :D :D :D

@szabogabor: erről akár privátban lehet többet tudni, vagy hasonlóan drasztikus mint az én puskás elképzelésem? :) segitek! :)
8ker Törvényességi észrevétel 2011.10.10 10:50:00
 Nicsak, nicsak, mi van itt! A kormány által felállított hivatal, mint az önkormányzat felsőbb szerve a mi kis kukázást tiltó rendeletünket elemezte és arra jutott, hogy az nem kóser. Jó, ebben semmi extra nincs. Előre látható volt. Ami a tréfli kategória, az egyrészt…..
8ker Védett terek 2011.10.08 13:24:00
 Az önkormányzat bölcs vezetője felismerte a kor hívó szavát és fellép a dohányosok ellen is. Bár ő maga is dohányzik - ezt azonban sosem teszi nyilvánosan, nem tesz jót az imidzsének - a felnövekvő generáció érdekében a parkokban, tereken és az azt övező járdákon…..
8ker Virágosítás 2011.08.17 10:08:00
 Úgy tűnik, a polgármester nem nagyon foglalkozik a kerülettel - vagy nem érdekli, vagy nem ér rá a sok titulusa miatt. Hogy is van az a mondás? Egy seggel nem lehet két lovat megülni - ő mégis négyet akar.  Próbálkozni lehet, csak kiderül közben, hogy mégsem megy, és…..
Kefear 2011.08.22 09:24:22
1 hét alatt pár eset:

1. hajléktalan bejön reggel a köztérre (II.JPP) és letolja a gatyáját és szarik, idős néni 81 éves szól hogy nem kéne, mire a válasz: van még szabad hely a temetőkbe, és karácsonyra kész a koporsód öreglány.
(néniről: 81 éves, kutyája után szedi a szemetet, minden reggel és este látom, kuturált aranyos néni)

2. hajléktalan veri 10 perce a nőjét, ember a kutyájával elsétál mellete, kutya elkezdi ugatni, hajléktalan beszól, hogy megölöm a kutyád és megeszem este. Srác megkérdezi hogy jól hallota e, mire lefejelte a hajléktalan, srácnak ömlik a vér az orrából, közteres arrajön autóval a tér mellett, megállítják és szólnak hivjon rendőrt, mire a válasz: nem az én hatásköröm.

3. lány (inkább nő) sétál kutyával, szintén szedi a piszkot a kutya után, mire elkezdik inzultálni (6hajlétalan) hogy takarodjon innen, és vigye a kutyáját mert elegük van a szarból és a kutyákból.

Erre pár gondolat: azt gondolom, hogy eljutottunk oda, hogy ők uralkodnak (szó szerint!!!! Uralkodnak) a téren! Minden reggel este hajléktalanok mindenhol a fűben, a bokorban. Nekik van elegük? Ők szarnak a bokorhoz és fák tövébe! mert a kutya papírral nem törli ki! Mosakodnak a csapnál. Jön a közteres és ránk szól vegyem fel a kutyám pórázra, mert irgum burgum. NEM! Törvény irja azt is elő hogy a kutya fajtájának megfeleő mozgást kell biztosítani, hol? itt sem lehet, sehol sem lehet törvényesen, de kutyaharapás még nem volt azonban, szar, hugy, és szemét van! persze minket baszogat a közteres, mert a hejléktalan elhajtja és megveri ha kell, kultúrember ilyet nem tesz. igy emiatt ugy döntöttem, akkor teszek mindenre és ha megállit a közteres hajléktalannak vallom magam, hisz adófizetőként semmi jogom, de kötelesség annál több, viszont hajléktalanként bármit bárkivel és bárhol megtehetek.... bár lehet, hogy szerveződni kellene és kiverni sajáterőből ezeket, hogy vissza se akarjanak jönni. Sajnos nincs gárdista ismerősöm, de lehet hogy kellene újítani, mert ha senki sem tesz semmi, akkor magad úram, ha nincs szolgád...

Üdv KeFear
Kefear 2011.08.22 12:11:31
Kedves Gábor!

kb 1,5 éve, hogy nem történik semmi, sajnos nem hiszek abban sem, hogy változna bármi is, mert melyik idióta kerület fogja befogadni szivesen őket? egyiksem, a megoldás hogyan lesz? van már stratégia, vagy miután megvolt a szavazás akkor megint lesz 3 hónap mig elemzik az adatokat, majd megint 3 amig kitaláljuk hogy mit lehetne csinálni? az a baj hogy addig a párom egyedül jár kel a parkban, és addig is atrocitás éri minden nap. Velem nem kezdenek, de sajnos én sem tudok mindig Vele menni!
A másik gondom, hogy attól még pl a 3 kurva még mindig ott lesz az utcánban, ez már majdnem 3 éve igy van, a rendőrség nem tud/akar tenni ellene, nincs ember, majd megyünk stb. kifogások. Nem tudom elhinni hogy ez igy normális. Miért nem költözöm el? szeretnék, de igy nem fogok tudni... Sajnálom 31 évesen azt gondolom, hogy lassan tényleg inkább itthagyom ezt az országot, mert nem éri meg itt lenni! A cigány támogatva, a hajléktalan támogatva, de én aki adózom, levagyok szarva. tudom komplex a probléma, de el kellene kezdeni! Attól is félek, hogy ha elindul a tisztogatás hajléktalan ügyben, megint mi kutyások szivjuk meg! Pedig mindenkit felszólítunk aki ott hagyja a piszkot a kutyája után, mert 1 nekem sem érdekem, hogy azt mondják a kutyások olyanok, 2 én sem szeretek kutyaszarban lépkedni, amit utána hazaviszek! mindegy, megvárom a szavazást aztán majd kitalálunk valamit....

Üdv KeFear
8ker Rend.. 2011.07.05 16:02:00
.. lett a Mátyás téren. Végre! Eddig csak a baj volt, állandóan odamentek a gyerekek a játszótérre, labdáztak, visítoztak, a szüleikkel kiabáltak és viszont...Ennek vége. Marcona őr vigyázza a bekerített részt, egyetlen kapu van nyitva a hatból, ki itt belépsz, hagyj fel minden…..
Kefear 2011.07.06 15:43:32
@08.szabogabor: kiváncsi lennék az ön véleményére az elöző post-ról... ott nem láttam csápolni...
8ker Rendőrautó 2011.07.04 14:11:00
 Tényleg szükség van a rendőrség és a civilek közti - akár lakossági szinten - történő párbeszédre, már csak azért is, hogy megtudjuk az ilyen intézkedésnek látszó történések hátterét, miértjét.  KB blogtárs is írta már, hogy reggelente a Mátyás tér kapuit…..
Kefear 2011.07.05 10:29:56
@Amatőr: tudod igazad is van meg nem is... igazad van mert emberség kellene! DE! kicsit rosszul tűröm, hogy a 2. János Pál pápa téren össze van szarva hugyozva minden és nem a kutyások, mert magam is az vagyok és szedem a piszkot a kutyáim után, de ezek ott fetrengenek egyszál semmiben a játszótér mellett, menj ki egyszer reggel 6-7 körül és nézz szét hogy ott alszanak amivel nem lenne még gondom, de mindent szanaszét szemetelnek, boros PET-palackok, dobozok, stb... de veri magát hogy neki jogai vannak... hát pont leszarom, annak legyenek jogai aki adót fizet és normálisan próbál közösségben élni!!! Sokan nem tudják de egy demokréciában nem csak jogok vannak, hanem kötelességek. Rohadtul elegem kezd lenni ebből a nagyon remek liberális szarból, hogy itt mindig mindenkinek mindent lehet. Alapból nincs bajom a rendőrökkel, szabályosan betartom a sebességet, figyelek a gyalogosra és az elöttem szólóval ellentétben én még magasabbra és szigorubbra emelném, mert itt mindenki hozzászokott hogy semminek nincs következménye! Én azokat a kutyásokat akik nem szedik a piszkot a kutyájuk után simán 30-50 Ft-ra büntetném. Miért? nem azért mert ennyire jól kereső ország vagyunk, hanem majd legközelebb nem hagyja ott, dobálja szét, szarik és hugyozik köztéren...
bocs ha unalmas voltam...
L.
Kefear 2011.07.05 10:41:02
@Kefear: bocs elírtam, 30-50 ezer Ft...
Kefear 2011.07.05 11:05:22
@Amatőr: akkor egyről beszélünk! Sok emberrel beszéltem, és mindenkitől azt hallom, a Polgi, jegyző és tsai, nem válaszolnak a leveleinkre... ennyire nem vagyunk fontosak? rájuk tettem a voksom, de látom már a jövőt... 2 év és csere részemről... mert elegem van a semmittevésből...