Regisztráció Blogot indítok
Adatok
outofcontroll

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
Quimby @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.11.12. Mindenek előtt a szakmának szeretnék válaszolni egy kérdésre, ami a legtöbb zenészt érdekel: telt ház volt? Igen, kis híján az. Nagyon sokan összegyűltek a magas jegyár ellenére is. Csak összehasonlításképpen hozom fel,…..
outofcontroll 2011.11.13 23:27:52
@Jó Estét: a vélemény szabad és nem is neked szántam, amúgy amit most írtá, abbanl én is látok olyan gondolatokat, amik gyakra átfutnak a fejemen, pl. rühellem az ajajat, tegnap este a Nyinának örültem a legjobban, rohadtul vártam a hol volt hol nem volt-ot, és még most is az ékszerlmére a kedvencem, furák a sirdogáló Tiiiiibizős csajok, de tegnap én is a sírással küzdöttem, mert az a barátom, akitől az első Quimby kazit kaptam már nem él. Változunk, ők is, ezer emlék, jó számok, kevésbé jók, de a tegnap jó volt és megérdemlik a sikert... Amúgy a nyár legjobb koncertje Badacsonyban volt nekem, minden hisztitől mentes örömzene... és nekem még mindig hiteles és őszinte, azt meg pont le tudom szarni, hogy ki hallgatja és miért, egy idegesít csak, ha nem tudok jegyet venni, mert elhappolják előlem...
outofcontroll 2011.11.13 23:47:22
@strucni: jók a képek, gratulálok, és nagyön örülök, hogy sokan vagyunk úgy a Nyinával, mit te, ha csak azt egy számot hallom, úgy ahogyan tegnap játszották, nekem már megérte egy életre marad az élmény!
outofcontroll 2011.11.13 23:49:18
@Jó Estét: az a szerencse, hogy megtalálod azt a koncertet, ahol majd úgy érzed neked zenélnek, csak neked... Egy a lényeg a technika is legyen jó, mert én úgy szeretem, ha jól szól:-) Jó estét kedves Jó estét!
Az R.E.M. szerdán jelentette be weboldalán, hogy feloszlik. Először csak egy szűkszavú közlemény került fel a honlapra, amiben elmondták, hogy hálásak mindenért, amit a zenekarral elértek, és köszönik a rajongóknak is, hogy meghallgatták őket. Később minden tag hozzáírta a…..
outofcontroll 2011.09.21 22:33:57
@vova666: sok olyan hisztis picsát a világnak, mint amilyen az általad fikázott Bono és a U2... Voltál te már életedben egy koncerten is? Minden csak nem unalmas, aktualizált, példamutató...
Automatic For The People a legjobb, amit a világ kaphatott az REM-től, megunhatatlan!
Quimby - Kicsi ország (Tom-Tom Records) Öt év után december 16-án, tehát holnap jelenik meg hivatalosan a Quimby legújabb stúdióalbuma Kicsi ország címmel. A lemezt legkorábban Budapesten, az Almássy téren található Musicland lemezboltban lehet majd megvásárolni a holnap este 18…..
outofcontroll 2010.12.15 12:16:13
@Mics Bjukenen hadnagy: Igazad van, bár nem szorul védelemre, aki így látja a dolgokat és nem is annak szánom a kommentemet.
Örülök az új lemeznek és várom, hogy bele másszon az agyamba és a napjaim része legyen. Sok embernek a quimby csak egy szomorú sorsú jóképű faszi, akinek kurva jó hangja van, én őket sem bántom, csak akkor haragszom picit, ha miattuk olyan nehéz jegyet venni egy koncertre, mint anyáméknak 86-ban banánt varázsolni az asztalra.
Más lett a zene, más a világ is, drogokra sok mindent rá lehet húzni, de könyörgöm, menjetek el egy koncertre és ott nincs betlizés, hitetlenkedőknek ajánlom Líviusz utolós mondata (koncert után irány a kupleráj...) utáni 5-10 percet, na az a zene!