Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak_én_

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember a legtöbbször annyit mond neki, hogy "honnan tudják a számomat", aztán lecsapja, de nagyon ritkán gondol bele, hogy milyen lehet a XXI. század piócája, a telemarketinges élete. L. most elmeséli, neki milyen volt a 2f-nél. Sejtették például, hogy az ember, aki a…..
csak_én_ 2010.12.15 10:53:05
Én is dolgoztam ennél az "iskolánál".
Én 3 órás munkára jelentkeztem még 2009-ben, hétfőtől péntekig, hétvége nincs!
Aztán jött a felajánlás a vezetőségtől: ha nem megy 3 órában, gyere 4-ben, vonalat biztosítunk... Ha 4 órában nincs eredmény, gyere 5-ben... Ha heti 5 napot jössz 5 órában és nincs eredményed tudsz jönni szombaton is, hogy pótold, legyen eredmény...
Aztán már jött az, hogy kell jönnöd szombaton, mert nincs eredmény...
Csak pozitív dolgokról volt szabad beszélni a többiek előtt, nem rombolhattad azzal a morált, hogy "nem megy, bunkók az emberek, nem veszik fel, megint elküldött a pics*ba egy nyugdíjas..."
Direkt diákokat kerestek, mert az ő szemüket ki lehetett szúrni a bruttó 51 ezer forintos alappal, meg a 3 hónap alatt 7000 forintra nőtt beiratkozói jutalékkal... De mivel diák vagy, vizsgáid is vannak... Mikor pótolod, ha nem jössz a vizsgád miatt? Mert szabit azt nem vehettél ki, ugyanis hivatalosan nem volt, mert megbízási szerződéssel dolgoztatnak, amit hónapról-hónapra íratnak alá veled... Olasz cég, szicíliai maffia módszerekkel. Igen, keresni is lehetett, volt, hogy 80 ezret vittem haza, ami nem volt szar, de volt, hogy csak 30-at, ugyanannyi munkával.
És te vagy a szar, ha az ember leráz a "megerősítő hívásnál", és nem jut ki a "szaktanár" beiratni az embert... Nem ledegradálni szeretnék senkit, de arról nem tehetk, ha egy szalagmunkásnak csak első hallásra tetszik a weblap szerkesztés, aztán beszél a családdal és rájön, hogy soha nem kell neki, amíg él... De a hiba benned van: nem volt elég erős a motívációja...!
Ha taroltál, mert volt olya is, akkor a főnök az égig emelt, de ha szar szériád volt, nem volt cigi szünet, kötelező(!) szombatok jöttek, 5-6 órás munka a beígért 3 óra helyett...