Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thunderbyte

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
thunderbyte 2011.09.20 16:26:01
@klacus: "Előbb legyen egy zsíros réteg, aki meghízik, és majd utána lehet nyúzni."
Az a gond, hogy jelenleg azt látom hogy ezzel az egy-kulccsal az alsó-közép osztály lefele mozdult, míg a közép még emelkedett kicsit felfelé. Az igazi középosztály egyre kevesebb, pedig az volna az ideális, ha ott helyezkedne el a társadalom többsége..

És az a félelmem, hogy ahogy ezt a társadalmi "zsákot" minél erőteljesebben szorítják lefelé, az lesz a vége, hogy egyszer csak kibuggyan a szemét mindenfele..
Remélem nem.
A KDNP-elnöke szerint mivel teljesen ismeretlen Kínában a magyar állam teremtéstörténete, ezért kötelességünk szövetségesként megismertetni őket közös múltunk legfontosabb epizódjával. A kulturális misszió keretében a kereszténydemokrata politikus körbejárja az ázsiai…..
És nem győztünk. Míg tavaly ilyenkor a Fidesz az IMF ellen vívta gazdasági szabadságharcunkat, függetlenségünkért, ma a Fidesz gazdasági megállapodást kötött Kínával. 1 milliárd eurós hitelkerettel, és 2015-re 20 milliárd dollárra növelt kétoldalú gazdasági kapcsolattal.…..
thunderbyte 2011.06.26 08:12:31
A pilóták panaszkodnak, hogy nem tudnak a vezetésre figyelni. Idén a KERS és az állítható hátsó szárny még jobban megnehezíti eddig sem egyszerű munkájukat. "Észre sem vesszük, de nem tudunk a vezetésre koncentrálni, az autókat még nehezebb lesz irányítani, ha ennyi…..
A Ferrari-elnök leszólta brazil pilótája idei teljesítményét. "A bajnokság egy bizonyos pontján Felipének elege lett, és a testvérét küldte maga helyett" - nyilatkozta a Reuters hírügynökségnek Luca Di Montezemolo. (Az időpontot nem részletezte, de nem nehéz…..