Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farizs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Maguk akarták – Nem kívánságműsor című előadás nem csak azért különleges, mert mai témákkal, modern közönségnek szól, hanem mert valóban a klasszikus kabaré hagyományait eleveníti fel. A jeleneteket például konferanszié köti össze, választja el, tehát míg a…..
farizs 2012.03.01 13:37:53
@f.i.n.g: szeretnél te ilyen lenni, jóbarát!

Mondjuk sokat elárul az is, hogy veszed a fáradságot, hogy fikázz valakit egy olyan cikk alatt, aminek pont semmi köze hozzá, hogy melyik humorista milyen egyébként.

Te nem veszed KAP humorát, más meg igen, miért ilyen nehéz ezt feldolgoznod?
farizs 2012.03.05 00:02:39
@f.i.n.g: köszönöm az aggódást, ne félj, jól vagyok és teljesen nyugodt.
Semmiképpen nem fogok veled azon vitatkozni, mi az altesti humor, és egyáltalán a minőségi stand up, illetve, hogy KAP hol helyezkedik a mezőnyben. Két okból sem teszem:
1. A véleményed a tiéd, jogod van hozzá, csupán annak a kifejezési módjával nem értek egyet. (Szerintem a "KAP szar" az nem vélemény, hanem sima fikázás, de mindegy, ez legyen az én bajom.) Ha már mindenáron kényszer érzel arra, hogy elmondd itt a véleményed, tedd kulturáltan, tiszteletben tartva mások munkáját, még ha az neked nem is tetszik, légy szíves!
2. Ezen a blogon, ebben a posztban pont nem erről van szó. A Mikroszkópon készül egy új kabaré, ahol KAP konferanszié lesz, erről kérdezik. Hogy jön ide, h ő milyen stand upos?

Csak gondolkodj el ezen.
Rengeteg időt megspórolsz magadnak, ha nem olvasol és kommentelsz olyasmit, ami nem érdekel. Addig lehet sétálni egyet a jó levegőn, vagy inni egy sört a haverokkal, barátnőkkel. Persze ez szintén csak vélemény, illetve tanács. Meg sem kell köszönni.

szép napot neked!
A Maguk akarták – Nem kívánságműsor című előadás nem csak azért különleges, mert mai témákkal, modern közönségnek szól, hanem mert valóban a klasszikus kabaré hagyományait eleveníti fel. A jeleneteket például konferanszié köti össze, választja el, tehát míg a…..
farizs 2012.03.01 13:42:03
@anyahajókabinajtóhajtogató: Miért? Mert nem ölel mindenkit a keblére, mint régi barátot?
A színpadon a helye, nevettessen meg, és kész. Nem haver, hanem előadó. Szerintem az agyatlan rajongás legalább akkora gyökérség. De biztos rosszul gondolom.
„Akkor lesz vége, ha mindenki abbahagyja” – interjú Beliczai Balázzsal – Baló György, Pető Iván és Mikola István magyar hangja, a magas barna férfi humoros szerepben. Ex-lufihajtogató, ex-Família Kft-s, exhibicionista lakástulajdonos, aki sikeres show-t csinált…..
farizs 2011.06.04 18:01:24
@gitáros: Nem tanítanál minket, Mester? Talán te jobban értesz a humorista szakmához, mint bárki más. Mesélj!

Mondjuk engem nem érdekel, hányszor, kinek mondta már el a műsorát, csak legyen szórakoztató. Balázs meg szerintem zseniális. Főleg mert nem csak a paródiái jók, hanem a stand up is. Aki jobbat tud, csinálja, ott a lehetőség a Godotban. Csak szóljon, mert megyek röhögni, vagy így, vagy úgy...

Persze nem tudom, mit vitatkozunk, a humor mindig szubjektív, nem baj, ha nem ugyanazt szeretjük. Csak akkor ne fikázd azt, akinek más az ízlése, mint neked!

Szerintem...
 „Rockzenész akartam lenni, és most ukulelén játszom” – interjú Pataki Balázzsal – Informatikus mérnök, író, előadó, humorista, apuka, ráadásul egyből kétszeres. Különleges képessége révén híres emberek magasságát tudja utánozni, félelem…..