Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EDISON

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember véleménye sokat változik élete során, és ez igaz lehet akár egyetlen országra vetítve is – minél tovább élünk ott, annál inkább észrevesszük az idegesítő dolgokat is. Téged mi idegesít abban az országban, ahol élsz? Mi az, ami korábban nem zavart, mostanában igen? Írd meg a…..
Szerző: Harmat Árpád Péter Az emberiség több millió éves történelme - de még az ember megjelenése előtti időszak is - tele van rejtélyekkel, melyekre a modern tudomány napjainkban sem képes megnyugtató válaszokat találni. Rengeteg a megmagyarázhatatlan, feltáratlan és kevéssé ismert esemény. Ezek…..
Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki már a nyugdíjas lét sarkán toporog (45-60 év közötti korosztály), viszont egy dologra igazán büszke az életében. Akárhányszor találkoztok, teli vigyorral és elégedettséggel az arcán mondja, hogy Önmegvalósító Peti (a fia) kiment dolgozni Angliába (vagy…..
Bár úgy tűnt, megszűnik a Tárki által a rendszerváltás óta minden második évben megjelentett Társadalmi Riport, mégis sikerült kiadni a legfrissebb részt, a Társadalmi Riport 2014-et. Az 1990 óta folyamatosan végzett kutatásokra a kormány már a 2012-ben sem adott forrásokat, de…..
EDISON 2015.01.15 15:10:29
@KUHULIN: Az viszont tény hogy ha olyan normák és minták között nemelik fel ahol nem gond ha elveszed ami a másé, nem jár általános iskolába se, megveri aki "furcsán néz rá", és adott esetben abból él -többnyire családi elismerésben -hogy le/elbontja és eltulajdonítja, rongálja a közulajdont akkor nem lesz jobb mint a szülei.
Ès igen, ez tényleg nem börszínfüggö. Csak van olyan szubkultúra ahol ez "elfogadott".
Nálam speciell nem. Ettöl még nem vagyok náci, se jobbos se semmi, csak nem értem miért mindig nekem kell tolerálni egy olyan szubkultúrát ami még a törvényeinknek sem felel meg nemhogy a józan állampolgári értékrendeknek.
EDISON 2015.01.15 15:12:22
@KUHULIN: Boccs, ezt amúgy @élhetetlen-nek (is) szántam.
EDISON 2015.01.16 06:57:13
@midnight coder: "A magyar melós .. azért keres ötöd annyit mint a német mert .. ott van hazai tőke" ööö.. Ja. Gondolom a Szlovákoknál is annyi hazai töke volt - mielött csúnyán beelöztek - hogy talicskázni kellett a tömbaranyat.
Nem.
Csak kevésbé dilettáns, kevésbé pofátlan és mohó, tolvaj vezetés. Lehet hogy elenyészönek tünik ország szinten Szíjjártó villája, vagy orbán 2. jachtja a horvátoknál, de ahogy mondják sok kicsi sokra megy... Föleg 25 év alatt :-P
Színes-szagos olvasói levél hétvégére, amit szó- és képszerint, pdf-hűen közlünk. Reméljük megírása közben nem tört össze semmi nagyon drága vagy pótolhatatlan, nagy érzelmi értékkel bíró tárgy, levélírónknak pedig őszintén aggódva ajánlunk egy kis…..
Franciaországban és Európa déli államaiban egyre hangosabb a társadalmi elégedetlenség, amely a motorosok számára életveszélyes szalagkorlátok ellen irányul. Már évtizedek ezelőtt megszületett a javaslat, amely egyszerűen megoldaná a balesetek esetén végtagcsonkoló fémcsíkok…..
EDISON 2011.11.27 22:30:00
...tudom, ezzel most csak rontom a motorosok megítélését de akkor is leírom elsősorban Közbiztosnág Szilárdnak, Anti Anyagnak, meg a többi kreténnek:
Úgy röviden: kapjátok be.... Én (is) motorozom vagy 15 éve. Hajottam már gyorsan és előztem is szabálytalanul és ez nem egyszer mentette meg az életem:
- az éjjel elalvó kamionostokól akik néha szembejöttek a sávomban
- a balfasz, szerencsétlenkedő autósoktól, akik úgy kanyarodnak ki a főútra, hogy csak az egyik sávot figyelik (a túloldalit)
- a szódásszemüveges nyugdíjasoktól akik a 2x3 sávos gyorsforgalmin is belesatuznak előttem a polírozott Ignisnek ha kifúj egy papírzacskót eléjük a szél
- "vállalkozó Tibitől" akinek potyog a féltégla a sittes konténeres Ifájáról
- Traktoros "haggyámá Petitől" aki felhordja az agyagot a főúutra, mert baszik letakarítani előtte a trakesz kerekét, aztán a tükörből röhögve "azértsem" húzódik le, feltartva és bosszantva a sort mögötte, míg valamelyik "tuggggyamagakivagyokén" Octaviás pöcsfej ki nem vágódik a sorból előzni a dízel szarjával függetlenül attól hogy jönnek-e szembe, vagy van-e valaki mellette...
A pesti "furakosós" faszkalapokkal aki arra élvez ha 1! kocsival előrébb jut a dugóban (függetlenül attól, hogy ezt jobbról előzve, 2 sávon keresztül, index nélkül teszi)
arról a legótvarabb kategóriáról nem is beszélve aki szándékosan húzza rá a kormányt a motorosra "azééé se mész el rohadék" alapon
... szóval igen. Kielőzöm a sort amikor csak tehetem, hogy túléljem az összes szerencsétlen, agresszív, flusztrált büdös barmot, mint ezek. Mert ameddig nem ezt tettem majdnem megöltek párszor...
Aztán persze jött volna a szakértő "szerv" és megállapította volna, hogy persze az is az én hibám volt.

Egyfalamit kurvára elfelejtetek: a motorozók többségének ez hobbi. Ergo azért csinálja mert szereti, és gyakorolja is eleget --> bármelyikünk még így is 1000x jobb rutinnal és helyzetfelismeréssel = biztonságosabban közlekedik (a gyorshajtások és minden egyéb ellenére) mint a fentebb jellemzett autóstársadalom 75%-a, és tudom,hogy ez most kurvára fogja piszkálni sok autós kretén önérzetét, de AKKOR IS ÍGY VAN!
Úgyhogy majd akkor szidjátok a motorosokat, ha ennek a sok baromnak közveszélyeztetés alapon bevonták a "B"-s jogsiát