Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bértrollnok

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poszt nem szól tanulásról, kitartásról, egyedi ötletekről, egyszerűen azt írjuk le, milyen gyakorlati teendői vannak ma egy magyar programozónak - attól a pillanattól, hogy elhatározza, iPhone-ra fejleszt addig, amíg megjelenik egy alkalmazása az AppStore-ban. Sokan kérdeztetek…..
bértrollnok 2011.04.01 20:54:19
@LengyelZ: Én amikor telefonon beszéltem a supporttal, direkt rákérdeztem, és azt a választ kaptam, hogy ha magyar a dokument, akkor számítsak rá, hogy lassabban fogják elfogadni, de amúgy nem ellenkezett. Ráadásul ezt a listát én úgy kaptam meg, hogy ezek közül egyet küldjek el. Igaz, hogy én egyéni accountról migráltam cégesre, az lehet hogy más. Mondjuk épp most várom a választ, de remélem nem lesz gond.

Viszont anno az egyéni regisztrációnál még telefonálgatni se kellett, egyedül a bankkártyainfókat kellett elfaxolni a 99 dollár kifizetéséhez.
Miközben az Egyesült Államokban a megjelenés hétvégéjén elfogyott az összes iPad 2, és 4-5 hetes várakozást csak tegnap módosították 3-4 hétre, a nemzetközi start miatt most sok országban jobb esélyekkel lehet hozzájutni a táblához. A japán földrengés miatt az Apple…..
A legújabb pletykák szerint az Apple jövő héten tart egy nagyszabású iOS Eventet, amin az iOS 4.3 mellett az új iPadet is bemutatják.Utóbbiról természetesen nem tudni semmi biztosat, de azokat most csokorba szedem. Néhány napja a 9to5Mac beszerzett Kínából egy kijelzőt, ami a…..
bértrollnok 2011.02.04 12:33:51
@Zool2107: Láttál már iPhone4-et és régebbi iPhone-t egymás mellett? (vagy akár nagyfelbontású androidot kisebb mellett) Illetve próbáltál ezeken mondjuk 20-30 percig olvasni valamit? (félperces ránézés nem ér)

Ha ezeken túlvagy és úgy se látod a különbséget, akkor beszélhetünk :) Ez nem kinézet kérdése, hanem egyszerűen kevésbé fárad a szem, ha éles kontúrokat kell nézni és nem elmaszatolt izéket.
Hát ezért nagy lehetőség az App Store, az ingyenes programok közt a listát ugyanis most egy olyan alkalmazás vezeti, amit egy gyerek készített. A Bubble Ball nevű szoftvert eddig kétmillióan töltötték le, pedig nincs mögötte profi fejlesztőcsapat, nem igényfelmérések alapján…..
bértrollnok 2011.01.17 11:10:13
@teotwawki: "Az Apple marketing osztálya az utóbbi években 3-4 havonta előállt egy ilyen történettel."

Majdnem.

Az app a Corona SDK nevű (apple-től független) játékkészítő platformmal készült, ami úgy hirdeti magát, hogy kb. nulla programozással lehet játékokat összedobálni vele. Az ő PR részlegük kezdte el nyomni a srácot, csak aztán ahova már több áttételen keresztül érkezett meg a hír, ott pechükre az SDK neve lemaradt :D