Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shuda

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Ezen beszartok 2013.12.09 12:30:47
Na vajon mi ez? A megfejtés és további képek alant! Úgy van! BRAZÍLIÁBÓL kaptam csomagot, a Horror-Mirror képviseletében! :) De mit is? Pontosan! A Beyond the Grave c. brazil horror úgynevezett screenerét. Ilyeneket kapnak a kritikusok, hogy írhassanak a filmről:) Igaz, hogy…..
Subba Himnusz: Christina 2011.02.07 17:20:00
Most Christina baszta el, csak abban különbözik a Király Lindás elbaszástól, hogy Christina viszonylag gyorsan, és sokkal jobb bullshittel állt elő. "Annyira magával vitt a pillanat, hogy nem tudtam hirtelen hol vagyok. Csak remélni tudom, hogy mindenki átérzi a haza iránti…..
shuda 2011.02.09 17:29:55
A Napokon (ex-Azokon A Napokon) zenekar friss albumának megjelenése alkalmából a Corvin tetőn beszélgettünk a zenekar tagjaival. Lehet, hogy még a Buborék zenekarnál is jobbak? Na azért megálljon a menet. ..
Isten Háta Mögött – Ű (EMI Music Services) Múlt héten bemutattunk egy új Isten Háta Mögött-dalt Közkút címmel, ami, most már elárulhatjuk, nincs rajta a nagylemezen (viszont nem is remix, ahogy sokan gondolják, valamint teljesen komoly a zenekar részéről). Ettől…..