Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laczipityu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán az ország legszemtelenebb, legbeszólósabb üzletvezetőjét jelentett föl Edit a Sparnál. Emberünk olyat mondott, ami még a Homár levelesládájában sem mindennapos. Kellemes teázgatás alant: Szeretnék önökkel megosztani egy kis szösszenetet arról, hogy a balatonlellei…..
laczipityu 2010.12.15 12:23:55
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Az a befelé számlálós kapu nem is rossz ötlet...
laczipityu 2010.12.15 21:30:09
@Forestdream: Kedves Erdei álom! Gondolom te dtk barátunk haverja vagy, ha nem akkor keresd meg biztos jól ellennétek. Idézem dtk cimborát (ismét): " Áll egy nő a pultnál, fizetne, elővesz a zsebéből egy csokit meg egy rudit, mondván egyiket máshol, másikat korábban itt vette, inkább bemutatja..." - szóval márhogyajófenébe ment volna kívülről, ha ép fizetett volna??? Ezt az erdőben álmodhattad. És azt is mesélgette jóbarátunk, hogy az egész üzleten körbe kell menni, hogy elérj a b.őrhöz, aki a pénztárosnál állt. Vagyis a pénztároshoz is körbe kell menni, így nem tudsz neki kivülről szólni (-és még nekem nehéz a felgoásom???-)....de inkább ne hordjatok rudit a zsebetekbe, hanem egyétek meg!
laczipityu 2010.12.15 23:33:12
@Forestdream: Na lassan csak egyet fogunk itten érteni :) Az a legegyszerűbb és legtisztább, ha viszed a blokkot, ha az nincs akkor meg b.őr vagy pénztáros, de a kosártelepakolás előtt! Nickneveddel nincs gondom, csak mint itt a nagy magyarkodás, aztán gondoltam jól lefordítom...de jóskapista tetszik, jöhet :)