Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t0mmyx

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú lesz idén az őszi iskolai szünet, s kézenfekvő, hogy amikor sokan utaznak, drágák a repjegyek. Megnéztük, igaz-e ez az október végi időszakra és az derült ki, hogy jóval magasabbak az árak, mint október, vagy november közepén, de azért van jópár meleg hely, ahova a…..
t0mmyx 2014.08.15 12:33:16
Nem tudok jobb szót találni a máz helyett, persze nem úgy kell elképzelni, mint egy sütimázat. Egyszerűen csak nem pácolva volt a hús a mézzel, mustárral, nem volt mártásos, szaftos sem. Mindkét változat finom, szeretem. De most csak este elővettem a húst – pulyka medaliont…..
maximal minimal John Rambo 2008.02.09 18:42:00
Sylvester Stallone a Rocky-sorozat tavalyelőtti lezárása után idén pontot tett a másik, neve által fémjelzett saga végére is. A film vágatlan trailere már előrevetítette, hogy a negyedik film méltó megkoronázása lehet a trilógiának (illetve vele együtt már kvadrológiának). A…..
maximal minimal Mocs*** BKV 2008.01.06 23:44:00
Szegény BKV. Legtöbbször, amikor említésre kerül a neve, valami negatív sül ki belőle. Talán ez nem véletlen.A mai dátum 2008. január 6.. Az új év pár napja köszöntött ránk. Szerencsésen túléltük a Szilvesztert, aki akarta, megtette a maga fogadalmát. A BKV eközben lehet,…..
maximal minimal Bang Bang 2007.12.20 21:13:00
Igen, igen, rég történt már az utolsó bejegyzés. Lehet, hogy az ez után következőre is ennyit kell várni. De mint tudjuk, van, amire megéri várni :)) Csapjunk is bele a lecsóba. Ma szerencsém volt látni a Shoot 'Em Up című akcióvígjátékot. Már a címe is sokat sejtető,…..
maximal minimal Mr. Bab 2007.09.02 20:15:00
5 nap "őszölésbe" forduló nyaralás után ismét folytatom gondolataim online karakterláncokba történő öntését. "Alkotói válság": Igaz, hogy még csak nemrég indult a blog, de máris felmerült a gondolat, hogy folytassam-e. Különösebb oka nincs, elég…..
Barátaimmal 17 óra körül értünk a Kossuth térre. A Duna felé sétálva még elcsíptük az utolsó Red Bull Air Race-es pilóta hangszórók által közvetített üdvrivalgását, és láttuk, ahogy elhagyja a Duna felett kialakított pályát. Magyarul csúnyán lekéstük a happeninget :)…..
maximal minimal Prológ 2007.08.23 20:55:00
Nekikezdek a blogolásnak. Hogy mi sül ki belőle, majd meglátjuk. Ha más nem, nekem jó lesz majd később visszaolvasva életem emlékeit felidézni :) Persze a blog online természetéből adódóan nyilván az lenne a cél, hogy bejegyzéseimet rajtam kívül minél szélesebb kör olvassa,…..