Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sgeri36

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megpróbálta a beépített hívógombbal a nővért hívni, amely nem járt sikerrel, mert a nővérhívó ki volt kapcsolva, végül betegtársa ment ki a nővérért. Tisztelt Praxis Blog! Édesanyám tapasztalatait fogom önöknél közzé tenni, amely nem rövid történet, és valójában…..
Érzetem, sőt tudtam, hogy egyszer eljön az a nap, amikor valaki nyilvánosan kapitulálva beleszarik  a ventillátorba. Ez a nap most eljött, ugyanis Reni 26 nap után megadta magát a programnak. Amikor ez kiderült kibaszott ideges lettem. Ideges lettem, mert itt most nem arról van szó,…..
sgeri36 2012.05.10 16:30:31
én spec kivágtam volna. joga van hibázni amennyiben ez csak őt érinti, de ezzel az önigazolással amit lenyomott a videoban, csak azt érte el hogy akik vele egy csoportba tartoznak csak nincsenek benne a programban hanem maguknak csinálják otthon, esetlegesen ők is önigazolást találhatnak arra nézve, hogy hopsz félre zabálta/berugtam. az meg h csinálná akkor is ha ki lenne dobva kötve hiszem. mentálisan támaszokkal és követőkkel ugyh tudja hogy ő egy mérce és szurkolnak neki elbukott azt jelenti hogy amúgy ezeknélkül még nagyobbat és hamarabb bukna. azért mondta ezt mert ezt kellett mondania hogy bent maradhasson. Ezt hivják minden pejoratív tartalommal együtt manipulációnak. A buktató ebben a húzásában az volt (amit szerencséjére elkerült), hogy ha ezt észre veszi a legtöbb ember ellentétesen cselekszik és minden további meggyőzésre immunis. Most vagy nem vette észre, vagy ennek ellenére is adott neki még egy esélyt.

A 6 kilós fogyás meg viz+glikogén lesz ennyi idő alatt mást nem lehet. Ha tartaná a napi 5l vizet nem tartana vissza vizet ugyan de mindig lenne benne. Simán kivizhajtóz 2-3kilót, még elmegy 1-2 glikogénból, és 1-2 dettó lemehet abból az izomból ami volt rajta.

Ehhez azért küzdő sport révén én is értek, jo-joztatok 4-5 kilót is ha kell 1-1.5 hét alatt meccsre (vannak akik sokkal többet is) ugyan mondjuk a pénteki mérlegelésen majd leszédülök a mérlegről, de szombati délutánra vissza kapom a vizet is a szervezetembe és glikogént is igy erőt nem bukok, max egy picit viszont ott már nem is férnék bele a súly határba. Ha nem fogy tovább v csak nagyon minimálisat akkor egyértelmű hogy ezt csinálta. Csak nem ilyen formátumban hanem ezt is kicsit lazábban... Különben látszott volna a viselkedésén hogy teljesen de koncentrált és kb 2 lépést nem bir egyenesen menni.
LifeTILT Slim3 Bogi 30.nap - 6.1kg 2012.04.30 04:29:00
                                                               Bogi Matisz nagypapa sem tudta szebben megfogalmazni mindazt amit így az elmúlt 30 nap elteltével érzek, röviden és tömören: E örö e bódottá (ez öröm ez boldogság). :-)      5,7 kg…..
Az élet nem illemtan iskola. Minden ember úgy viselkedik, ahogy tud és a fene nagy szabadság korszakában úgy ahogy akar. Van egy réteg a magyar társadalomban, akik az életben rendkívül sikeresek, így gondoltam írok egy kis útmutatót, hogyan lehetsz Te is olyan menő mint ők. Ha…..