Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezraa

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai pozitív történetünkben Csigafattyú barátnőjének Macbookja menekült meg csodával határos módon a Duna Pláza török éttermében a személyzet által vagy kezei közül:Nagyon kedves és egészen emberi gesztust tett ma felénk a Duna Plaza második emeletén található török…..
ezraa 2011.09.04 02:10:32
Nos, volt egy érdekes esetem nekem is az étteremben, ugyan abban. A minap a szüleimmel kajálni indultunk oda, szintén késő volt már. Tudni kell, hogy lisztérzékeny vagyok, így nem ehetek gabonanövényeket és az ebből készült akármilyen formában tartalmazó kajákat és ételeket sem. Búza rosz zab árpa kizárva az életemből, különben nagyon beteg leszek, későbbiekben pedig komoly probléma és problémák kerekedhetnek, szóval nagyon nem játék.
Szóval a sztori úgy esett, hogy gyros tálat kértem, mivel pitát sem ehetek, így nem marad más, mint hogy tálba kérem, egy nagyon kedves fiatal lány szolgált ki, mellette pedig egy török srác apámnak merte az ételt. A lány megkérdezte milyen körettel kérem,krumpli vagy rizzsel és vagy öt perce az előtt már nagyon szemeztem a török rizs nevezetű körettel, és örömmel konstatáltam magamban, hogy most akkor ehhez enni is fogok és azt kértem a tányéromra. Ez meg kell mondanom ennek teljesen olyan formája volt mint a rizsnek, csak egy kicsit zúzottabb formátumban, illetve hasonló színnel rendelkezik, mint amilyen színt kap a rizseshús a kis papírikától, olyan igazán egészségesen csábító. szerintem.
Elfordultam innivalóért mikor a lány éppen kezdte volna a gyros tetejére vágni a pitát, mikor anya szólt neki, h nem kérek pitát, nem kell rávágnia, ugyanis nem ehetem meg nem ehetek búzás dolgokat. A lány kerekedett szemekkel azonnal tájékoztatott, hogy a rizs amit kértem is búzás, ugyanis tört búza van rizzsel elkeverve. Ekkor már én is visszaértem és apu is odafordult és magyaráztuk neki, hogy mi a helyzet, és van e mód arra, hogy egy másik adagot kérjem, mivel nem tudom elfogyasztani! Erre már a srác is oda fordult, kicsit olyan stílusban, hogy mi történt, mint aki nagyon is vágja a szituációt és most majd orvosolni fogja a problémát. Ismét felvázoltuk a helyzetet, mire ő laza természetességgel közölte, hogy nincs igaza a kolléganőjének rosszul tudja és ez sima rizsből van mint a másik csak paradicsomos lében vagy mittudoménmiben volt áztatva azért a színe. Mindezt szintén olyan hanglejtéssel és fejgesztussal kísérve, hogy roppant kellemetlen helyzetbe került szegény lány és én hittem a srácnak, MERT AZT HITTEM JÓT AKAR, ÉS A VEVŐÉRT VAN AKI A PÉNZÉT HAGYJA OTT NEKI. Szerencsétlen csaj végig lehajtott fejjel járt és tökre szégyellte magát de kicsit furcsálltam, mert nem az a fajta volt ez az elszégyellés, mint aki ténylegesen szarul járt volna el. Tehát azonnal gyanús lett. Legközelebb mikor netközelbe kerültem az volt az első, hogy rákerestem a török rizs mibenlétére és igencsak meg lehetett állapítani, hogy tört búza rizzsel elkeverve. annyira dühös voltam és vagyok is, SOHA TÖBBET NEM MEGYEK ODA ÉTKEZNI és ha lett volna érvényes bérletem akkor visszamentem volna a panaszkönyve kicsit jegyzetelni, mert szerintem ez felháborító!
!!!Félreértés ne essék. most leszögezem, ha azt mondja a pasas, hogy ne haragudjak de ő ezt már nem tudja így eladni, a nyakán maradna, akkor megmondom, hogy tegye egy dobozba és kérek egy másik adag gyrostálat. Így mellesleg ő is jobban járt volna, mert még ezernégyet otthagyok a kasszájában. de nem, ő szándékosan és tudatosan félrevezetett, nehogymár szarul járjon! .. és ugye nem utolsó sorban a saját kolléganőjét is olyan heélyzetbe hozza, hogy igencsak bicskonyitogató volt. nem csak amit csinált, hanem a stílusa is.
Remélem a lányak lesz ennél jobb munkája és nem ilyen emberrel kell a továbbiakban dolgoznia, aki megalázza mások előtt!!!
És kedves starkebabdunaplaza , várom a reakciót a hozzászólásomra mielőtt, mert igazán kíváncsi vagyok ennek a magyarázatára is!
Köszönöm, hogy elmondhattam, így legalább a lelkemen könnyíthettem, ha már a gyomromon nem...khm..