Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frankeistein

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Korrupció a fogászaton 2012.01.18 08:54:00
Kedves mindnyájan! A hazai egészségügyi helyzettel kapcsolatban olvastam egy cikket lapukban. Már régóta nem élek otthon, a változások, amit 13-14 évente láthatok - a felhalmozódott keserűségek megtapasztalása mellett -, még engem is részesévé tett a hazai korrupt világnak. Az…..
Frankeistein 2012.01.18 16:21:05
Praxis Meghalt a szerelmem 2011.12.30 11:29:00
Nem egyedi a történetem, tudom. De attól még mélységesen szomorú, mi több, tragikus.Az év elején történt meg velem, s a Szerelmemmel a saját otthonunkban. A Szerelmem meghalt. Akkor, év elején. Nem kellett volna így történnie.   Most úgy nagyjából elképzelem a sok -…..
Frankeistein 2011.12.30 12:59:33
@Bikli néni:
teljesen igazad van, és ez nem bántás a posztolónak, de én is érzem, hogy kissé felkészületlenül áll a betegség előtt. Egyébként az alkohol tényleg nem ajánlott cukorbetegeknek, csak nagyon kis mértékben, de nem hinném, hogy akkor nagy mennyiséget fogyasztott volna, pláne a betegsége tudatában.
Nekem valahogy nem jön össze a nehézlégzés és a mérhetetlenül magas cukor, ezt valaki el tudná magyarázni?
Viszont a doktornő- ha az eset tényleg így zajlott- pedig valóban súlyos hibákat ejtett. Posztoló, neked pedig részvétem.
Frankeistein 2011.12.30 17:42:04
@ejnyedoktorok: @karcsibácsi:
köszönöm a válaszokat, így már érthető. Csak így laikusként jobb tudni az ilyenről, mert sajnos a családban van diabéteszes.
Tisztelt Praxis blog!   Nem túl régen olvasom a blogot, de már sok elképesztő írással találkoztam itt. A mi történetünkben senki sem halt meg, vagy maradt egész életére kiható károsodása. Azt is mondhatnám, hogy a mi történetünk egy teljesen szokványos, hétköznapi magyar…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!       Korábban több alkalommal…..
Néha úgy érzem, hogy a háziorvosom meg akar ölni. Általában felír valamilyen antibiotikumot (mindig éppen a legújabbat, amiről életemben nem hallottam), azután jobbulást kíván. Én pedig egy hét elteltével ismét telefonálok, hogy rosszabbul vagyok – nyugi, van még…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!   Szerencsére már nem mai a…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Kedves Praxis blog…..
Frankeistein 2011.07.09 12:17:34
@nomad: most látom nem csak én asszociáltam így :)
Praxis Nem látszik betegnek 2011.07.02 06:01:00
Kedves Praxis blog! Azért írok mert olvastam pár levelet és egyszerűen felháborító, ami sok helyen folyik. Nekem is pont ma volt szerencsém tapasztalni, hogy mennyire "kedvesek" errefelé az orvosok. Tegnap este megcsúsztam a lépcsőn, elestem és elég csúnyán bevertem a…..
Kedves Praxis blog!   Pozitív történetet szeretnék megosztani - illetve kissé felemás, de pozitívnak szánom. Azt gondolom, az ilyenekből minél több kellene. Én személy szerint arra koncentrálok, hogy ezek maradjanak meg bennem, ne a rosszak.A legrosszabb sztorijaim a fogorvosokhoz…..
Frankeistein 2011.06.30 19:10:48
@Széphalmi Izett: Ez a tipikus próba cseresznye eset, mire megtaláljuk a jó orvost (magánpraxisban), csak hát ugye mi is bírjuk lével...:-)
@SusanneF: Nekem most van egy pozitív sztk-s élményem, egy gennyes mandulagyulladás és középfülgyulladás után. Bár az én történetem is kissé felemás.
Praxis Elszúrták a melleimet 2011.06.29 06:00:00
Tisztelt blog!   Azért írok önöknek, mert sajnos részem volt egy orvosi hibát elszenvedni, ugyanis elrontották a melleimet egy plasztikai beavatkozás során.Először is valamit szeretnék előre letisztázni. Amikor azt írom, hogy elszúrták, akkor nem arra gondolok, hogy nem lett…..
Frankeistein 2011.06.29 11:07:58
@VaTi: a legelső hozzászólásodban benne van az összes igazság, amit meg akartam fogalmazni! :D
Tisztelt Praxis!   Eddig soha, semmi rossz élményem nem volt az orvosokkal kapcsolatban, sajnos én is beléptem abba a bűvös körbe, akikkel nem csak a megszokott, jó dolgok történnek meg. Mindezek ellenére a tiszteletem nem kopott semmit az eü dolgozók irányába, de a…..
Frankeistein 2011.06.28 12:51:05
@Hatodéves: Ez pontosan így van! egészséges mivoltot kéne vele igazolni, mint pl. tábor előtt a táboralkalmassági igazolás.
@Biga néni: Nálunk a gyerekorvos soha nem állított ki igazolást utólag-persze máshogyan kezelik oviban és iskolában is a hiányzást.
@mákonya:Az osztályfőnök nem minden esetben rohan azonnal az igazgatóhoz a hiányzással- ha ő küldi haza a gyereket, akkor ezt az ellenőrzőben kell rögzíteni.(Amit később be lehet mutatni az igazgatónak igazolásként.)
Frankeistein 2011.06.28 14:43:39
@mákonya: Igazad van, elnézést, hülyeséget írtam. Szóval igen, a kilépő nem helyettesíti az igazolást, arról a szülőnek/a diáknak kell gondoskodni. Erről egyébként rengeteg vita folyik sok iskolában.
Még 2005 augusztusában történt az esetem: Egész nap dolgoztam, mintha semmi bajom nem lenne, este fáradtan hazaérve huppantam a székemre és a kedvenc "limonádé" sorozatomat néztem pihenésképp. Amikor a megérdemelt nyugalom után fel akartam állni a székből iszonyatos…..
T. Praxis blog!   15 éves lányom a héten olyan orvosi "vizsgálaton" esett át, ami azt gondolom felháborító. Miután elmesélte a történteket elhatároztam, hogy lépni fogok az ügyben, hogy ilyesmi másokkal ne történhessen meg. Kérem a kedves olvasókat, hogy ha…..
Kedves Praxis blog!   A kislányomat vérvételre kellett vinnem a múlt héten, mert a háziorvosunk elküldte, korábban sajnos a leletei erős vashiányt mutattak. Odamentünk reggel hétre, mert nem akartunk utolsónak érkezni. A kicsi elég stresszben volt, nagyon fél minden…..
Tisztelt Praxis blog!   Nemrégiben 16 éves lányom szokásos ciklus közötti görcsökkel érkezett haza az iskolából. Gyűlöli a gyógyszereket, de kért görcs és fájdalom csillapítókat. Este nyolckor még görcsölt, így a Budai Gyerekkórház ügyeletére mentünk, ahol…..
Frankeistein 2011.04.12 18:01:41
@Edömér:
nekem is arab! :)
Frankeistein 2011.04.12 18:27:41
@Mille38:
a posztoló görcsről ír, de ovulációkor nem inkább szúró fájdalom a jellemző?
Frankeistein 2011.04.12 18:30:18
@Bikli néni:
az Istvánban meg spanyol doki van, nagyon nagy forma ember.:)
Sziasztok! Nekem sajnos nincs jó véleményem a Heim Pál kórházról és az ott dolgozókról.És ezt csalódásként élem meg, mert eddig sok pozitív dolgot hallottunk róla. Nem tartozunk területileg oda, de több hónapon át fent álló probléma volt a gyerkőccel,és gondoltuk ott majd…..
Tavaly április 24-én bevitte a mentő anyukámat a Dél pesti Kórházba.Másnap mikor bementünk meglátogatni az orvosnak fogalma sem volt hogy mi a baja ezért csak infúziót kapott.26-án délután telefonáltak hogy meghalt, és hozzátette a kezelőorvosa hogy reméli számítottunk rá.…..
Én a László kórházról szeretnék néhány elmarasztaló gondolatot leírni. Elöljáróban annyit, hogy jómagam is az egészségügyben dolgozom, méghozzá nem is a legfrekventáltabb területén, hanem ott ahol a betegségekkel és a gyógyulni vágyó emberekkel legelőször találkozik az…..
Tiszteletem! Egy héttel ezelőtt édesapám rosszul lépett le a villamosról, gyakorlatilag leesett és elveszítette az eszméletét. 70 éves, de nagyon aktív életet él, makk egészséges,jön-megy minden nap, épp tőlünk indult hazafelé unokavizitből. Hiába ajánlgattuk, hogy a férjem…..