Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danek Úr

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.01.12 08:58:56
Megbízhatóan megbízhatatlan Mindenki hitegetett, hogy mennyire jó megbízható autó ez, sajnos nem igaz. Ha csúnyán bánnak vele, akkor elromlik. Még 1,5év után is találok benne szigszalagot meg facsavart, amivel a zsugori elődök szegelték a kocsit. Mire rendberakom és eladom…..
Danek Úr 2014.01.12 21:43:46
@Teshow: Azt hiszem, Te is félreértesz. Én nem kiomondottam márkaszervizről, hanem szakszervizről beszélek. Pl: Bosch szervizek jól műszerezettek, gyorsszerviz hálózatok (Kwik-Fit stb) jók a szimpla munkákban, mint fékbetét, kipufogó. Vannak akár 25 éve egy tipusra szakosodott műhelyek. De a belebújást igénylő, alattomos hibákban (nem egy Corsa B motorkontroll lámpa, mert az azért elég alapfok) egy bonyolult, vagy nagyon friss tipuson igenis a komoly műhelyek fognak idő-, és költséghatékonyan segíteni. És a komoéy helyeken nem 80-ért zormbulnak a szerelők, ezt azért bátran állíthatom. Megint meg fognak sokan botránkozni, de pl.vidék és Pest között is jelentős különbségek vannkl minőségben, pont a nagy számok előbb emlegetett törvénye miatt.
Danek Úr 2014.01.12 21:53:46
@Teshow: Specializálódás nélkül magányos hősként a jövőben nem lehet majd talpon maradni, kezdenek túl komplikáltak lenni az autók, a jövőben egyre kevésbé lehet majd mindenhez érteni. Kíváncsi leszek, hogy 15 év múlva ki fog diagnosztizálni egy mai modern autót, és mennyiért...Fater a 80-as években egy fél csomagtartónyi alkatrészből autómentősként a helyszínen lábra állított minden szocialista autót. A 90-es évek közepére azt mondta, hogy elment mellette a szakma, keresett más munkát.
Kedves Praxis!   Ma egy elég érdekes dolgot láttam nálunk a körzeti orvosi rendelőben. Régi háziorvosunk nyugdíjba ment, egy fiatal és nagyon szimpatikus fiatalember került a helyére, de bizonyos dolgok teljesen megváltoztak és nem vagyok benne biztos, hogy előnyükre. Szóval a…..
Danek Úr 2010.12.14 18:14:37
@tbjárulékfizető: Pontosan azt mondtam, hogy az idősek között pont annyi nemnormális hozzáállású van, mint a fiatalok között, attól, hogy valaki megöregedett,nem biztos, hogy bölcsebb is lett.
Egyebekben elég régóta vagyok "járulékfizető", tehát félúton vagyok a reménybeli nyugdíj felé. Amit írtam, nem puszta önismeret, hanem évek tapasztalata, és továbbra sem tud senki meggyőzni, hogy kis odafigyeléssel nem tudjuk megkönnyíteni egymás életét.
Írták itt mások is, hogy az idősek egy része magától rájön erre, és aszerint él, aki meg nem jön rá magától, és szólnak neki, az meg mélyen fel van háborodva emiatt...Pedig csak gondolkodni kéne, de erről az ő generációjuk le lett nevelve.