Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csotibi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez most már hivatalos, hogy minden férfi biztonsági őrnek születik csak van aki tovább tanul. Történt, hogy az állami vagyon megóvása végett halálos fegyverré kiképzett öcsém belenézett a blogba, meglátta Bucit képét és olyan megjegyzést tett, hogy "még mindig Vikidál a…..
csotibi 2013.05.27 18:07:03
@Gazuzem: Ezt vitatnám. Nem olyan a hangja, ez nyilvánvaló, mint 25-30 éves korában, de azért még ott van a topon most is. Mint ahogy hihetetlen módon hatvanon is túl van még hangja Billnek, Tylernek, Jaggernek. Utóbbiak még színpadot is szántanak, ha úgy adódik.
Persze kérdés, milyen Koppányt álmodott Alföldi?
Poldi bácsi megmondója Arzén 2012.12.26 14:20:33
Az év talán legbotrányosabb hírével örvendeztette meg a nagyközönséget Karácsony első napján a Magyar Távirati Iroda. Ráadásul szinte sikerjelentésként tálalva az információt.A hír arról szól, hogy január 1-jétől a jövő év végéig honvédségi lajtos kocsikból kapja az…..
Először csak azt láttam, hogy a rajtszáma 1/2. De jó poén, kuncogtam, aztán a Left Side Story című videót végignézve megértettem, miért is. Alan Kempster pillanatok alatt óriási hőssé nőtt szememben – a férfinak amputálták jobb kezét és lábát, mikor egy részeg autós…..
csotibi 2012.09.03 23:28:29
@Majdénmegmondom: A mentalitásra abszolút igaz, amit mondasz. Lehetne kicsivel vidámabb, derűsebb is. De azt ne feledjük el: a magyar egy röghöz kötődő, ragaszkodó nép. Még mindig. Hiába szeretnék ezt mások másként, így van ez, már egy pár ezer éve ebben a kis medencében, itthon.
csotibi 2011.01.01 23:01:15
@HRes: Divat fikázni a helyesírási hibákat, vagy nem, teljesen mindegy. Engem egyszer az Alexandrából néztek ki az eladók, mikor a harmadik könyvet helyeztem elébök hasanló bakik miatt, mondván: csak nem akarják ezt így eladni? Könyvet, érted? Nem ám államfői beszédet.
Mindegy, a Sándor-palotából úgyse fognak kinézni soha.
Ma kapcsolják be a kurszki atomerőmű 5-ös reaktorblokkját az elektromos hálózatba. Ez nem jelenti, hogy már el is kezd működni, de azt jelenti, hogy az orosz kormánynak feltett szándéka befejezni a reaktor igencsak előrehaladott építését, melyet 1985-ben kezdtek el. Az esemény,…..