Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hettyke

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Belsőségen hozzászóltam egy poszthoz és ezt a levelet kaptam:"Szia GGerg!Tekincsa Wakumba üzent neked a blog.hu adatlapodon:Szia Gergo, Most keveredtem a blogodra a Saabos HSZ-od miatt, az angliai Belsoseg-blogon.Csudaszep szine van a 900-asodnak.En is Saab tulaj vagyok, es…..
... rossz volt hazamenni az iskolából: gyerekeknek és nekem egyaránt (így sokszor még órákat maradtunk). A képleírásokban hivatkozott dolgokra itt lehet rábukkanni: az első és a második évben.1. kép: A virággal díszített tábla2. kép: Az első, döbbenetesen sikeres év…..
Gergő blogol Az elmúlt három nap 2011.01.17 20:11:00
Az elmúlt három napban nem sok dolog történt, tekintve hogy a hétvégét tök- és seggvakarással töltöttem, vagyis pihentem. Szombaton viszont a tesómmal megjavítottuk az autó egy elektromos extráját (a kilencvenes évekre jellemő extra ez, amit nem is használok, de mivel akkora…..
Gergő blogol Megyek haza 2010.12.12 21:52:00
 Azt hiszem, most nem fogom a napjaimat egyenként leírni. A lényeg, hogy az összes munkanapon dolgoztam a héten, egyszer sem küldtek haza. Bár volt egy necces reggel, mikor az utolsó maradtam és a főnök (Kulbant) nem nagyon tudott munkát adni, mondta is, hogy nincs szüksége…..