Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holdraforgo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ANNENN Frizkó after Hairclub 2011.10.06 20:33:00
A héten végre sikerült ellátogatnom a pécsi Hairclubba, hogy beváltsam a legjobb barátnőmtől kapott "utalványom". Körvonalakban tudtam csak, hogy mit is szeretnék a fejemen látni. Nagy reményeket fűztem ehhez a fodrászlátogatáshoz, nagyon kíváncsi voltam, hogy a…..
ANNENN Új cipő a láthatáron 2011.10.08 13:46:00
Már néhány hete egyre csak fokozódik bennem a vágy egy új cipő iránt. Nagyon furcsa dolgok történnek velem mostanában. Bementem az Allee hatalmas Humanic üzletébe s rövid időn belül, azon kaptam magam, hogy a férfi cipőket nézegetem. Ugyanis ott láttam meg azokat a fazonokat,…..
ANNENN Újdonságok a szekrényeben 2011.10.09 18:21:00
A napokban viszonylag sok új holmit szereztem be, melyek nagy részét most second hand boltokban vásároltam. Íme az első adag az újdonságokból. Egy futurisztikus gyapjú Zara mellény egy pécsi turiból. Alatta egy pamut kardigán az óbudai Stop-Shopból, egy noname boltból. Végül, de…..
Vivienne Westwood a minap egy magazinnak nyilatkozott arról, hogy szerinte Kate Middletonnak 'problémája van' a szemsminkjével, ugyanis az az éles szemceruzavonal, amit mindig fest, keménnyé teszi a tekintetét. A kritikus punk nagyasszony helyette elmaszatolt ceruzavonalat vagy a szemceruza…..
Az első 2010-es januári török Elle-ben jelent meg ez a lent látható divatanyag. Különleges kérdést feszeget: A Louis Vuitton már önmagában öltöztet? Elég tehát egy nagy márka pár darabját rengeteg pénzért magamra aggatnom és már divatos és stílusos vagyok? Szerencsére…..
Hiába fejlődik mindenféle támogatásnak köszönhetően, azért a nyolcadik kerület még mindannyiunk fejében azt az asszociációt kelti, hogy az a város gettója, veszélyes, csak a perifériára szorultak laknak ott - és még sorolhatnám a sztereotípiákat. A lent látható divatanyag…..
A Net-a-Porter összegyűjtötte nekünk, hogy most körülbelül 770 000 Ft helyett csupán 574 000 Ft-ért beszerezhetjük ezt a Catherine hercegnőn látható szettet. Hozzáteszem, hogy cipő nélkül, ami saját sejtésem szerint, még legalább 200 ezer. Ezek után nem tudom megérteni azokat…..
holdraforgo 2011.06.30 19:43:33
 p { margin-bottom: 0.08in; Tóth Melinda és Lajos Attila mesél arról, hogy mit jelentett számukra a Gombold újra! Divat a magyar öltözéktervezési pályázat és mi történt velük és a kollekciójukkal, a Dream of Abigellel a pályázat lezárása óta.   Jelenleg…..
p { margin-bottom: 0.08in; } Az idei év legszebb fürdőruhás editorialját készítette el Greg Kadel az olasz Voguenak. A modell Michaela Kocianova, akit Elizabeth Sulcer öltöztetett. A fotósorozat központjában a méltán imádott hófehér bikini áll, amit bármikor bevethetünk hiszen…..
OurFashion YSL Volupté Sheer Candy 2011.06.08 07:43:00
Amióta Victoria Beckham kitwittelte, hogy szerinte a tökéletes rúzs az YSL, határozottan vágyom arra, hogy én is kipróbálhassak egyet. Például a Volupté Sheer Candy nevű, 6 színből álló új rúzskollekciójukat, ami átmenet az ápoló hatású rúzs és a szájfény között és…..
holdraforgo 2011.06.08 09:57:16
Lagerfeldet elbűvölte az arany és a csodás kelet. Egy probléma van csak ezekkel a gyönyörűen megkomponált képekkel. Amikor először ránézek, akkor megnézem az összhatást, a hátteret, a színeket és a harmóniát. Másodszor a modell Alejandra Alonsa sminkje fogja meg a…..
Mai hír, hogy fekete-fehér kiadásban is kapható a Je Suis Belle idei tavaszi-nyári kollekciójának egyik legmeghatározóbb lovas anyaga. A fotónyomott anyagon Szőke Gábor Miklós fa lovai szerepelnek. Az élénk narancs és kék színek ellentételezéseként a kollekcióban fekete-fehér…..
 Hát eljött az idő, amikor az Elie Saab haute couture kollekció jobban megdobbantotta a szívemet, mint Lagerfeld vagy Galliano alkotásai. A kifutós képeket nézegetve végre rájöttem, hogy mi az, ami Saab koncepciójában ennyire mesteri:Egy olyan éles határmezsgyén tud mozogni a…..
...és nagyon jól csinálják. A Candy Magazine megjelenése egyesek szerint botrány, mások szerint polgárpukkasztás, szerintem pedig egy új nézőpont a divatéletben, ugyanis ez az első "transversal" stílusmagazin, azaz egy olyan lap, amely transzvesztitákat használ modellnek…..
holdraforgo 2011.01.03 14:46:55
Karl Lagerfeld ismét lélegzetelállító munkát végzett a Chanel pre-fall kollekciójával (Bianka már írt róla ITT) és végre megtaláltam róla a videót is, hogy legalább megközelítőleg átérezhessük a bemutató élményét. Teodóra (bizánci királynő) adta az inspirációt a…..